Dodaj do ulubionych

mały brzuch

10.08.05, 12:57
Jestem 27tg i wszyscy zastanawiają sie gdzie ja mam to dziecko. Od początku
ciązy przytyłam cztery kg.Lekarz mówi że wszystko jest bobrze ale wiecie jak
to jest jak chodzi sie na kase chorych traktują cie obojetnie.Do tej pory nie
miałam robionego USG.Zaczynam sie juz troche martwić.
Obserwuj wątek
    • alistar1 Re: mały brzuch 10.08.05, 13:01
      Ja też miałam malutki brzuszek, ogółem przytyłam w ciąży 8 kg i panie na ktg
      dziwiły się "z czym ja przyszłam". Widać taka Twoja uroda, a dzisia obejrzy
      lekarz na usg i upewnisz się, czy wszystko ok.
      • alistar1 Re: mały brzuch 10.08.05, 13:02
        Trochę mi czcionka uciekła: dzidzię obejrzy... chciałam napisać. Pozdrawiam.
      • korneliap Re: mały brzuch 10.08.05, 13:02
        do tej pory powinnas miec co najmnie 2 usg Kolo 11 tyg i szczeglowe kolo 20 tyg
    • agunia1980 Re: mały brzuch 10.08.05, 13:12
      Jezeli wyniki krwi i inne masz w normie to nie masz raczej powodów do
      obawy.Ale ...ja jestem w 24 tyg i mialam robione 3 razy USG takze pora
      najwyzsza zebys zrobila.Tez mam maly brzuch.Najpierw schudlam 5 kg a teraz moja
      waga jest o pol kg mniejsza niz na poczatku ciazy.Ale lekarz mowi ze widocznie
      taka uroda tej ciąży.Leć na USG koniecznie a sie wszystkiego dowiesz i bedziesz
      miala komfort psychiczny ze jest OK.
      Pozdrawiam
    • mama_maksa Re: mały brzuch 10.08.05, 13:13
      Jak byłam w 20 tyg. trafiłam do szpitala (nie z powodów ginekologicznych).
      Lekarze też mi nie chcieli wierzyć, że jestem w ciąży - brzuszka nie było
      widać.... Ale USG powinnaś mieć już ze dwa razy robione
      • asialub1 Re: mały brzuch 10.08.05, 13:30
        Moja znajoma ze szkoły rodzenia w 9 miesiącu miala tak maly brzuch ze w bluzie
        dresowej kompeltnmie nic nie bylo widac. Dziewczyna chodzila w normalnych
        ubraniach. Dziecko urodzilo sie zdrowe i jest teraz gigantyczny jak na swoj
        wiek. Drugiej kolezance brzuch dopiero i to lekko urósl w ostatnich 2
        miesiącach. Nie ma reguły. Wolisz wygladac chyba tak jak teraz niz przytyć
        docelowo 30 kilo.
        • ika62 Re: mały brzuch 10.08.05, 13:47
          Pewnie że mi to pasuje.Wiecie jak to jest jak ludzie zaczynaja Ci gadać to po
          mału zaczynasz sie zastanawiac czy moze jest coć nie tak. Dziękuja wam za wasze
          odpowiedzi.Musi być wszystko ok bo maleństwo bez przerwy daje o sobie znać
          kopiąc mnie.
    • kapyl Re: mały brzuch 10.08.05, 13:45
      Ja mialam malutki brzuszek przez cala ciąże. Nie mialam ani jednego ciazowego
      ciucha, a dla wiekszosci moich znajomych wiadomosc ze urodzilam dziecko byla
      ciezkim szokiem smile Niunka byla "standarowym" noworodkiem - 3150 kg i 51 cm smile
      • ika62 Re: mały brzuch 10.08.05, 13:48
        Pogratulować mi tylko pozostaje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka