mamaszyma Re: IMIĘ DLA CHŁOPCZYKA 08.02.05, 14:40 Ja mam synka-Szymka, a inne imiona dla chłopców jakie mi sie podobają to: jakub, Bartosz, Filip, Mateusz (to najbardziej) Na żadne z nich mąż się nie chce zgodzić, więc mam nadzieje, ze tym razem będzie Maja... Odpowiedz Link Zgłoś
kateszu Re: IMIĘ DLA CHŁOPCZYKA 08.02.05, 14:48 Pierwszy syn ma na imię Hubert a drugi będzie Norbert. Super do siebie pasują są silne i męskie mają dobre znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
sonnya Re: IMIĘ DLA CHŁOPCZYKA 08.02.05, 14:55 U nas temat sklocil rodzine i poroznil znajomych! ) Poczatkowo naszymi typami byly: Dorian (przegralo!! brak ladnych zdrobnien!), Mikolaj, Maksym i Franek! W tej chwili ograniczylismy dodajac jedno spoza listy i biorac jedno wlasnie z niej i przed nami spotkanie z Bruno albo Maksem! Nie mowcie mezowi, ale po glowie chodzi mi jeszcze Leon (jest slodkie, ale tatus ma z nim jakies dziwne jazdy!) ) Pozdrawiam i zycze trafnych wyborow! Odpowiedz Link Zgłoś
adag Re: IMIĘ DLA CHŁOPCZYKA 08.02.05, 15:05 My będziemy mieli Wiktorka, tak ma na imię mój ginekolog! Odpowiedz Link Zgłoś