Dodaj do ulubionych

brązowy śluz..??

04.04.05, 07:39
dziewczyny witam...jestem w 8tc wczoraj zauważyłam taki lekko brazowy śluz
(taki jak wczesniej miewałam przed @...) czy to normalne?? dodam ze jakos
teraz (gdyby nie dzidzia... : ))) ) miałabym @@@.do tego lekkie bóle w dole
brzucha... PORADŹCIE...
Obserwuj wątek
    • rita75 Re: brązowy śluz..?? 04.04.05, 07:48
      Witaj

Tez tak mialam w 8 tygodniu- takie lekkie "brudzenie". Tak sie zlozylo, ze byl
      to termin, w ktorym zawsze mialam miesiaczke. Brudzenie nie okazalo sie czyms
      groźnym. Po zbadaniu mnie lekarz stwierdzil, ze wszytsko w porzadku.
      Profilaktycznie zapisal duphaston i no-spe forte, ktore to leki mialam brac
      profilaktycznie przez kolejnych 10 dni.
    • sonatka2 Re: brązowy śluz..?? 04.04.05, 09:55
      cześć!!! nie zrozum mnie źle nie chcę Cię martwić, ale najlepiej jak
      skontaktujesz się ze swoim lekarzem. ja w 9 tygodniu pierwszej ciązy także
      miałam brązowy śluz i poszłam dla pewności do lekarza. niestety okazało się że
      jajo płodowe jest puste. musiałam mieć łyżeczkowanie. także lepiej zadzwoń do
      swojego lekarza i zapytaj czy nie powinnas się do niego udać. Trzymam kciuki ,
      na pewno będzie wszystko ok!! jak masz pytania tomśmiało!!!
      • ardl Re: brązowy śluz..?? 04.04.05, 10:18
        ok ale ja miałaam tylko wczoraj i dzis juz nic nie zauwazyłam... wiec...???
        • camina Re: brązowy śluz..?? 04.04.05, 10:30
          Nie lekceważ tego mimo że pojawiło się sporadycznie. Zadzwon albo idź do
          ginekologa tym bardzije ze pobolewa cię brzuch. Możesz potrzebowac wspomagania
          hormonalnego, a moze to byc coś gorszego (poczytaj posty o plamieniach a
          zobaczysz).

• zabiska Re: brązowy śluz..?? 04.04.05, 10:33
            Zadzwon do Twojego gina i to zaraz .
            Powodzenia i zdrowka zycze.
            • edyssia_k Re: brązowy śluz..?? 04.04.05, 14:57
              Bądź spokojna miałam to samo a teraz jestem mamą czterotygodniowego Michałka
              • j04nn4 Re: brązowy śluz..?? 04.04.05, 15:10
                ja na twoim miejscu bym zadzwonila do lekarza nic nie tracisz a zyskasz
                informacje bo wiesz tak ze ja mialam nic sie nie stalo to dobrze ze nic sie nie
                stalo ale tobie moze sie stac albo nie stac kazdy jest inny ja w 6 tyg mialam
                plamienie i poszlam do szpitala dostawalam zastrzyki na podtrzymanie i po tyg
                przeszlo taki ciermnobrazowy cos jak starsza krew nie duzo ale dzieki temu ze
                lezalam w szpitalu teraz moze jestem juz w 27 tyg ciazy nie wiadomo jak to
                moglo sie skonczyc wejdz na post plamilam w 8 tyg i 5 dniu wlasnie wrocilam ze
                szpitala jakos tak i zobacz czym plamienie skonczylo sie dla tej dziewczyny
                niestety poronieniem pozdrawiam asia i 27 tyg brzusio
              • sonatka2 Re: brązowy śluz..?? 04.04.05, 15:31
                wiesz to wcale nie musi oznaczać czegoś zlego, sle naprawdę nie lekcewaz tego.
                napisz potem czy wszytsko ok!!!
        • ancherka5 Re: brązowy śluz..?? 04.04.05, 15:45
          Witam, ja również miałam cos podobnego w 4 tc i 7 tc wylądowałam nawet w
          szpitalu (mimo, ze plamienie było bardzo malutkie- mała plamka 1x w 4 i 1x w 7
          tyg c) i brałam duhfaston. Obecnie jestem w 24 tyg i 2 dniu dzidzia jest
          zdrowa, dobrze sie rozwija, więc głowa do góry wszystko bedzei napewno dobrze.
          Idz tylko do lekarza niech On zadecyduje jak można pomoc. Aha dużo odpoczywaj
          (ja leżałam przez cały miesiac w domciu) trzymaj się mocno pozdrowienia Ania z
          Oliwcią w brzusiu smile
    • calimero Re: brązowy śluz..?? 04.04.05, 15:13
      cześć! dziewczyny mają rację, nie lekceważ żadnego plamienia.Ja też tak miałam
      w 5 tyg i przeszło po luteinie, odpukać....Pozdrawiam
    • szyman33 Re: brązowy śluz..?? 04.04.05, 16:26
      Ja w 10 tyg mialam taki sluz i wyladowalam na 10 dni w szpitalu. Nie strasze ale
      do lekarza warto pojsc.Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka