Dodaj do ulubionych

7tc boli brzuch

16.08.05, 15:04
dzis 7t4d od tygodnia boli brzuch no raczej ćmi, leciuchno jak na @ czasem
coś zakuje,przewaznie ten lekki bol zaczyna sie wieczorem ale dzis juz od
poludnia mnie tak trzyma :o( biore duphaston 3x1
czy tak ma być?? boje sie poprzednia ciaze stracilam w 11tc jej wymiary
wskazywaly na 8tc

Ps. Moj dzien to tak: rano mdlosci po mdlosciach bol brzucha :o(
Obserwuj wątek
    • malgolkab Re: 7tc boli brzuch 16.08.05, 16:05
      witaj. ja tak mam wlasciwie od poczatku. jesli bol nie jest silny, nie plamisz
      i nie masz twardego brzucha, to chyba nie ma sie czym martwic. przynajmniej mi
      tak lekarz powiedzial. w 10tc mialam lekkie plamienie, tez biore duphaston, a
      skurcze i takie klucia dokuczaja mi nadal. pozdrawiam
    • wake Re: 7tc boli brzuch 16.08.05, 16:13
      Jeżeli tym bólom brzucha nie towarzyszą żadne inne dloegliwości typu plamienia
      itp. to eszystko jest jak najbardziej ok.
      Mnie brzuch bolał właśnie tak jak na @ do 12 tyg. ciąży. Potem przechodzi samo.
      Pozdrawiam cieplutko
      Agata i synek
    • groszek28 Re: 7tc boli brzuch 16.08.05, 16:43
      Dziewczyny mają rację, jeśli nie towarzyszą temu plamienia i skurcze silne to
      jest ok. Mnie też bolał brzuch i to mocno jak na miesiączkę od początku do 8 tc
      gdzieś. gin mowił, ze to normalka i jak mocno boli to mogę brać nospę. Nospa
      pomagała. pozdr
      • asiulka1976 Re: 7tc boli brzuch 16.08.05, 18:05
        Dziekuje wam serdecznie surprised) plamien NIE ma a ból az tak mocny nie jest aby brac
        no-spe tylko to ćmienie juz mi dokucza uncertain
    • dorota53 Re: 7tc boli brzuch 16.08.05, 19:17
      Asiulka w tej ciazy kiedy zblizal sie termin miesiaczki (trzy pierwsze m-ce)
      oczuwalam intensywnie bole miesiaczkowe, szczegolnie w dizen w ktorym powinnam
      byla ja dostac, czyli mniej wiecej w tym samym tygodniu w ktorym jestes ty
      obecnie. Z nospa tez raczej ostroznie na pczatku, lepiej wiecej odpoczywac.
      Poki nie sa one nasilajace i nie ma krwawien to taki urok ciazowy. U mnie trwa
      22 tc i do tej pory miewam takie bole miesiaczkowe polaczone z twardnieniem
      brzucha. Wtedy zawsze sie denerwuje czy cos zlego sie nie zaczyna. Lekarze
      uspakajaja, jesli po nospie i po lezenieu przechodzi to ok, jesli sie nasila to
      zawsze lepiej skonsultowac sie z lekarzem lub jechac do szpitla. Obysmy nie
      musialy tam bywac az do porodu. Pozdrawiam i trzymajcie sie cieplo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka