ola19802 27.04.05, 10:15 czy miałyscie wzdecia prz tych bolach brzucha na poczatku ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia0000 Re: wzdecia 27.04.05, 10:45 uwież, to normalne! właśnie miałam ostatnio rozmowe na ten temat z moim ginem i powiedział, że kobiety w ciąży mają większą tendencję do wzdęć! Ja się z tym męczę już 13 tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Re: wzdecia 27.04.05, 11:44 Już myślałam, że tylko ja cierpię . 8TC a brzuch momentami jak w 4 mies. Jak do tego jeszcze dojdą zaparcia to już koszmar. Pocieszam się, że to tak ma być i koniec . pzdr serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
monia0000 Re: wzdecia 27.04.05, 11:54 tynia3 napisała: > Już myślałam, że tylko ja cierpię . 8TC a brzuch momentami jak w 4 mies. Jak > do tego jeszcze dojdą zaparcia to już koszmar. Pocieszam się, że to tak ma być > i koniec . Przeczytaj moj post na temat kiszonej kapusty! Polecam i pozdrawiam > > pzdr serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
t.omi Re: wzdecia 27.04.05, 12:21 a ja dopiero w 5 tygodniu i juz mnie męcza wzdęcia, no a o zaparciach już nic nie powiem i do tegp puchne... nie wiem co jest... ale dla tej fasoleczki warto pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
zitke Re: wzdecia 06.05.05, 00:21 Ja jestem w 20 tyg. i nadal je mam polecam Espumisan w ciazy mozna go brac bez przeszkod pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: wzdecia 06.05.05, 09:03 dziewczny, to wszystko u was w normie ))))) - naprawde też polecem Espumisan , kupcie i nie meczcie się - tez sprawdziłam na sobie , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaba1979 Re: wzdecia 06.05.05, 12:36 Hej!Ja tez miałam straszne wzdęcia!Teraz codziennie na czczo zjadam trzy łyżeczki mieszanki z płatków owsianych lub górskich z siemieniem lnianym zalaną odrobina goracej wody zeby sie zrobiła papka.Mozna posłodzic sobie miodem wtedy lepiej wchodzi.Później wypijam szklanke wody mineralnej i dopiero jem sniadanie.Naprawde pomaga!!!Pomaga tez kapusta kiszona albo sok z kapusty ale najpierw jest mega wzdecie Odpowiedz Link Zgłoś
kajustka Re: wzdecia 06.05.05, 16:25 a ja oprcz espumisanu polecam kapiele w cieplej, niezbyt goracej, bo nie wolno, wodzie. Wspolczuje wszystkim wzdety, sama tez to przechodzilam. Odpowiedz Link Zgłoś