pati775 09.04.05, 15:35 Czy ktorejs z Was moje drogie przyszle mamy lekarz przepisal relanium 5 mg (najnizsza dawka jak sadze) jako lek rozkurczajacy? Ja mam brac przez kolejne 5 dni przed snem. Wdzieczna za Wasze odpoweidzi Patrycja i jej malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figa771 Re: ciaza a relanium ? 09.04.05, 15:45 Z tego co sie orientuje to 5mg. sa najsilniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
karolinajk Re: ciaza a relanium ? 09.04.05, 15:51 Najsilniejsze są 10 a najsłabsze 2... Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: ciaza a relanium ? 09.04.05, 16:06 Ale czy ten lek jest bezpieczny i zalecany w ciazy? Raz jeszce Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
jennefer3 Re: ciaza a relanium ? 09.04.05, 16:28 ja także miałam przepisane przez położnika Relanium 5 mg-sądzę,że w określonych przypadkach korzyści wynikające z przyjmowania jakiegoś leku są większe niż ew. skutki uboczne,a każdy lek ma jakieś-nawet zwykłe witaminy przyjmowane w nadmiarze.Trochę się na tym znam-sama jestem lekarzem-dentystą.Nie martw się tak bardzo i jeśli masz zaufanie do swojego lekarza słuchaj raczej jego niż nas.P.S.Najmniejsza doustna dawka Relanium to 2mg. Odpowiedz Link Zgłoś
proxima77 Re: ciaza a relanium ? 09.04.05, 16:17 Mi lekarz zalecił relanium i no-spe domięśniowo przy silnych bólach brzucha w szpitalu, pytałam czy to relanium nie zaszkodzi, powiedział ze nie Odpowiedz Link Zgłoś
sandra52 Re: ciaza a relanium ? 09.04.05, 17:34 mi tez lekarz przepisał relanium-5mg mniej wiecej raz w tygodniu>wynika to z tego,ze od samego początku mam bóle brzucha,typowo miesiączkowe.Nie trwają one jednak dłużej niż 3-4minuty.Ponadto dwa razy dziennie biorę luteinę.Co do tego relanium to również,mimo tego,że ufam lekarzowi,mam pewnwe obawy...tym bardziej,że na ulotce trochę straszą...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 bardzo dziekuje ! 09.04.05, 18:43 Bardzo dziekuje za te konstruktywne odpowiedzi od razu mi lepiej! Pozdrawiamy z malenstwem cieplutko Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
vanike Re: ciaza a relanium ? 10.04.05, 01:24 też biorę 2 x 5mg dziennie od 20tc Vanike i 28tc Odpowiedz Link Zgłoś