Dodaj do ulubionych

do Pimpek_Sadełko

01.08.05, 11:05
Pimpus! a moze byc tak, ze cos z tymo badaniami nasienia nie tak? np ze
probka nie byla badana pol godzz od pobrania? (pobranie w domu). pozdraiwam
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:09
      nie znam tego laboratorium, ale jesli jestes z 3miasta to zrob badanie w
      invikcie. nie trzeba 4 dni wstrzemiezliwosci ( przynajmniej tam). moj maz mial
      3 dni.
      poza tym ilosc plemnikow nie wplywa na poronienia. na poronienia wplywa
      patologiczna budowa i bakterie. zatem glowa w gore. jak zaszlas 3 razy na takim
      nasieniu to git!!!!
      • aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:11
        robilam w invikcie! on juz 3 razy pomylili mi sie w badaniach! wykryli mi
        zaawansowana tokso, okazalo sie, ze to sa kogos innego wyniki. moj maz mial 1
        dzien wstrzemiezliwosc (malo?)
        • pimpek_sadelko Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:14
          pewnie, ze malo!
          • aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:16
            powaznie? no niby tam jest napisane, ze trzeba 4 dni, i nasienie musi byc
            zbadane pol godz od pobrasnia, (u nas bylo 1.5 godz). ale skoro zachodze w
            ciaze to moez nie jest tak zle, co?
        • aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:14
          dodam jeszcz, ze lekarz wogle nie kazal mi robic badan nasienia, ale ja sie
          uparlam i "wyslalam" meza!
          • pimpek_sadelko Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:21
            wiem i jestes nioedobra zona, bo narazilas meza na stres... facet takie badanie
            bardzo rpzezywa!smile))
            badanie nasienia mozna zrobic po tylu poronieniach, ale:
            po pierwsze rygorystycznie sie przestrzega zalecen laboratorium... zatem
            wygnanie chlopa do "pokoju zwierzen" po jednym dniu abstynencji to znecanie sie
            psychicznewink)))

jesli maz to zniesie to niech pojdzie po 4 dniach wstrzemiezliwosci.
            badanie nasienia invicta na pewno robi dobrze, a pol godziny to jest czas na
            dostrarczenia nasienia do laboratorium a nie czas do wykonania badania.
            • gabi67 Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:27
              A stego co mi wiadomo to tylko jeden plemniczek i to najinteligetniejszy
              dostaje sie do jajeczkasmile))))
              W filmi w łonie matki tak zostało powiedzianesmile
            • aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:50
              ok, wysle go jeszcze raz. maz powiedzial ze jak ma mnie to uspokoic to pojdzie.
              ale lekarz powiedzial zeby nigdzie go nie wysylac, to moze to olac....
              • aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 12:09
                a moze sa jeszcze jakies inne badani nasienia ktore trzeba zrobic? bo to bylo
                badanie ogolne...
    • kobietka1000 Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 12:18
      Agta ,czy nie mozesz napisac na maila tylko na forum.Przecież to jest prywatna
      wiadomosć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka