pelczarka 29.05.05, 22:28 Dziewczyny, mam tak strasznie opuchniete stopy do kostek, ze az mnie pieką i dziwnie mi sie chodzi ( o ile mona nazwac to chodzeniem ) Co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esterka8 Re: opuchniete nogi 29.05.05, 22:43 nogi do góry, chłodny okład, chłodny prysznic, moczenie w chłodnej wodzie... ja nawet kostek nie widzę swoich... taki los pozdrawiam serdecznie) Odpowiedz Link Zgłoś
mala.ela Re: opuchniete nogi 30.05.05, 08:32 Mi znowu ciocia mówiła, że u niej był to objaw zatrucia ciążowego, zwłaszcza jeśli łączy się z tym podwyższone ciśnienie. Kazała mi bacznie na to zwracać uwagę, bo trzeba reagować. Możliwe też, że faktycznie po prostu puchną ci nogi z powodu gorąca... ja już umieram własciwie... siedzę w pracy i nawet myślec mi się nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_bo Re: opuchniete nogi 30.05.05, 12:12 też bym chciała wiedzieć - żadne podawane dotąd sposoby mi nie pomagają, siedzę w domu, bo stopy nawet w żadne klapki nie wchodzą, nic nie pomaga - ani okłady ani chłodzenie ani trzymanie nóg w górze, koszmar. Lepiej będzie gdy się ochłodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: opuchniete nogi 30.05.05, 12:17 a ja siedzę w pracy i już rano się zastanawiałam jak do niej dotrę bo mi buty nie chcą wejść - w końcu wcisnęłam je na siłę i cała opuchlizna przelała się wyżej - to jakaś makabra z tym puchnięciem - ja zawsze mialam sexownie szczuplucieńkie kostki - a teraz jak je zobaczę to wołam męża że cud się zdarzył i kostki się pojawiły Odpowiedz Link Zgłoś