Dodaj do ulubionych

białko w moczu

24.03.05, 14:40
wynik 8mg/dl.....cisnienie w normie reszta tez ok.....czy cos
wiecie .....jestem w 34tc
Obserwuj wątek
    • ata_11 Re: białko w moczu 24.03.05, 14:50
      ??????????????
      • pelegrino Re: białko w moczu 24.03.05, 14:52
        Nie chcę zgadywać, bo się za bardzo nie znam... Chodzi o białko, czy białe krwinki? Mnie to się kojarzy z obecnością jakiejś infekcji, ale nie sugeruj się tym co napisałam.
    • mazuba Re: białko w moczu 24.03.05, 15:06

ja czytalam kiedys, ze powyzej 5 w polaczeniu ze zbyt wysokim cisnieniem i
      opuchlizna szczegolnie twarzy i rak moze oznaczac zatrucie.
      poczytaj sobie i jesli masz mozliwosc to zapytaj koniecznie gina co masz robic.
      podsercem.webpark.pl/ciaza/gestoza.htmpozdr
      magda, 38/39 tc
    • niepytana Re: białko w moczu 24.03.05, 16:18
      Nerki zle filtruja i bialko zamiast zostac w organizmie przedostaje sie z krwi
      do moczu. Ja mam cukrzyce to mi sie to zdarza dosc czesto w ciazy. Poza tym
      masz dobre cisnienie to ok, ale beda Ci je teraz pewnie 'bardziej' kontrolowac,
      bo mozesz miec pozniej problemy (preeclampsia - nie wiem jak po polsku)-
      chociaz u Ciebie to prawie koniec, wiec raczej nie ma sie czym przejmowac.
      Pozdrawiam.
    • mchan Re: białko w moczu 24.03.05, 20:09
      Ja tez mialam bialko w moczu, bedac w 6 miesiacu. Lekarz stwierdzil, ze to
      bezobjawowa infekcja drog moczowych, przepisal dosc drogi lek (nie pamietam juz
      nazwy) i po tygodniowej kuracji powtorzylam badanie. Juz nie bylo bialka.
      Skonsultuj sie ze swoim lekarzem, na pewno nie ma powodow do obaw. Trzymam
      kciuki.
    • elza78 Re: białko w moczu 24.03.05, 20:17
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=548
      proponuje tu zadac pytanie ekspertowi, w miare szybka odpowiedz smile

i wszystko bedzie wiadome

pozdrawiam i powodzonka
      • rechotka0 Re: białko w moczu 24.03.05, 21:15
        DzIŚ BYŁAM U GINA I WYKAZAŁO ZE MAM BIAŁKO W MOCZU PRZEPISAŁ MI CZOPEK JEDNO
        RAZOWO I FURAGIN ,WIĘC JAK MASZ BIAŁKO TO JEST TO ZAPALENIE DRÓG MOCZOWYCH
        CZYLI JAKAŚ INFEKCJA JA TEŻ SIE ZMARTWIŁAM ALE POWIEDZIAŁ ŻE W CIĄZY SIE TO
        ZDARZA WIELU KOBIETOM .NAJLEPIEJ I JAK NAJSZYPCIEJ SKATAKTUJ SIE Z GINEM A ON
        CI POWIE CO DALEJ POZDRAWIAM.
        • ata_11 Re: białko w moczu 25.03.05, 11:09
          bylam dzis powtorzyc badanie i zrobic posiew moczu a do lekarza w srode-mowi ze
          nic zlego sie nie dzieje.....
          • ggosiek Re: białko w moczu 25.03.05, 11:16
            Jeśli tylko w moczu występuje białko, a nie puchnie ci ciało i masz normalne
            ciśnienie to nie jest źle. Gorzej jeśli obok białka wyjdą ci bakterie lub
            krwinki białe lub czerwone, wówczas może masz problem z nerkami lub infekcje
            dróg moczowych. Zrobisz posiew i wszystko będzie wyjaśnione/ Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka