misia9991 03.06.05, 11:10 jestem na poczatku 5 tyg i zaceła mi leciec krew zawsze rano z jednej i tej samej dziurki czy to normalne miałyscie tak????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onom Re: krew z nosa 03.06.05, 11:13 witaj, może to być oznaka osłabienia organizmu, a robiłaś już badania ogólne - krew, mocz, itp? Jeśli nie to Twój lekarz powienien dać Ci skierowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.74s Re: krew z nosa 03.06.05, 11:17 Niewielkie krwawienie z nosa jest normalne w ciąży. Ja tak mam od samego początku. Poinformuj o tym swojego lekarza - wyjaśni ci wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: krew z nosa 03.06.05, 11:23 Popieram- jest to jak najbardziej normalne. Zwiazane jest to ze zwiekszona iloscia krwi krazacej(naczynka w jednej dziurce nosa masz słabsze,albo plycej polozone i stad krwawienie z 1 dziurki). I tak bedziesz miala niedlugo robiona morfologie i pewnie wyjdzie, ze z plytkami krwi jest dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olinka.6 Re: krew z nosa 03.06.05, 13:01 Witajcie! Cieszę się, że padło to pytanie, ponieważ ja też od jakiegoś czasu zaobserwowałam krew w nosie. Rzeczywiście w jednej dziurce. Nie są to krwotoki, widzę to jak smarkam nos rano. Jestem w 28 tc, więc trochę badań mam już za sobą i nigdy nie miałam złych wyników. Ale kamień spadł mi z serca. Oczywiście zapytam z ciekawości też o to gina. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś