edyta_68 23.02.05, 22:22 jak zrobic zeby byla dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agucha27 Re: dziewczynka 23.02.05, 23:10 poszukaj na forum edziecko i Noworodki szukaj hasla "sposób na dziewczynkę". Sama mam dwóch chłopców i chciałabym jeszcze córeczkę. Cociaż muszę ci powiedzieć, że czytając te wszystkie opinie stwierdzam, że tak naprawdę żadana z tych metod nie da ci pewności. Myślę, że to sprawa indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
lula11 Re: dziewczynka 24.02.05, 07:50 Witaj, podobno , aby była dziewczynka kochanie powinno nastąpić przed owulacją, a na chłopca w czasie owulacji, ale to i tak tylko zabawa). Agata, 7mc, będzie trzecia córka!! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: dziewczynka 24.02.05, 07:57 zalezy w co kto wierzy. lekarze mowia, ze te cuda z sexem przed owulacja lub akurat w owulacje sa po prostu smieszne, bo jedyna metoda pozwalajaca na selekcje plci jest mikromanipulacja. czyli wybranie konkretnego plemnika i zaplodnienie komorki jajowej. nie umiem pojac tych zabiegow o plec, przeciez nie kupujecie samochodu czy ostwarzacza dvd. to ma byc dziecko. chyba ze czegos nie rozumiem? moze dziecko tylko wtedy spelni oczekiwania rodzicow jak bedzie mialo najpierw konkretna pkec, potem konkretne ( zgodne z wola rodzicow)zaiteresowania i zawod. meza/zone tez rodzice wybiora? nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: dziewczynka 24.02.05, 08:26 to chyba nie aż tak Tylko z przymrużeniem oka Wiadomo, że każdy z nas marzy sobie o danej płci dzieciątka, a jak już się urodzi (choćby inna płeć) kocha niesamowicie i życia sobie bez niego nie wyobraża A pomarzyć zawsze można i marzeniom dopomóc Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: dziewczynka 24.02.05, 09:15 mi sie udala dziewczynka z przepisu i chlopak z przepisu- przepis bralam z testow owulacyjnych, ktore zamieszczane sa na allegro, wejdz na allegro na testy owulacyjne i tam w opisie powinno byc, u mnie sprawdzilo sie 2 razy Odpowiedz Link Zgłoś
marianka.m Re: dziewczynka 24.02.05, 08:58 Nie szukać żadnych sposobów, bo nie ma żadnego, uzasadnionego medycznie. Próbować do skutku! Zresztą, prawdopodobieństwo jest bardzo duże, bo aż 50%. To bardzo dobrze, że nie można zaprogramować poczęcia określonej płci. Gdyby większość matek poczynała dziewczynki, za jakiś czas mielibyśmy na tym świecie obraz z "Sexmisji". Matka Natura jest jednak mądra. )) Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: dziewczynka 24.02.05, 09:21 Sposoby się na pewno znajdą Bo skąd niby w Chinach tylu chłopców się rodzi. Oglądałam kiedyś taki reportaż że (przykład)w klasie na 30 osób przypadają 2 dziewczynki. Troszkę to smutne. Oczywiście tam na masową skale jest uprawiana aborcja jeżeli okazuje się że to dziwczynka. (Ciekawie w krórym tygodniu ją przeprowadzają, mi wychodzi że tak około 20 - szok) Odpowiedz Link Zgłoś
edytagolabek Re: dziewczynka 24.02.05, 10:38 No przykład Chin w planowaniu płci dziecka to jak strzał kulą w płot. Przecież tam się morduje dzieci,jak urodzi się dziewczynka(lub drugie dziecko w rodzinie) to dają jakiś zastrzyk, po którym nie każde dziecko umiera i do piachu, cała ziemia się podobno rusza, aborcję wykonuje na każdym niemalże etapie ciąży. Gratuluję poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś