Dodaj do ulubionych

ja pragne fasolki !!!

• biedroneczka83 juz 3 testy zrobilam 26.10.05, 14:59
      juz 3 testy zrobilam, wczoraj kreseczki byly jasne, ale dzis zrobilam kolejny
      nad ranem i kreseczka widoczna bardzo dobrze. A dzis mam termin na @ i mam
      nadzieje ze nie przyjdzie. Z reszta 3 testy by sie nie pomylily chyba... bo bym
      juz we wszystko zwatpila, tym bardziej ze w zeszly piatek nie wytrzymalam i
      zrobilam i nic nie bylo ani sladu. akze wierze tym trzem tescikom, bo jak sie
      myla to zazwyczaj nie pokazuja ciazy a raczej jej brak w czasie gdy ona jest.
      piersi mnie bola jak nigdy i sa ogromne, tylko ten bol brzucha takie ciagniecie
      jak na miesiaczke mnie niepokoji bo caly czas mam wrazenie ze @ idzie. ale
      chyba to jednak dobry znak na ciaze...
      • balbinka76 Re: juz 3 testy zrobilam 26.10.05, 15:26
        Biedroneczko to calkiem naturalne,ze boli cię brzuch i masz uczucie jakby @@@
        nadchodziła. ja biegalam co chwilkę do WC bo czułam jak nadchodizła i na
        szczescie nie nadeszła. Byłam dziisja u lekarz płakalam od wczoraj ze
        strachu,ze i tym razem mi jest żle. Narazie mam bardzo mały pecherzyk ( mam już
        zdjecie) za dwa tygodnie kolejna wizyta a jutro HCG i inne badania i mam nie
        płakać. ale łatwo powiedzieć jak łzy mi same leca. Mam nadzieje,ze tym razem
        sie uda i bedzie u nas wszystkich pieknie rozwijajaca sie ciąża. Wrazie czego
        mam już skierowanie na szpital i duphaston i potem luteine. Takze nie jest tak
        pieknie ale warto dla dzidzi pocierpieć. A ty dbaj o siebie i informuj nas na
        bierząco.
        • biedroneczka83 Re: juz 3 testy zrobilam 26.10.05, 15:55
          bablinak jestem z TOba. trzymaj sie i wszystko bedzie dobrzesmile
        • arkarusia Re: juz 3 testy zrobilam 26.10.05, 17:35
          Balbinko, będzie dobrze,trzymaj się!
          Byłam dziś u ginekologa,żeby sprawdzić czy wszystko ok. @ powinnam dostać 2
          listopada, mam nadzieję, że nie nadejdzie- ale póki co żadnych objawów nie czuję
          - od piątku zrobiłam się bardzo płaczliwa, byle co i łzy same mi lecą, nie bolą
          mnie piersi tylko lekko same sutki- boję się myśleć, że to coś może oznaczać, bo
          nie chcę się rozczarować wink
          • balbinka76 Re: juz 3 testy zrobilam 27.10.05, 09:49
            arkarusia ja mialm takie same objawy bolały mnie tylko sutki no i dodotakowo
            troszke jajnik. Za to jak przyszedl termin @@@ to latałam jak głupia do WC bo
            miałąm uczucie,ze mi strasznie leci a to była wilkosć-sluzno coś takiego. A
            placzliwa jestem strasznie no byle co i mam zly w oczach a ogólnie jestem
            straszna twardzielka. Takze badz dobrej mysli i myśl pozytywnie.
        • gobisha Re: balbinka76 26.10.05, 18:11
          wiem, ze juz Cie nie ma w pracy i dopiero jutro przeczytasz to. Jesli wciaz
          poplakujesz, to placz sobie, tego i tak sei nie da powstrzymac jak najdzie, ale
          uwierz, ze bedzie dobrze. Musi byc. Jestes pod opieka lekarza i na pewno nic
          sie nie stanie. Nosek do gory - jak Ty sie smucisz to dzidzi tez smutno.
          • balbinka76 Re: balbinka76 27.10.05, 09:51
            no widzisz i teraz tez sie rozpłakałam. Naprawde to jest krepujące bo potrafie
            wszędzie sie rozpłakac.Niechce sie martwić ale sama wiesz jak to jest. Mam
            nadzieję,ze bedzie dobrze
            • kinia.gda Re: balbinka76 27.10.05, 11:52
              No re kobitki! Jeśli macie trochę czasu to proszę pzreczytajcie mój post troche
              umieszczony troche wyżej:} No pokemon ze mnie jakiś no, że go tam umieściłam :]
              • iwonia25 Re: balbinka76 27.10.05, 13:31
                Kinia.gda niewiem co Ci poradzić:/. Owszem można mieć okres w czasie ciąży ale
                to zdarza się rzadko. Jak mi zaczynało się poronienie to bolało mnie tylko
                podbrzusze, no i leciało misad Wiec proponuje poczekac chwile i zobacz jak
                bedziesz sie czuła a w razie czego zrobic teścik. Pozdrawiam i mam nadzieje ze
                to nieobjawy poronienia, daj znac jak sie to rozwiązało.
                • kinia.gda Re: balbinka76 27.10.05, 16:01
                  och albo oh..myslę,że to jednak @! Wiesz Iwonia to był jednak lekki szok, że
                  mimo wszystko przyszła. No niby pewności nie miałam, ale oczekaiwanie zrobiło
                  swoje:} Normalna @, qr..trudno.Dzięki za miłe słowo smile
                  • iwonia25 Re: balbinka76 27.10.05, 16:34
                    No cóz może za miesiąc się uda, ja natomiast czekam na @ i jakoś nienadchodzi i
                    czuję się nawet dobrze, może coś tam jest w środku?? Niewiem ale nic na to
                    niewskazuje oprócz częstych wizyt w kibelku no i ogromnego apetytu na różne
                    mieszanki "wybuchowe" a może poprostu jakis kolejny błędny alarm:/. Wkrótce się
                    okaże. Pozdrawiam Cię serdecznie, no a reszta babeczek milczy...
    • balbinka76 Re: Ale Cisza..........!!!!!! 28.10.05, 13:47
      Co sie stało dziewczynki, jak cisza. Gobisha co z toba? ja dziisaj robiłam
      badania i o 15.30 mam odbior. Strasznie sie boje. A co u naszych starajacych,
      andula odezwij sie od czasu do czasu.Biedroneczka i jej dwie kreseczki tez
      milcza no i cała reszta tez cisza.Piszcie coś strasznie sie stresuje a z Wami
      to jakoś raźniej.
      • andula_t Re: Ale Cisza..........!!!!!! 28.10.05, 14:11
        cześć dziewczyny, my cały cvzas pracujemy, nie odzywam sie bo chyba boje się
        zapeszyć, wam udało się strasznie szybko i ja też tak chcę smile
        no nic dużo pracy mam więc staram się tak bardzo nie skupiac na tych
        staraniach smile
        • gobisha Re: Ale Cisza..........!!!!!! 28.10.05, 14:21
          jestem, jestem. Wczoraj mnie nie bylo, bo mialam duzo spraw do zalatwiena.
          Miedzy innymi mialam wizyte u pielegniarki i zrobila mi nadzieje na szybkie
          usg, a nie dopiero w 12 tyg. Wponiedzialek wizyta u lekarza.
          Poza tym objawy przerozne dopisuja smile wiec i humorek mam dobry. Smialo
          dziewuchy - zarazajcie sie ode mnie - dobry humor nieszkodliwy smile
    • kinia.gda Re: ja pragne fasolki !!! 28.10.05, 14:52
      Do zarażenia dobrym humorem ja pierwsza <LOL> Gobisha..powodzenia!!!
      I jakby to było mozliwe to może fluida ciążowego w moim kierunku prześlij:}
      • arkarusia Re: ja pragne fasolki !!! 28.10.05, 19:54
        mam doła bo chyba znów @ nadchodzi wielkimi krokami sad((
        • gobisha Re: ja pragne fasolki !!! 28.10.05, 19:58
          wszystkim ciazowe fluidy *********************************************
          a te z Was ktorym dni plodne sie zblizaja - nie obijac sie,do roboty :o)
          • iwonia25 Re: ja pragne fasolki !!! 28.10.05, 21:20
            hehehe no ja tez skorzystam z tych fluidów oby jak najwięcej ich było i
            dolatywały do nas. ja czekam co bedzie moze niedługo dołącze do Was trzymajcie
            kciuki i do nastepnej pogawędki niezapominajcie o nassad Piszcie tutaj co z
            Wami. Pozdrawiamsmile
    • kinia.gda Re: ja pragne fasolki !!! 29.10.05, 12:47
      Wchodzić mi tu juz zafasolkowane i zarażać, zarażać!!!! Za dni kilka będę
      mocniej się dopraszała:}:}:}
      • moniq16 Re: ja pragne fasolki !!! 03.11.05, 10:08
        Witajcie!
        Ja oczekuje okresu około 6-8 listop, nie czuje zeby tym razem sie udało.
        Robiłam test w 25tc i narazie nic. Postanowiłam,ze jak sie nie uda w tym
        miesiacu na na przyszło owulacje kupuje test owulacyjny. Pozdarwiam
    • balbinka76 Re: znów poroniłam... 23.11.05, 13:41
      Nikt nie zna przyczyny, obecnie jestem na etapie robienia badań. No i w
      dodotaku dowiedziałam sie,ze mam małego miesniaczka ( mam nadzieję,ze takie
      male to leczy się proszkami a nie zabiegiem). Jest mi bardzo smutno ale
      rzuciłam się w wir pracy i nie mysle o tym. Napiszcie mi co U Was. Wiem że
      biedroneczka jest w ciązy. Co z gobisha????? Andulka_T jak tam staranko jestes
      już w ciązy??? I jak reszta dziewczyn, nie było mnie tu dawno.
      • gobisha Re: znów poroniłam... 23.11.05, 14:15
        o rany balbinka tak strasznie mi przykro. Siedze i placze. I jestem przerazona.
        Coraz wiecej czerwcowek "odpada".
        Ja jestem po nocy spedzonej na izbie przyjec z podejrzeniem ciazy macicznej.
        Wszystko skonczylo sie dobrze na szczescie - widzielismy naszego Pasozyta i
        Jego derducho. Jestem teraz w 10 tyg i drze ze strachu wciaz, ze cos sie
        stanie. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. i u mnie i w koncu u Ciebie.
        Trzymaj sie cieplo, koniecznie dojdz co bylo przyczyna poronienia, to bardzo
        wazne, zeby ustrzec sie przed kolejnym. Poczytaj posty kariny66 - niektore duzo
        wyjasniaja.
        • balbinka76 Re: znów poroniłam... 23.11.05, 14:35
          Nie denerwuj sie, bo źle wpływa to na dzidzie. J atez szłam poza maciczna ale
          naszczęscie było to poronienie samoistne i tym razem nie miałam zabiegu, mozę
          dlatego teraz staram sie myslec pozytywnie i szukać przyczyny. A ty dlaczego
          trafilas w nocy na izbę, ja to poszlam z plamieniami no i tam dostałam
          normalnego okresu. Acha gdzie ta karina66 ma swój post.
          • gobisha Re: znów poroniłam... 23.11.05, 14:51
            oczywiscie z pozamaciczna a nie z maciczna bylam na izbie przyjec. Nie wiem czy
            pamietasz - mieszkam w UK i tu pierwsze usg robia w 12 tyg. Postanowilam pojsc
            do lekarza skarzac sie na bol tylko z jednej strony, zeby mnie wyslal na
            wczesniejsze usg. To czesciowo miala byc sciema dla uspokojenia moich nerwow,
            bo juz po nocach nie spalam, a bol z lewej strony zawsze towarzyszyl mi przy
            jajeczkowaniu i czesto przy okresie, wiec nie przejmowalam sie tym przesadnie.
            Plus nie byl on ciagly. Lekarz niestety po stwierdzeniu ciazy pozamacicznej
            (lekarz rodzinny to byl, ktory tylko brzuch obmacal!!!!) z wielka zawzietoscia
            zaczal we mnie wmawiac, ze umre i musze pedzic do szpitala, zeby usunac
            ciaze!!!! Oczywiscie malo nie padlam zanim mi w koncu po ladnych paru godzinach
            zrobili usg. A bol spowodowany jest moim wieloletnim schorzeniem jelit.
            posty kariny66 znajdziesz miedzy innymi na czerwcowkach 2006
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34251
            • iwonia25 Re: znów poroniłam... 30.11.05, 08:20
              Hej laski!! Faktycznie dawno niebyło tutaj nikogo ja w sumie zagladałam ale nic
              niepisałam bo nikogo niewidziałamuncertain no ale ciesze się znowu coś piszecie choć
              balbinciu przykro mi cholernie wiem co to za ból psychiczny,ale dobrze ze czyms
              sie zajełaś nastepnym razem bedzie dobrze, a co do przyczyn... tak naprawde to
              u mnie lekarz powiedział że dopiero po trzecim poronieniu szukane są przyczny
              bo wcześniej jest to "normalne" (grrr aż nóż mi się otwierał na takie
              słowa "normalne" oni naprawde niewiedzą co mówią a przynajmniej niewiedzą co my
              niedoszłe matki czujemy) i własnie dlatego w pierwszej wersji odpowiedz jest
              własnie taka. Globisha niedenerwuj sie!!!Babo bedziesz mamą pilnuj dziecka!!
              Pozdrowionkasmile
              • iwonia25 Re: znów poroniłam... 30.11.05, 08:23
                Aha jeśli gdzieś się przeniesiecie to dajcie znać gdzie Was szukać, jakos
                smutno było tutaj bez Was.
    • married Re: ja pragne fasolki !!! 23.11.05, 17:10
      Cześć dziewczyny!
      Z zachwytem przeczytałam ten wątek. Jesteście cudowne! Ja miałam to szczęście i
      byłam w ciąży dwa razy. Mam dwóch cudownych synków smile Czytając wasze posty
      przypominałam sobie jak ja się czułam na początku ciąży. Też mnie bolał brzuch
      i piersi i byłam pewna, że za chwilkę przyjdzie @. Niestety to forum odkryłam
      dopiero po przyjściu na świat młodszego synka. Nie miałam się komu wygadać i
      pożalić, czy zwyczajnie pogadać o swoich odczuciach z innymi dziewczynami w
      ciąży. Właczyłam się w życie forum jak mój synek miał około 3 miesięcy.
      Kochane! Życzę Wam szybkiego zafasolkowania, zdrowych ciąż i dzieciaczków.
      Balbinko za Ciebie trzymam kciuki i wierzę, że następnym razem się uda.
      P.S. A dlaczego nie założycie własnego forum. Tak miło się Was czyta i
      jesteście takie przyjazne sobie, że wiele innych dziewcząt na pewno by się do
      Was przyłączyło. Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka