Dodaj do ulubionych

zmienia wam się pepek na wypukły??

25.02.05, 16:38
jestem w 19tc NOrmalnie miałam wklęsły pępek teraz robi mi sie taki
wystajacy..Miała któraś z wwas tak ?!!Słyszałam jesce ,że kształt pęp[ka może
mieć coś wspólnego z płcią dziecka smile)czy to prawda jeśli słyszałyście cos na
ten temat to tez możecie napisaćsmile))
Obserwuj wątek
    • j04nn4 Re: zmienia wam się pepek na wypukły?? 25.02.05, 16:55
      ja o puci nic nie slyszalam ale napewno jezeli masz pepek plytki to wyjdzie ci
      wczesniej jezeli gleboki to pozniej albo wcale asia i 21 tyg brzusio u mnie
      nie wychodzi jak narazie
    • sylwi1975 Re: zmienia wam się pepek na wypukły?? 25.02.05, 22:30
      Za bardzo w to nie wierzę,ale w moim przypadku się sprawdziło.Otóż słyszałam,że
      jak pępek jest wypukły(coś na kształt guzika) to będzie chłopak.Ale to pewnie
      tylko takie sobie gadanie.
      Pozdrawiam.
      • ewucha28 Re: zmienia wam się pepek na wypukły?? 25.02.05, 22:47
        Prawie wszystkim kobietom pod koniec ciąży pepek robi sie wypukły,to normalne i
        nie ma tu płeć dziecka nic do tego,widocznie niektorym wcześniej ,przy
        pierwszej ciązy tak miałam ,teraz jeszcze siedzi w środku,ale wiem ze wyleziewink
    • susanka Re: zmienia wam się pepek na wypukły?? 26.02.05, 01:11
      jestem w 37 tygodniu i pepek mam nadal schowany, chyba nie bede miala takiego
      'guziczka'. nie mam rowniez brazowej kreski na brzuchu. moja mama tez nie miala
      ani pepka wystajacego ani kreski.....
    • mama75 ja tez sie zastanawialam 26.02.05, 09:02
      wiesz, ze ja tez o tym myslalam. Na szkole rodzenia wszystkie dziewczyny maja
      pepki na wierzchu, a ja jedyna mam normalny pepek, taki jak przed ciaza. Prawie
      wszystkie dziewczyny maja ciemna kreske od pepka w dol, a ja nie. Myslalam, ze
      moze dlatego ze mam najmlodsza ciaze.
      • dziewczynka_bez_zapalek Re: ja tez sie zastanawialam 26.02.05, 09:54
        mi pomalutku wychodzi pępuszek na wierzch a jestem już w 21t (wg USG) choć
        najpierw nad pępkiem zrobiła się taka śmieszna fałdka z rozciągającej się
        skóry wink))))
    • luxfera1 Re: zmienia wam się pepek na wypukły?? 26.02.05, 09:54
      Poniewaz normalnie moj pepek przypomina dolek a nie muszelke ,w ciazy pozostaje
      dolkiem ale plytszym...za kazdym razem to synek ...wiec o niczym nie
      swiadczy ..natomiast po raz pierwszy nie mam brazowej reski...moze to dltego ze
      mialam ostatnio cc?
    • koleandra Re: zmienia wam się pepek na wypukły?? 26.02.05, 10:00
      Nie, mnie się nie zmienia, nawet w 9 miesiącu nie zrobił mi się wypukły. Z
      płcią dziecka nie ma to nic wspólnego. Brązowej kreski też nigdy nie miałam.
    • maya78 Re: zmienia wam się pepek na wypukły?? 26.02.05, 11:16
      Mi pępul zaczął wyskakiwać w 19 tygodniu i teraz już wylazł do połowy...tzn.
      górna połowa wystaje, a dolna nadal wklęsła wink)))
      Ciemnej linii na brzuchu nie mam.
      ----
      Moje Maleństwo <3
      www.tickerfactory.com/ezt/d/1;16;6/st/20050617/k/f23e/preg.png
    • magdulka26 Re: zmienia wam się pepek na wypukły?? 26.02.05, 12:03
      Pępek robi się wystający, z tego powodu że rosnące dziecko wypycha go smile
      ciemna kreska to obajaw zwiększonego progesteronu.Pępek nie ma nic wspólnego z
      płcią.
      • natalya20 Re: zmienia wam się pepek na wypukły?? 26.02.05, 13:26
        u mnie 20 tydzien i zauwazylam ze moj pepek tez sie robi bardziej plytki
    • kasiek76 Re: zmienia wam się pepek na wypukły?? 26.02.05, 14:07
      U mnie był wypukły, ale po porodzie wklęsł sobie i stał się ogromną dziurą,
      która potem trochę zmalała. A brązowa kreska ciągle, kucze, jest, mam nadzieję,
      że i ona zniknie... (to już 4ty miesiąc)
    • magiaml Re: zmienia wam się pepek na wypukły?? 26.02.05, 14:20
      jestem w 38 td i mi wogole nie wyszedl pepek. to bardzo indywidualna sprawa i na
      plec nie ma to zadnego wplywu.
      pozdrawiamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka