Dodaj do ulubionych

po co niektóre dziewczyny zaglądają na forum?

17.10.05, 09:44
właśnie tak się nad tym zastanawiam i dochodzę do wniosku że tylko po to by
zamiast pomóc podzielić się doświadczenimi z innymi to pokazać jakie są
wspaniałe samowystarczale dobrze zorganizowane i każdy musi tak jak one być
supermenką pełną poświęceń i cierpień na własne życzenie nie daj Boże komuś
się zachce sobie życie ułatwić to już mają one pole do popisu( jeśli
rzeczywiście takie są super!) Albo tutaj leczy się kompleksy albo komuś
barkuje kłótni i wyżywa się na forum dla lepszego samopoczucia.
Pozdrawiam wszystkie dobrze wychowane mamy!
Obserwuj wątek
    • pimpusia77 Re: po co niektóre dziewczyny zaglądają na forum? 17.10.05, 09:53
      Rozumiem, że założyłaś ten wątek bo brakuje Ci kłótni?
      Nie widzisz, że to właśnie tego typu wypowiedzi powodują, że powstają kilometrowe wątki gdzie
      dziewczyny jak przekupy kłócą się ze sobą?
      Po co była ta wypowiedź? Mało tu awantur?
      Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę z tego, że te nasze kłótnie są fanatstyczną okazją do pośmiania
      się z nas na innych forach?
      Ja nie lubię, kiedy ktoś generalizuje i pisze, że wszystkie kobiety z "CiP" to głupie gęsi, którym
      zatwardzenie i zgaga rzuciły się na mózg... Ale jeśli będziemy się zachowywać jak gdaczące przekupy z
      przedwojennego bazaru to takie sobie świadectwo wystawimy pannom, które dla zabicia czasu
      odwiedzają nasze forum aby się z nas pośmiać.
      Więc błagam, nie mnóżcie już tych bezsensownych wątków...
    • gonia28b Re: po co niektóre dziewczyny zaglądają na forum? 17.10.05, 09:57
      Oj... Doigrasz się.
      Chociaż ja staram się tutaj raczej wspierać, doradzać, pocieszać, a czasem sama
      poproszę o radę i parę słów na temat... Jak dotąd sama założyłam tutaj tylko
      jeden wątek. Nie rozrósł się on do jakichś gigantycznych rozmiarów, aczkolwiek
      trochę wypowiedzi tam wpadło i ogólnie było całkiem sympatycznie.
      Ale zaczepki to Ty najwyraźniej sama szukasz. A i przerost tego wątku co
      najmniej na kilka dni to masz zagwarantowany.
      Pozdrawiam.
    • iza805 Re: po co niektóre dziewczyny zaglądają na forum? 17.10.05, 10:01
      nie chodzi o kłótnie bo i tak już jutro mnie tu nie będzie i nie mam zamiaru
      wciągać się w kontrowersyjne tematy chciałam tylko otworzyć oczy troszkę
      szerzej niektórym babkom bo może nieświadomie to robią. A innym dać do
      myślenia bo jak się komuś nie powie czegoś prosto w twarz to do tego nigdy może
      sam nie dojść! A i tak siebie podziwiam że nie wdawałam się w kłótnie z innymi
      jak poruszyłam temat cc. Więc to jest raczej konkluzja na pożegnanie z tym forum
      jutro mam cc więc cieszę się że dobrnełam do końca.
      • gonia28b Re: po co niektóre dziewczyny zaglądają na forum? 17.10.05, 10:07
        OK! W takim razie jutro z rana klikam na czerwony koszyk. Takie wątki jak ten
        tylko zaśmiecają forum. Nie rozumiem w ogóle po co założyłaś ten wątek. Chyba
        tylko po to, żeby jeszcze bardziej zestresować się przed porodem.
      • amwaw Re: po co niektóre dziewczyny zaglądają na forum? 17.10.05, 10:10
        Iza, powodzenia na jutrzejszym cc. Będę trzymać kciukismile
        pozdrawiam
        • gonia28b Amwaw, podziwiam Cię za tę wyrozumiałość 17.10.05, 10:25
          No proszę, to jest osoba, która uczy nas tutaj życzliwosci i wyrozumiałości.
          Powodzenia Iza. Trzymaj się!
    • dawida25 ale o co chodzi bo nie rozumiem jakoś tekstu:) 17.10.05, 10:05
      po co wypisywać znowu takie bzdury, żeby tylko forum zanieczyszczać, już raz
      dyskusja na podobny temat wybuchła. I po co? żeby się pokłócić, żeby rzucać
      mięsem? I co to da? Satysfakcję? Zabawę? Radość? Forum jest od tego żeby
      zadawać pytania, nawet głupie, doradzać, pomóc, wesprzeć.
      • superslaw Re: ale o co chodzi bo nie rozumiem jakoś tekstu: 17.10.05, 10:18
        Dziewczynki spokojnie...uspokójcie się proszę..a swoja droga nie powinnyśmy się
        kłócić na żadnym forum..na żaden temat..ale tak naprawde na tym forum
        dziewczyny kłócą się najbardziej...na moim drugim luty 2006 jest całkiem
        spokojnie..nawet temat L4 nie wywołuje burz takich jak tu , wiem bo sama byłam
        ty autorka wątku..po prostu grzecznie wtedy spytałam czy mając ciężką sytuacje
        w pracy mogę iść na l4..nie na całą ocvzywiście bo wtedy był to już 17tc..,a
        teraz zaczełam 24tc..nie wiem dlaczego na takie tematy dziewczyny tak
        reagują..że zostałam przez jedną zwyzywana od wyłudzaczek i oszustek..po prostu
        niekiedy brak normalnych odpowiedzi a nie sądów...nad kimś..przecież to są i
        tak prywatne sprawy kogoś..a nikomu nic do tego..
        pozdrawiam ciężarmna żona slawsupera mama 6 letniej Domci i chyba Wojtusia 23-
        24tc..
        • gonia28b Re: ale o co chodzi bo nie rozumiem jakoś tekstu: 17.10.05, 10:23
          Bo na Lutym 2006 nie dzieje się po prostu nic. Chyba, że znalazłaś gdzieś jakiś
          inny wątek, to poproszę o link.
          • superslaw do gonia28b.. 17.10.05, 10:27
            Racja na pewno nie dzieje się tyle co tu..ale mimo wszystko chyba jest
            kulturalniej..a tu zamiast się wspierać to co niektórzy się kłócą i
            wyzywają..zupełnie tego nie rozumiem przecież wszystkim nam jest ciężko..i
            powinnyśmy być dla siebie miłe..ja na przykład zawsze jestem miła..a jak mi się
            nie podoba co ktoś robi to się nie odzywam..
            • gonia28b Re: do gonia28b.. 17.10.05, 10:43
              Zgadzam się z Tobą, Superslaw. Ja podobnie staram się forumować - staram się
              być życzliwa, a jak coś mi się nie podoba to staram się nie odzywać, żeby kogoś
              nie urazić. Aczkolwiek takich wątków jak ten już tutaj trochę było i nie
              przynosi to żadnego rezultatu. Najlepiej się chyba po prostu przyzwyczaić, że
              jest tutaj jak jest, a swoim przykładem pokazywać jak forumować (najlepiej jak
              Amwaw - ciut powyżej)
              Pozdrawiam cieplutko.
    • iza805 dziękuje 17.10.05, 11:11
      dzięki dziewczyny! nie ma problemu możecie wykasować jutro ten wątek ja i tak
      go nie będę śledzić zaraz biorę pryysznic i się pakuje do szpitala. Może
      rzeczywiście macie rację że nic się nie da zrobić zawsze ktoś się znajdzie by
      pociągnąć tasiemca jak najdalej by dać upust swojej kłótliwej naturze. Ale
      przyznacie że czasami szlag trafia jak się czyta gdy ktoś "kopie leżącego".
      naprawdę nie chciałam wywoływać kolejnej kłótni szkoda że tak wyszło!
      pozdrawiam i życzę przyszłym mamom co najmniej tak przyjemnego stanu
      błogosławionego jak ja miałam będę super wspominać ta parę miesięcy gdy mogłam
      naprawdę sobie odpocząć od tej pogoni. No cóż teraz zaczynam kolejny etap....
      pa pa smile
      • wiera1 Re: dziękuje 17.10.05, 12:00
        Ja trochę z innej beczki.. gdzie będziesz miała jutro cc. Pytam bo ja jutro też
        mam cc - w W-wie
    • martina.15 Re: po co niektóre dziewczyny zaglądają na forum? 17.10.05, 15:04
      jeju moze juz sobie dajmy spokoj z ciaglym krytykowaniem siebie... jak nie
      mozesz czegos zniesc to odpusc sobie komentarze, nie wypowiadaj sie, bo to wcale
      Ci nie pomoze ani nie poprawi Ci humoru. kazda pisze tak jak czuje, kazda ma
      jakies problemy itp. czemu psuc atmosfere na forum?
    • wizard5 jak bylam w ciazy tez sie wkurzalam :-) 17.10.05, 16:03
      Fajny post smile Mnie dziewczyny na dziecko info wyklinaly ze jestem niedobra
      matka bo balam sie rodzic,alez mnie to wkurzalo.A teraz wchodze tu bo lubie
      poczytac,przypomniec sobie.Jak zauwazylas nie komentowalam tu chyba zadnego
      posta...ze strachu wink Pozdrawiam wszystkie mamy te przyszle w szczegolnosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka