Dodaj do ulubionych

dziewczynka

23.02.05, 22:22
jak zrobic zeby byla dziewczynka
Obserwuj wątek
    • agucha27 Re: dziewczynka 23.02.05, 23:10
      poszukaj na forum edziecko i Noworodki szukaj hasla "sposób na dziewczynkę".
      Sama mam dwóch chłopców i chciałabym jeszcze córeczkę. Cociaż muszę ci
      powiedzieć, że czytając te wszystkie opinie stwierdzam, że tak naprawdę żadana
      z tych metod nie da ci pewności. Myślę, że to sprawa indywidualna.
      • lula11 Re: dziewczynka 24.02.05, 07:50
        Witaj,
        podobno , aby była dziewczynka kochanie powinno nastąpić przed owulacją, a na
        chłopca w czasie owulacji, ale to i tak tylko zabawasmile).
        Agata, 7mc, będzie trzecia córka!!
    • pimpek_sadelko Re: dziewczynka 24.02.05, 07:57
      zalezy w co kto wierzy. lekarze mowia, ze te cuda z sexem przed owulacja lub
      akurat w owulacje sa po prostu smieszne, bo jedyna metoda pozwalajaca na
      selekcje plci jest mikromanipulacja. czyli wybranie konkretnego plemnika i
      zaplodnienie komorki jajowej.
      nie umiem pojac tych zabiegow o plec, przeciez nie kupujecie samochodu czy
      ostwarzacza dvd. to ma byc dziecko. chyba ze czegos nie rozumiem? moze dziecko
      tylko wtedy spelni oczekiwania rodzicow jak bedzie mialo najpierw konkretna
      pkec, potem konkretne ( zgodne z wola rodzicow)zaiteresowania i zawod.
      meza/zone tez rodzice wybiora? nie rozumiem.
      • martaglowacka Re: dziewczynka 24.02.05, 08:26
        to chyba nie aż tak smile
        Tylko z przymrużeniem oka smile Wiadomo, że każdy z nas marzy sobie o danej płci
        dzieciątka, a jak już się urodzi (choćby inna płeć) kocha niesamowicie i życia
        sobie bez niego nie wyobraża smile A pomarzyć zawsze można i marzeniom dopomóc smile
      • ade1 Re: dziewczynka 24.02.05, 09:15
        mi sie udala dziewczynka z przepisu i chlopak z przepisu- przepis bralam z
        testow owulacyjnych, ktore zamieszczane sa na allegro, wejdz na allegro na
        testy owulacyjne i tam w opisie powinno byc, u mnie sprawdzilo sie 2 razy
    • marianka.m Re: dziewczynka 24.02.05, 08:58
      Nie szukać żadnych sposobów, bo nie ma żadnego, uzasadnionego medycznie.
      Próbować do skutku! wink Zresztą, prawdopodobieństwo jest bardzo duże, bo aż 50%.
      To bardzo dobrze, że nie można zaprogramować poczęcia określonej płci. Gdyby
      większość matek poczynała dziewczynki, za jakiś czas mielibyśmy na tym świecie
      obraz z "Sexmisji". Matka Natura jest jednak mądra. smile))
    • mynia_pynia Re: dziewczynka 24.02.05, 09:21
      Sposoby się na pewno znajdą smile
      Bo skąd niby w Chinach tylu chłopców się rodzi. Oglądałam kiedyś taki reportaż
      że (przykład)w klasie na 30 osób przypadają 2 dziewczynki.
      Troszkę to smutne.
      Oczywiście tam na masową skale jest uprawiana aborcja jeżeli okazuje się że to
      dziwczynka. (Ciekawie w krórym tygodniu ją przeprowadzają, mi wychodzi że tak
      około 20 - szok)
      • edytagolabek Re: dziewczynka 24.02.05, 10:38
        No przykład Chin w planowaniu płci dziecka to jak strzał kulą w płot. Przecież
        tam się morduje dzieci,jak urodzi się dziewczynka(lub drugie dziecko w rodzinie)
        to dają jakiś zastrzyk, po którym nie każde dziecko umiera i do piachu, cała
        ziemia się podobno rusza, aborcję wykonuje na każdym niemalże etapie ciąży.
        Gratuluję poczucia humoru.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka