vulpes1978 29.08.05, 19:19 Witam, Proszę o opinie na temat wózka Bebe Confort Trophy Avenue. mam możliwość kupić używany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe73 Re: wózek bebe confort 29.08.05, 19:24 Ja zamierzam kupić Bebe Confort Air trophy4. Zbierałam informacje na temat wózków Bebe Confort wśród znajomych,którzy je mają i wszyscy są zadowoleni. Zaczepiłam nawet kiedyś kobietę w centrum handlowym, bo miała taki wózek jak ja chcę i pytałam ją o opinię. Też była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna100 Re: wózek bebe confort 29.08.05, 20:14 ja kupuję bebe confort ze stelażem Trophy Air 6. Też rozpytywałam wśród osób posiadających wózki tej firmy i nikt nie miał zastrzeżeń. Jak do tej pory, to tylko pozytywy! Odpowiedz Link Zgłoś
variacja Re: wózek bebe confort 29.08.05, 20:58 Ja tak samo! To podobno świetne wózki, z wyjątkiem częsci spacerówki! Kupujemy zatem gondolę i CREATIS na tym stelażu, a spacerówkę kupimy później - w typie "parasolki". Tak mi radzą wszystkie doświadczone mamy ode mnie z pracy!~Spacerówki BEBE CONFORT sa podobno mało praktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
edik77 Re: wózek bebe confort 30.08.05, 08:35 Owszem - spacerówka opera do największych nie należy i nie rozkłada się na płasko, stąd te negatywne opinie. Ale poza tym wózeczek jest super - przestronna gondola, leciutkie prowadzenie i łatwość wpinania/wypinania poszczególnych elementów i materiału do prania, a wyprać można chyba wszystko. U nas używany bc oczekuje pierwszego załadunku . Odpowiedz Link Zgłoś
bebe73 Re: wózek bebe confort 30.08.05, 14:07 To kupować tą spacerówkę Opera czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
morrwa Re: wózek bebe confort 30.08.05, 16:04 Ja mam BEBE CONFORT Loola - początkowo mieliśmy kupić Trophy Air 4 lub 6 ale siedzisko Opera wydało nam się za małe. Dziecko starsze niż dwa lata się nie zmieści. A ponieważ dla nas najistotniejsza była waga wózka i jego poręczność (muszę go wnosić na 3 piętro) zdecydowalismy się na parasolkę plus gondola. Mam nadziję wypróbować wszystko najdalej za tydzień. Wózki Bebe Confort generalnie są the best! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
farfala1 Re: wózek bebe confort 30.08.05, 16:42 ja mam bebeconfort air 4 i niestety jestem niezadowolona! 1. jak gdzies jedziesz musisz ciagle pamietac ze oprocz stelaza i gondoli trzeba zapakowac do samochodu ramke na stelaz (bez tego wozek nie pojedzie) a jesli chcesz zamontowac fotelik Elios musisz pamietac o łącznikach. Wiele razy pakujac wozek do auta na spacer do parku zapominalam o tych elem. dodatkowych i w parku dopiero sie wkurzalam. 2. gondole mam Prelude zauwaz ze jest wezsza od Peg Perego, Inglesiny itd. Nie ma tez wentylacji takiej dosłownie jak w P-p i Ingl. nie podnosi sie tez czesc gorna tam gdzie lezy glowka, a dziecko 4 mies. mozna juz ulozyc wyzej .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś