justyna_28 21.02.05, 11:48 Wczoraj chyba mnie zawiało i boli, kłuje mnie ucho. Co można zastosować? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aagulek Re: Co na ból ucha? 21.02.05, 12:16 witam, zawsze jestem za tym by spytac lekarza ale jak mnie dopadlo jakos w nocy to posmarowalam z zewnatrz Amolem, mysle ze mozna uzyc olbas oil w zastepstwie choc nie probowalam, gdy bralo mnie przeziebienie maz nacieral mi klate i gardlo amolem i przeszlo, mysle ze to lepsze niz jakies leki, ale jesli z tym uchem jest zle to lepiej zadzwon do lekarza,pozdrawiam, Agnieszka i Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: Co na ból ucha? 21.02.05, 12:19 polecam ci nalewke bursztynową, 2-3 krople na kuleczkę z watki i do ucha, rozgrzewa i wszystko przechodzi, na mnie żadne krople nie działały zapisywane przez laryngologa, dopiero taki domowy sposób podziałał Odpowiedz Link Zgłoś
ostrzynka Re: Co na ból ucha? 21.02.05, 13:33 Też mam problemy z uchem. Dodatkowe pytanie: gdzie się kupuję taką nalewkę bursztynową? W aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: Co na ból ucha? 21.02.05, 13:38 można ja zrobić samemu www.webmedia.pl/biomasaz/htm/nalewka.htm albo kupić gotową w większym sklepie zielarskim, w aptece tez powinna być Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: Co na ból ucha? 21.02.05, 14:06 Mnie tez boli ucho, od tygodnia. Byłam u p. laryngolog. Nie jest to żadne zapalenie, tylko neuralgia. Leków nie doatałm, bo w ciąży nie można. Trzeba smarowac w około ucha czymś rozgrzewającym - olejek kamforowy albo inne specyfiki; oprócz tego 3xdziennie kropelki antotalgin (bez recepty). Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_28 Re: Co na ból ucha? 21.02.05, 14:54 Właśnie kupiłam kropelki Otinum, jest napisane, że działają miejscowo, nie wywierają działania ogólnego. Wieczorem zobaczymy czy pomogą, jestem w pracy i nie mam jak sobie zakroplić Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: Co na ból ucha? 21.02.05, 18:11 ja tez stosowalam otinum i okazaly sie skuteczne...polecam Odpowiedz Link Zgłoś