enna 08.08.05, 16:43 Najlepiej w okolicach Ursynowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitu_finka Re: Który basen w W-wie ozonowany? 08.08.05, 16:47 a nie Warszawianka? Odpowiedz Link Zgłoś
miss_california123 Re: Który basen w W-wie ozonowany? 08.08.05, 17:19 Teraz większość basenów jest ozonowana. Ręcze za Potocką, mój mąż był tam ratownikiem. Ale polecam chodzenie od września, bo mają wymieniać właśnie wtedy wodę, więc będzie czysta. Czekam na sygnał od znajomego kiedy to nastąpi, bo zamierzam chodzić tam z moją córką na szkółkę pływania dla maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
basik20 Re: Który basen w W-wie ozonowany? 08.08.05, 17:38 Ja wybieram się w przyszłym tyg na zwiady na basen przy KEN-ie. Ogłaszali się ostatnio w jakiejś gazecie że są specjalne zajęcia dla kobiet w ciazy i mam z bobaskami. Mam zamiar się zapisać bo strasznie boli mnie kręgosłup i może chociaż to pomoże mi w tych ostatnich miesiącach ciąży. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_28 Re: Który basen w W-wie ozonowany? 08.08.05, 17:59 Basiu, mówiąc o basenie przy KEN masz na mysli basen SGGW czy jakiś inny? Jakbyś miała tam namiary to byłabym wdzięczna, sama szukam jakies odpowiedniego. Morelka Odpowiedz Link Zgłoś
basik20 Re: Który basen w W-wie ozonowany? 09.08.05, 14:13 Nie na SGGW. Nie wiem jaka to jest dokłądnie ulica bo od niedawna mieszkam w tym rejonie ursynowa ale postaram się wytłumaczyć - jak się jedzie do Tesco ulicą ken to po prawej stronie mija się kredyt bank a kawałek dalej w kolejnym szeregu budynków wyczytałam że jest basen. Organizują tam ponoć specjalne zajęcia dla mam z dziećmi i kobitek ciężarnych. Podjadę tam z mężem w tym tyg lub podejdę w przyszłym. Jak będę coś wiedziała to dam znać. Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_28 Re: Który basen w W-wie ozonowany? 09.08.05, 14:21 dzięki wielkie. Już chyba wiem. To najprawdopodobniej Agua Park przy ul.Wilczy Dół (czy coś podobnie brzmiącego). Jak będziesz wiedziała coś więcej koniecznie napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
betty761 Wilczy Dół 10.08.05, 08:51 chodziłam na te zajęcia. instruktor miły, ćwiczenia w sumie w trybie indywdualnym, a po gimnastyce można zostać dłużej i sobie popływać. na kręgosłup idealne na inne mięśnie również Odpowiedz Link Zgłoś
survvivve Re: Który basen w W-wie ozonowany? 09.08.05, 15:20 www.ucsir.pl/aqua.htm dokładne namiary na Wilczy dół Odpowiedz Link Zgłoś
beniamina Re: Który basen w W-wie ozonowany? 09.08.05, 17:41 kiedyś byłam zobaczyć jak ten basen wygląda. jest to niewielki basen i bardzo kameralny. Daleko mu do basenu np Warszawianki ale na ćwiczenia z dziećmi wydaje mi się, ze jest OK. Mówię tylko oczywiście o wyglądzie zewnętrznym, nigdy tam nie pływałam. Odpowiedz Link Zgłoś