aga43214 01.08.05, 11:05 Pimpus! a moze byc tak, ze cos z tymo badaniami nasienia nie tak? np ze probka nie byla badana pol godzz od pobrania? (pobranie w domu). pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:09 nie znam tego laboratorium, ale jesli jestes z 3miasta to zrob badanie w invikcie. nie trzeba 4 dni wstrzemiezliwosci ( przynajmniej tam). moj maz mial 3 dni. poza tym ilosc plemnikow nie wplywa na poronienia. na poronienia wplywa patologiczna budowa i bakterie. zatem glowa w gore. jak zaszlas 3 razy na takim nasieniu to git!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:11 robilam w invikcie! on juz 3 razy pomylili mi sie w badaniach! wykryli mi zaawansowana tokso, okazalo sie, ze to sa kogos innego wyniki. moj maz mial 1 dzien wstrzemiezliwosc (malo?) Odpowiedz Link Zgłoś
aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:16 powaznie? no niby tam jest napisane, ze trzeba 4 dni, i nasienie musi byc zbadane pol godz od pobrasnia, (u nas bylo 1.5 godz). ale skoro zachodze w ciaze to moez nie jest tak zle, co? Odpowiedz Link Zgłoś
aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:14 dodam jeszcz, ze lekarz wogle nie kazal mi robic badan nasienia, ale ja sie uparlam i "wyslalam" meza! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:21 wiem i jestes nioedobra zona, bo narazilas meza na stres... facet takie badanie bardzo rpzezywa!)) badanie nasienia mozna zrobic po tylu poronieniach, ale: po pierwsze rygorystycznie sie przestrzega zalecen laboratorium... zatem wygnanie chlopa do "pokoju zwierzen" po jednym dniu abstynencji to znecanie sie psychiczne))) jesli maz to zniesie to niech pojdzie po 4 dniach wstrzemiezliwosci. badanie nasienia invicta na pewno robi dobrze, a pol godziny to jest czas na dostrarczenia nasienia do laboratorium a nie czas do wykonania badania. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi67 Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:27 A stego co mi wiadomo to tylko jeden plemniczek i to najinteligetniejszy dostaje sie do jajeczka)))) W filmi w łonie matki tak zostało powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 11:50 ok, wysle go jeszcze raz. maz powiedzial ze jak ma mnie to uspokoic to pojdzie. ale lekarz powiedzial zeby nigdzie go nie wysylac, to moze to olac.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 12:09 a moze sa jeszcze jakies inne badani nasienia ktore trzeba zrobic? bo to bylo badanie ogolne... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka1000 Re: do Pimpek_Sadełko 01.08.05, 12:18 Agta ,czy nie mozesz napisac na maila tylko na forum.Przecież to jest prywatna wiadomosć. Odpowiedz Link Zgłoś