szagata Re: USG w CM Lim Warszawa 16.10.05, 20:58 USG 3D w LIM Marriott wykonuje m.in Pani dr Dobek. Niestety nie wiem ile kosztuje (orientacyjnie 120PLN ale sprawdżcie na www.cm-lim.com.pl) bo mam firmową opiekę medyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
larakrofft Re: USG w CM Lim Warszawa do szagata 17.10.05, 20:08 ja tez mam pakiet usług z firmy czy to znaczy ze usg 3d tez bywa w pakaiecie? a czy można nagrac sobie na płytę ? Odpowiedz Link Zgłoś
szagata Re: USG w CM Lim Warszawa do szagata 17.10.05, 22:01 To czy usg 3d zalezy od hyba od pakietu jakim jesteś objęta. To z kolei zależy od tego jaką umowe z LIMem ma Twoja firma. Najprościej do nich zadzwonic i zadac te dwa pytania Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 Re: USG w CM Lim Warszawa 17.10.05, 07:40 Byłam na 3d u pani dr. Dobek-Jakubczyk, czy jakoś tak. Zapłaciliśmy około 140 zł (ale mieliśmy zniżkę, jak podawali mi przez tel. normalna cenę, to było chyba 180 PLN). Ale nie polecam, nie podobało mi się. Dostaliśmy 2 niewyraźne zdjęcia twarzy dziecka, na których prawie nic nie widać Wg mnie szkoda kasy, ale mój mąż się napalił na to 3d więc poszliśmy (on później też był rozczarowany). Wolę zwykłe usg na dobrym sprzęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: USG w CM Lim Warszawa 17.10.05, 21:10 a ja robilam i jestem cholernie zadowolona lekarz chyba siedzial z nami ze 40 minut pokazywal na 3d wszystko siusiaka bylo tez świetnie widac)) buzie zaslanial rączką ale malucha obejrzelismy w calosci na fotkach wyszedl jak maly kosmita bo usg "tnie" obraz w poziomie na plasko - przecina przestniej jakby szybą - takie wrazenie jest nagral nam duzo zdjec na plyte i krotki film jak dziecko sie poruszalo bylam chyba z 9miesiecy temu kosztowalo mnie to 100zł?? u Krzysztofa Maja Odpowiedz Link Zgłoś
pocholita Re: USG w CM Lim Warszawa 18.10.05, 12:38 Hej! Nie powiem Ci jaki lekarz bo nie wiem, ale co do USG 3D to chciałabym Ci tylko powiedzieć, że wychodzi ono najlepiej w drugim trymestrze, około 24 tygodnia ciąży. Wtedy wszystko widać dokładnie w kolorze i wszystko można dokładnie określić i zrobić piękne zdjęcia. Ja robiłam teraz w 36 tc za darmo na targach w Smyku i lekarz mi powiedział, że teraz już jest za późno, żeby 3D wyszło dobrze, bo dziecko ma już mało miejsca i jest praktycznie przyklejone do skóry matki, także żeby było coś widać to oglądaliśmy na czarno-biało i mam super zdjęcia, ale przypuszczam, że niektórzy mogą być zawiedzeni. Odpowiedz Link Zgłoś