Dodaj do ulubionych

USG w CM Lim Warszawa

16.10.05, 18:42

Obserwuj wątek
    • larakrofft Re: USG w CM Lim Warszawa 16.10.05, 19:08
      przyłączam się do prośby smile
      • szagata Re: USG w CM Lim Warszawa 16.10.05, 20:58
        USG 3D w LIM Marriott wykonuje m.in Pani dr Dobek. Niestety nie wiem ile
        kosztuje (orientacyjnie 120PLN ale sprawdżcie na www.cm-lim.com.pl) bo mam
        firmową opiekę medyczną.
        • larakrofft Re: USG w CM Lim Warszawa do szagata 17.10.05, 20:08
          ja tez mam pakiet usług z firmy czy to znaczy ze usg 3d tez bywa w pakaiecie?
          a czy można nagrac sobie na płytę ?
          • szagata Re: USG w CM Lim Warszawa do szagata 17.10.05, 22:01
            To czy usg 3d zalezy od hyba od pakietu jakim jesteś objęta. To z kolei zależy
            od tego jaką umowe z LIMem ma Twoja firma. Najprościej do nich zadzwonic i
            zadac te dwa pytania
    • visenna2 Re: USG w CM Lim Warszawa 17.10.05, 07:40
      Byłam na 3d u pani dr. Dobek-Jakubczyk, czy jakoś tak. Zapłaciliśmy około 140
      zł (ale mieliśmy zniżkę, jak podawali mi przez tel. normalna cenę, to było
      chyba 180 PLN).
      Ale nie polecam, nie podobało mi się. Dostaliśmy 2 niewyraźne zdjęcia twarzy
      dziecka, na których prawie nic nie widaćsad
      Wg mnie szkoda kasy, ale mój mąż się napalił na to 3d więc poszliśmy (on
      później też był rozczarowany).
      Wolę zwykłe usg na dobrym sprzęcie.
    • sofi84 Re: USG w CM Lim Warszawa 17.10.05, 21:10
      a ja robilam i jestem cholernie zadowolona smile lekarz chyba siedzial z nami ze
      40 minut pokazywal na 3d wszystko siusiaka bylo tez świetnie widacsmile)) buzie
      zaslanial rączką smile ale malucha obejrzelismy w calosci na fotkach wyszedl jak
      maly kosmita bo usg "tnie" obraz w poziomie na plasko - przecina przestniej
      jakby szybą - takie wrazenie jest smile nagral nam duzo zdjec na plyte i krotki
      film jak dziecko sie poruszalo bylam chyba z 9miesiecy temu kosztowalo mnie to
      100zł?? u Krzysztofa Maja
    • pocholita Re: USG w CM Lim Warszawa 18.10.05, 12:38
      Hej!
      Nie powiem Ci jaki lekarz bo nie wiem, ale co do USG 3D to chciałabym Ci tylko
      powiedzieć, że wychodzi ono najlepiej w drugim trymestrze, około 24 tygodnia
      ciąży. Wtedy wszystko widać dokładnie w kolorze i wszystko można dokładnie
      określić i zrobić piękne zdjęcia. Ja robiłam teraz w 36 tc za darmo na targach
      w Smyku i lekarz mi powiedział, że teraz już jest za późno, żeby 3D wyszło
      dobrze, bo dziecko ma już mało miejsca i jest praktycznie przyklejone do skóry
      matki, także żeby było coś widać to oglądaliśmy na czarno-biało i mam super
      zdjęcia, ale przypuszczam, że niektórzy mogą być zawiedzeni.
      • kkolasinska Re: USG w CM Lim Warszawa 18.10.05, 18:14

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka