gosia673 Re: PAŹDZIERNIKOWE MAMY!! 23.03.05, 10:41 JA MAM TERMIN NA 15 PAŹDZIERNIKA.JAK NA RAZIE WSZYSTKO JEST OK!MAM CÓRKĘ 1.5 ROCZNĄ NAZYWA SIĘ JULIA! Odpowiedz Link Zgłoś
scott123 Re: PAŹDZIERNIKOWE MAMY!! 31.03.05, 09:37 Cześć!Ja też mam termin na 15 pażdziernika!I mam już córkę 8 letnią Patrycję! Trochę duża różnica wieku ale czasem tak bywa!Pozdrawiam Cię serdecznie i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
atk2001 Re: PAŹDZIERNIKOWE MAMY!! 23.03.05, 10:50 witaj, ja wg różnych liczników )) pomiędzy 17 a 23.10. szczęśliwa i zaaferowana pierworódka. za dwa tygodnie idę zrobić sobie usg, doczekać się już nie mogę - strasznie chcę zobaczyć Malucha. i strachy mnie głupie ograniają. i tak sobie generalnie ciągnę. pozdrawiam, Ania p.s. jest gdzieś oddzielne forum dla "październikówek". Odpowiedz Link Zgłoś
nalo Re: PAŹDZIERNIKOWE MAMY!! 23.03.05, 11:34 Hej, termin mam na 23 października. To moja druga ciąża, ale pierwszą niestety straciłam i teraz umieram ze strachu... Mam jednak nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze (na razie, odpukać, jest) i że w tym październiku będziemy tulic nasze maleństwa. Szkoda tylko, że to jeszcze tyyyyle czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
goczis Re: PAŹDZIERNIKOWE MAMY!! 23.03.05, 11:36 Hej! jest forum pazdiernikowe: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25774 Pozdrowionka Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: PAŹDZIERNIKOWE MAMY!! 31.03.05, 09:22 Nalo, ja mam taką samą sytuację jak Ty. Na pewno wszystko będzie dobrze, musimy w to głęboko wierzyc, a tak będzie. Ja mam termin na 7 października i ... będą bliźniaki Odpowiedz Link Zgłoś
szymma Re: PAŹDZIERNIKOWE MAMY!! 31.03.05, 09:36 Ja mam termin na 11.10. na pierwsze USG idę w poniedziałek- ( 13 tydz) bardzo się boję, alę mam nadzieję, że będzie i jest dobrze. Chyba każda z nas ma obawy Dziewczyny zapraszam Was na forum dla październikowych mam. Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: PAŹDZIERNIKOWE MAMY!! 31.03.05, 19:33 ja mam termin an 28 pazdziernika i ide w przyszlym tyogniu na USG. Tez napadaja mnie ataki leku, to chyba normalne. Raczej. Babcia mojego chlopaka powiedziala mi, ze boja sie tylko dosyc zamozne kobiety ktore sa w ciazy w dobrych warunkach i rodza w dobrych warunkach. Ona jak byla w ciazy pod koniec wojny nie bala sie, miala za dzuo za soba. Odpowiedz Link Zgłoś
kola1977 Re: PAŹDZIERNIKOWE MAMY!! 31.03.05, 11:09 A tak w ogole skad jestescie dziewczyny? Ja z Katowic/ Krakowa. Tez mam termin na II polowe pazdziernika, podobnia jak Ania! Aniu, jak USG? Ktory Ci wyszedl tydzien? Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
raxneta Re: PAŹDZIERNIKOWE MAMY!! 31.03.05, 12:32 CZeśćdziewczyny, ja też mam termin na październik (10.10.) Jestem z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
ma.ry.ja.ne Re: PAŹDZIERNIKOWE MAMY!! 31.03.05, 13:05 Ja mam termin na 15 października.Chociaż w OM powinien być 11.10.Zobaczymy jak będzie.Mam córunię która 11października skończy 3latka.Jeżeli dzidzia urodzi się w tym dniu to oboje w tym samym dniu będą obchodzić urodzinki. ---------------------------------------------------------------------------- Moja kochana dzidzia ----------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
sssppp76 Re: PAŹDZIERNIKOWE MAMY!! 31.03.05, 21:41 Witam, a ja mam termin na 4 października. Po domu panoszy się już synek, który ma 1 rok i 10 miesięcy . Jesteśmy z Wwy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
oniszka Re: PAŹDZIERNIKOWE MAMY!! 01.04.05, 09:34 Ja rózwniez jestem pażdziernikowa mam termin na 20 , Pozdrawiam Wszystkie mamusie :_)) też jestem z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
diana1 Re: PAŹDZIERNIKOWE MAMY!! 01.04.05, 09:38 ja mam na 4 października i już nie mogę sie doczekać!!!!!!!!! Wielkie wiosenne pozdrowienia!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś