Dodaj do ulubionych

wózek bebe confort

29.08.05, 19:19
Witam,
Proszę o opinie na temat wózka Bebe Confort Trophy Avenue. mam możliwość
kupić używany.
Obserwuj wątek
    • bebe73 Re: wózek bebe confort 29.08.05, 19:24
      Ja zamierzam kupić Bebe Confort Air trophy4. Zbierałam informacje na temat
      wózków Bebe Confort wśród znajomych,którzy je mają i wszyscy są zadowoleni.
      Zaczepiłam nawet kiedyś kobietę w centrum handlowym, bo miała taki wózek jak ja
      chcę i pytałam ją o opinię. Też była zadowolona.
      • hanna100 Re: wózek bebe confort 29.08.05, 20:14
        ja kupuję bebe confort ze stelażem Trophy Air 6. Też rozpytywałam wśród osób
        posiadających wózki tej firmy i nikt nie miał zastrzeżeń. Jak do tej pory, to
        tylko pozytywy!
        • variacja Re: wózek bebe confort 29.08.05, 20:58
          Ja tak samo! To podobno świetne wózki, z wyjątkiem częsci spacerówki!
          Kupujemy zatem gondolę i CREATIS na tym stelażu, a spacerówkę kupimy później - w
          typie "parasolki". Tak mi radzą wszystkie doświadczone mamy ode mnie z
          pracy!~Spacerówki BEBE CONFORT sa podobno mało praktyczne.
          • edik77 Re: wózek bebe confort 30.08.05, 08:35
            Owszem - spacerówka opera do największych nie należy i nie rozkłada się na
            płasko, stąd te negatywne opinie. Ale poza tym wózeczek jest super -
            przestronna gondola, leciutkie prowadzenie i łatwość wpinania/wypinania
            poszczególnych elementów i materiału do prania, a wyprać można chyba wszystko.
            U nas używany bc oczekuje pierwszego załadunku smile.
            • bebe73 Re: wózek bebe confort 30.08.05, 14:07
              To kupować tą spacerówkę Opera czy nie?
              • morrwa Re: wózek bebe confort 30.08.05, 16:04
                Ja mam BEBE CONFORT Loola - początkowo mieliśmy kupić Trophy Air 4 lub 6 ale
                siedzisko Opera wydało nam się za małe. Dziecko starsze niż dwa lata się nie
                zmieści. A ponieważ dla nas najistotniejsza była waga wózka i jego poręczność
                (muszę go wnosić na 3 piętro) zdecydowalismy się na parasolkę plus gondola. Mam
                nadziję wypróbować wszystko najdalej za tydzień.
                Wózki Bebe Confort generalnie są the best!
                Pozdr
                • farfala1 Re: wózek bebe confort 30.08.05, 16:42
                  ja mam bebeconfort air 4 i niestety jestem niezadowolona! 1. jak gdzies jedziesz
                  musisz ciagle pamietac ze oprocz stelaza i gondoli trzeba zapakowac do samochodu
                  ramke na stelaz (bez tego wozek nie pojedzie) a jesli chcesz zamontowac fotelik
                  Elios musisz pamietac o łącznikach. Wiele razy pakujac wozek do auta na spacer
                  do parku zapominalam o tych elem. dodatkowych i w parku dopiero sie wkurzalam.
                  2. gondole mam Prelude zauwaz ze jest wezsza od Peg Perego, Inglesiny itd. Nie
                  ma tez wentylacji takiej dosłownie jak w P-p i Ingl. nie podnosi sie tez czesc
                  gorna tam gdzie lezy glowka, a dziecko 4 mies. mozna juz ulozyc wyzej .Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka