Dodaj do ulubionych

Jaki jest wasz seks podczas ciąży?

29.06.05, 14:42
Witam mamusie chciałam się zapytać jakie są wasze doznania podczas seksu,teraz
kiedy jesteście w odmiennym stanie?Ja nie kochałam się z swym partnerem juz
chyba ponad miesiąc boje się cały czas bo to ok 9 tydzień,ale lekarz nic nie
mówił bym nie współżyła.Wczoraj się odważyłam bo już tak mi tego brakowało,i
stwierdziłam że jest super nigdy nie byłam tak podniecona czułam się jak
naćpana.No jak tak ma wyglądać seks to polecam ciąże.A dziś po brykaniu
wczoraj wstałam jak nowo narodzona,piersi nawet mnie tak juz nie bolą bo mój
kotek dobrze je wymasował smile.Dlatego pytam was kobitki jak to jest u was?Czy
macie także takie obawy jak ja czy jest wam dobrze a może wręcz odwrotnie nie
czujecie pociągu?Pozdrawiam serdecznie i prosze o wypowiedzi
lilypie.com
Obserwuj wątek
    • maciopek1 Re: Jaki jest wasz seks podczas ciąży? 29.06.05, 15:01
      ja już jestem w 32 tygodniu i cały czas jest fantastycznie - oboje mamy ochote
      i obojgu sprawia to ogromna przyjemność - martwię się tylko że po porodzie
      trzeba zrobić sobei chwilke przerwysmile))Buziaczki
      • aliciap Re: Jaki jest wasz seks podczas ciąży? 29.06.05, 15:32
        seksic sie mozna cala ciaze, chodziaz niektorzy lekarze -mowia zeby 6 tygodni
        przed porodem dac sobie spokoj.
        a co do doznan , to podobno po ciazy nadal sa lepsze niz przedsmile
    • kasiadove Re: Jaki jest wasz seks podczas ciąży? 29.06.05, 15:36
      Buuu! A ja nie mogę! Już prawie pół roku! Oszaleję!
      • maciopek1 Re: Jaki jest wasz seks podczas ciąży? 29.06.05, 16:11
        Jejku , współczuję ci bardzo - ale jeśli już pół roku nie możesz to znaczy , ze
        już niedługo się skończy celibatsmile)) Pozdrowienia
    • beti1970 u mnie nie ma seksu :-( 29.06.05, 16:24
      a dlaczego? bo mój facet się boi że mi się coś stanie! i od 3 mcy nie ma seksu.
      • aliciap Re: u mnie nie ma seksu :-( 29.06.05, 16:28
        niech idzie z toba do ginekologa i zapytaj sie przy nim lekarza czy seks szkodzi
        w ciazy , niech uslyszy od lekarza to moze mu sie odmieni
        • denay Re: u mnie nie ma seksu :-( 29.06.05, 16:47
          na poczatku to mi sie nie chcialo, ale od polowy 3m-ca... Ojojojojojooooj...
          Takich orgazmow to ja nigdy wczesniej nie mialam. Normalnie raj na ziemi.

Tylko, ze teraz jest goraco jak diabli i ochota troche odplywa...
        • beti1970 Re: u mnie nie ma seksu :-( 29.06.05, 17:06
          ale on jest ze mną na każżdej wizycie, tylko to jest mój drugi partner
          (pierwszy mąż był erotomanem, mam z nim dwoje synów i kochaliśmy się do
          ostatnich dni ciąż- bez szkody dla kogokolwiek - nic mu nie przeszkadzało).
          jest młodszy ode mnie o 7 lat i tak szaleje ze strachu że mi się coś stanie
          (mam 35 lat i poprzednią ciąże poroniłam w 3 mcu)że nawet nie śpi ze mną tylko
          obok na łózku bo boi się że mnie uszkodzi. ostatnio poszłam spać w ciągu dnia,
          zapomniałam wziąć komórkę do sypialni i nie słyszałam jak dzwonił do mnie (8
          razy w ciągu kilku minut!) bo spałam, tak się wystraszył że zadzwonił do
          rodziców którzy mieszkają na przeciwko ulicy, oni przylecieli, on przyjechał z
          pracy natychmiast, dzwonił jak oszalały na dzwonek a ja nie słyszałam bo mamy
          duży dom a ja się zamkłam w sypialni, dostał takiego wjazdu że chciał rozwalić
          okno balkonowe (nie mógł otworzyć dzrwi wejściowych bo jak mamy włożony klucz
          od środka to od zewnątrz się nie da)gonił naokoło domu i się darł, w końcu się
          obudziłam i wychodzę przed dom i pytam co jest grane? to on już był zielony ze
          strachu, spozocony, łzy w oczach, cała jego familia pod domem, stan
          przedzawałowy. tak mnie opieprzał (pół godziny!!!) że myślałam że zwariuję, że
          czemu nie zabrałam komórki do sypialni, czemu tak mocno śpię itd.sprawdza mnie,
          kontroluje i wogóle ma korbę, jak mnie coś zaboli to on od razu jest blady. jak
          miałam w nocy skurcz łydki i go zawołałam żeby mi nogę naciągnął to myślałam że
          dostanie zawału - rodzisz? rodzisz? i w koło Macieju - a ja mu chłopie
          wyprostuj mi nogę a nie rodzę - i tak nie dociera. i co z takim zrobić?
          • monika9710 Re: do beti1970 29.06.05, 17:12
            on słodki jest.
            • beti1970 nie przeczę 29.06.05, 17:39
              ma chłop swoje walory, ale czasami można dostać korby! ale to tak ma bo to jego
              pierwsze dziecko, mój poprzedni za to był przeciwieństwem, jak rodziłam
              pierwszego syna i urodziałam - położna zadzwoniła do domu a on nie podszedł do
              telefonu bo film oglądał. ten drugi jest dużo lepszy - tylko za bardzo się
              stresuje, mieszkamy pod bielskiem a rodzę w krakowie - jak się zacznie to chyba
              on dostanie zawału. miałam rok temu poronienie (czekałam na to samoistne -
              wiedzieliśmy że nastąpi) i pewnego wieczoru on już spał a ja oglądałam TV i
              nagle tak mnie coś zamieliło i zaczęłam krawaić - zaczęło się, poszłam się
              ukąpać, ubrałam się i zażyłam taki lek na krwotoki i go budzę : trzeba jecjać
              do Krakowa bo mi się zaczęło, a on jak wyrwał się z łóżka i tylko do mnie żebym
              była spokojna, a ja siedzę i czekam a on goni po domu bez ubrania i drze się:
              uspokuj się i uspokuj się a ja mówię: jestem spokojna, nic mi nie ma, nie boli.
              a on dalej swoje. za 55 minut!!! byliśmy w Krakowie, to teraz chyba zajedziemy
              za 45? smile jego mama już mu ostatnio powiedziała że jego brat mnie zawiezie do
              szpitala bo on nie ma opanowania i jeszcze gdzie wrąbie autem. taki wariat. ale
              kochany jest
    • monika9710 Re: Jaki jest wasz seks podczas ciąży? 29.06.05, 17:07
      właśnie wczoraj tak sobie myślałam,że może miałabym ochotę, ale jak tylko
      położyłam się do łózia i dzidziek zaczął kopać to od razu odechciało mi się
      igraszek. nie wyobrażam sobie, że dzidzia się wierci a mąż mnie pyka. kochajcie
      sie dziewczyny póki kruszynki są malutkie! a tak poza tym to w ciąży jest mi
      gorzej w łóżku niż przed.
      • oda100 Re: Jaki jest wasz seks podczas ciąży? 29.06.05, 20:30
        u mnie bylo normalnie, nie mialam lepszych albo gorszych doznan. Od 7 miesiaca
        chlop mi sie psychicznie zablokowal, chyba go juz nie bede zmuszac w 9
        miesiacusmile
        Nawet nie chodzi o to, ze sie boi o dziecko; po prostu mu tez hormony chyba
        inaczej pracuja - bardziej na tatusia. Nigdy nie byl erotomanem, ale ostatnio
        mniej poswieca uwagi tematom seksu ( gadki, filmy, itp).
    • kalejdoskopik Re: Jaki jest wasz seks podczas ciąży? 29.06.05, 20:50
      Jest boskismile Jestem w czternastym tygodniu i tak naprawdę poczułam co to
      prawdziwy orgazm. Początkowo faktycznie były gdzieś we mnie nieuzasadnione
      obawy, ale po przeczytaniu wypowiedzi kobiet, które praktycznie przez całą ciążę
      kochały się bez uszczerbku dla zdrowia dziecka, przełamałam się i wcale nie
      żałuję. Wiem, że Fasolka jest bezpieczna, a ja polubiłam bycie w ciąży...
    • apecka Re: Jaki jest wasz seks podczas ciąży? 01.07.05, 14:55
      Zazdroszczę Cisad((
      Ja jestem w ciązy od 3m-cy i ani razu!!!!! Zupełnie się zablokowałam, w dodatku
      wieczorami miewam okropne mdłości i nie mysle o niczym innym jak o szybkim
      zaśnięciu. Mój mąż jest kochany i wyrozumiały i jak na razie nie narzeka, ale
      wiem ze mu brakuje zbliżeń i mnie czasami tego brakuje. W dodatku miewam
      erotyczne sny, to pewnie świadczy że podświadomie pragnę tego cholernego seksu,
      ale jak się odblokować.
      Pozdr
      aga
    • myszka2205 Re: Jaki jest wasz seks podczas ciąży? 01.07.05, 15:48
      Ja bardzo luie się kochać,przed ciążą robiliśmy to bardzo często!Niestety jak
      zaszłam w ciąże to lekarz kazał mi się wstrzymać z ciąża ponieważ plamiłam do
      3-ego m-c. ale jak tylko dostałam pozwolenie na uprawianie sexu to szalałam
      zmężem jak wariatka.Uważam że nie ma nicleprzego jak sex w ciąży.NAJGORZEJ ŻE
      ZNÓW MAM ZAKAZ NA PEWIEN CZAS BO ZAŁOŻYLI MI SZEW SZEW SZYJKOWY TYDZIEN TEMU!!!
      • luna333 Re: Jaki jest wasz seks podczas ciąży? 01.07.05, 16:03
        mój mąż kiedyś opowiadał taki dowcip którego zakończeniem było to że jak się
        dziecku urodziło to podeszło do faceta i zaczęło go w głowę pukać mówiąc - i co
        fajnie? smile My się kochamy jak przed ciążą, jest super mimo że wyglądam jak
        wieloryb, brzuszek ogromniasty więc i ja mało mobilna - ale znaleźliśmy takie
        pozycje żeby obojgu było wygodnie - bo przyjemnie jest bardzo a właśnie
        skończyłam 36 tydzień smile Kilka dni temu - przypomniałam mężusiowi ten dowcip i
        się na mnie popatrzył zdumiony - że jak to - przecież mówiłam że dziecko sexu
        nie czuje tylko miłe kołysanie smile hihihi musiałam mu znowu tłumaczyć że mały
        jest dobrze i szczelnie chroniony i nie widzi "tatusia" i nic go w główkę nie
        puka smile i sex jest super - tym bardziej że po porodzie czeka nas kilka tygodni
        abstynencji - to lepiej sobie poszaleć jeśli nie ma przeciwwskazań smile
        • saba30 TO PRAWDA JEST SUPER!! :)) 02.07.05, 14:13
          Ja jestem juz w 37 tygodniu i zaczynam miec depresje PRZEDporodowa. sad( okropnie
          sie boje macierzynstwa mimo ze wczoraj skonczylam 30 lat. Seks to jedyna rzecz
          ktora przywraca mi równowage. Dobrze ze mój mąż jest taki kochany i wyrozumiały.
          smile Czytalam ze wiekszosc par powstrzymuje sie od stosunkow na 2 miesiace przed
          porodem - glupota! Dziecku przeciez to nie szkodzie a rodzicom baaaaaardzo
          pomaga POLECAM smile)))
    • fifinka2 Re: Jaki jest wasz seks podczas ciąży? 02.07.05, 15:57
      U nas tez jest super ,moze troszeczke rzadziej sie kochamy ,jedynym minusem
      jest jak to moj maz okresla "wściekłe cycki" czyli bardzo wrazliwe piersi
      ktorych nie moze dotykac,ale tez potwierdzam ze moje doznania sa głębsze smile))
      • dorro1 Re: Jaki jest wasz seks podczas ciąży? 04.07.05, 11:28
        Jestem z tych, którym lekarz zabronił przynajmniej do końca I trymestru ze
        względu na zagrożoną ciążę. Łykam grzecznie Duphaston, nie pracuję (mam
        wakacje) i czekam na USG na przeziernosć, po którym będzie wiadomo, że w
        brzuszku wszystko w porządku i nie ma żadnych krwiaków i łożysko "dobrze się
        trzyma". Nie miałam do tej pory sama ochoty, bo mdłości męczą mnie cały dzień i
        jestem zmęczona i obolała, ale ostatnio sie poprawia i czekam tylko na
        pozwolenie gina. A to jeszcze z miesiac. Wszystko zależy od faceta, my sobie
        radzimy i jest całkiem przyjemnie... Ale orgazmu to juz nie miałam spory
        czas... Jestem cierpliwa.
        • zlotowka26 Re: Jaki jest wasz seks podczas ciąży? 04.07.05, 11:40
          Ja na początku ciązy, tak od 7 do 10 tyg, tez miałam opory, tym bardziej, że
          jak raz się kochaliśy to mnie wszystko bolało, na szczęście szybko minęło i
          faktycznie seks w ciązy uważam za niesamowity!!!i oby tak do końcasmile))
          • ewcik_gda Re: Jaki jest wasz seks podczas ciąży? 04.07.05, 20:34
            A ja mam opory ,ale nie dlatego że się boje, tylko- nic nie czuje.Stałam sie
            strasznie oziębła,podczas stosunku ziewam i czekam kiedy wkońcu skończy ,bo ja
            chcem spać!!!
            Zazroszcze wamsad
            pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka