tulippan 25.05.05, 12:27 strasznie bola mnie pachwiny i do tego obnizyl mi sie brzuch to dopiero 34 tc czego to sa oznaki? przyspieszy sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: bol w pachwinach 25.05.05, 12:29 czytalam, ze u pierworodek brzuch opada na ok 4 tygodnie przed porodem a u wielorodek na 2 tygodnie. o bolu pachwin nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
hakdil Re: bol w pachwinach 25.05.05, 13:22 Hej!Nie martw sie bólem pachwin,to naturalne u kobiet w ciaży w ostat.trymestrze_tak wyczytalam,bo tez sie zaniepokoilam swoimi bólami.Ja czasem mam takie,ze krzycze z bólu,no ale co zrobic...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: bol w pachwinach 25.05.05, 16:21 Mnie pachwiny bola tak od 25 tc. a najgorzej ja w nocy przewracam się z boku na bok. A brzuch mam nisko z zasdy, tak od samego początku. Lekarz mówi, że ból w pachwinach jest mocniej odczuwany przez "niskobrzuszkowe". Odpowiedz Link Zgłoś
dorota751 Re: bol w pachwinach 25.05.05, 16:55 Nie wiem czy dokładnie o taki ból Ci chodzi, ale może to mieć związek z luzowaniem się wiązań i stawów, tak żeby to wszystko było luźnie i ładnie się rozeszło w czasie porodu. Ja takie bóle miałam już od czwartego m-ca i ustąpiły gdy tylko zeszłam z łóżka porodowego. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś