magda.c 21.09.05, 11:30 Witam, od porodu minely 2 m-ce. 3 razy zauwazylam niepokojce objawy - plaminie i swedzenie odbytu. Czy majac hemoroidy boli, swedzi po kazdy oddaniu stolca? Jak czesto pojawia sie plaminie? Prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eps Re: czy to hemoroidy??? 21.09.05, 11:57 Nie wiem jak u Ciebie, ale ja plamię jak mam bardzo twawry stolec, i w takich okolicznościch terz swędzi przy samym ujściu. W innych okolicznościch krew mi nie leci i nie swędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.c Re: czy to hemoroidy??? 21.09.05, 12:32 U mnie podobnie. Przed ciaza mi sie to nie zdazalo, wiec zaczelam sie martwic. Czy to moga byc hemoroidy? Odpowiedz Link Zgłoś
eps Re: czy to hemoroidy??? 21.09.05, 13:58 Nie jestem lekarzem ale wg mnie to na 99% niestety. Na razie to nie jest ostry stan ale raczejnie mozesz tego tak zostawić. Ja jeszcze nie rodziłam a hemoroidy już mam i to od jakiś 5 lat (chyba sprawy dzidziczne). Zasatnawiam sie co z tym fantem zrobić bo jak w ciazy mi się pogorszy to bedzie tragicznie.Mi dorażnie do tej pory pomagala maść "Rectosol". Jest dobra ale jak jest krwawienie to po posmarowaniu diabelnie szczypie. Odpowiedz Link Zgłoś