dariaza 07.09.05, 09:27 dajcie jakieś namiary internetowe na tą chustę, bo wpisałam w wyszukiwarce i nic. Pojawiło się na forum kilka wątków o chustach i tą polecają wszyscy. Chciałabym się jej bliżej przzyjżeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amwaw Re: chusta Didimos 07.09.05, 12:01 W POlsce chyba jej nie sprzedają. Niemiecka strona: www.didymos.de/Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sabi35 Re: chusta Didimos 07.09.05, 12:50 To jest najlepszej jakości chusta jaką znam, ale jest też bardzo droga. Ja zadzwoniłam do Didymos i zapytałam, co mają z przeceny (najczęściej lekko wybrakowane, np. gdzieś na brzegu krzywy splot, czy jakieś usterki niewidoczne wogóle) i kupiłam piękną, długą chustę z 40% wełny tańszą o 30%. Najlepiej jest zamówić katalog albo zerknąć do internetu i zapytać o przeceny. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaza Re: chusta Didimos 07.09.05, 14:00 no właśnie nie wiem, gdzie zerkać w tym internecie, strona podana przez amwaw nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
yasmeen Re: chusta Didimos 07.09.05, 15:09 wykasuj slowo pozdrawiam z adresu, przykleilo sie Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: chusta Didimos 07.09.05, 18:13 Faktycznie skleiło mi sie www.didymos.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
ulaszka Re: chusta Didimos 08.09.05, 08:27 A w jakim rozmiarze chustę kupowałaś? Czy te większe rozmiary sprawdzają się przy noworodkach? Czy dostaje się jakąś instrukcję wiązania chusty? Jeśli tak czy jest to opis słowny czy obrazkowy? Ulaszka Odpowiedz Link Zgłoś
sabi35 Re: chusta Didimos 08.09.05, 13:28 Ja mama chustę chyba 3,6 m, ale muszę sprawdzić. Na stronie jest tabelka rodzajów wiązań i rozmiarów konfekcyjnych rodziców. Instrukcja jest na zdjęciach i można zamówić broszurkę przez internet (ale czy do Polski to nie wiem). Jak byś potrzebowała pomocy, pisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
szagszag Re: chusta Didimos 07.09.05, 16:33 Byłam na ich stronie, ale tam wszystko po niemiecku, nie mają wesji angielskiej, a ja niemieckiego ni w ząb. Czy jest jakaś inna możliwość zakupu? Albo strona? Odpowiedz Link Zgłoś
ulaszka Re: chusta Didimos 08.09.05, 08:22 Przecież jest na stronie możliwość wyboru języka. Ulaszka Odpowiedz Link Zgłoś
dariaza Re: chusta Didimos 08.09.05, 13:06 na samiutkim dole po lewej jest opcja wyboru języka. Odpowiedz Link Zgłoś
szagszag Re: chusta Didimos 08.09.05, 23:21 Dzięki! Szukałam napisów, nie zauważyłam flag! Odpowiedz Link Zgłoś