kajka112 21.06.05, 13:24 gdzie można znaleźc dobrego lekarzaginekologa i gdzie robić usg???najlepiej okolice ursynowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota0312 Re: Gdzie USG w WAWIE???? 21.06.05, 15:16 Polecam dr Roberta Makowskiego, pracuje w kilku gabinetach nr tel 0502 551 404. Dorota 37tc Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Gdzie USG w WAWIE???? 21.06.05, 15:21 nie na Ursynowie ale blisko - Diagmed na Mokotowie i dr Osobka Morawski www.diagmed.waw.pl/index.php tam zreszta pracuje tez Makowski Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: Gdzie USG w WAWIE???? 21.06.05, 17:23 Tak, we wt rano Ani_ni mam do Ciebie pytanie( albo do kogoś kto chodzi do Osóbki)- chodzisz do Osóbki- Morawskiego? Byłam u niego na połówkowym jakis czas temu- dziecior ustawił się pupą ku światu i ciężko było go do konca zbadać. W końcu po usg wewn dr powiedział, że "raczej" córka. No i tak dumam.Czy raczej u niego to tyle co "chyba" czy 80- 90%? Z tego co zauważyłam należy on do lekarzy, którzy zawsze mówią "raczej"- mąż twierdzi, że gdyby naprawde nie był pewien to by nic nie mówił. Więc- jak myślisz- kupować kiecki czy się wstrzymać? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś