e_margot 08.11.05, 09:39 można bezpiecznie jeść w czasie ciąży? pytam, bo ostatnio dowiaduję się wiele zaskakujących rzeczy na temat tego co można i nie więc wolę się upewnić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania788 Re: danone activia 08.11.05, 09:53 Można, można. Nie słuchaj za duzo bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: danone activia 08.11.05, 10:28 Ja tego nie jadłam nawet jak nie byłam w ciąży. Akurat produkty Danone uważane sa na junk food wśrod jogurtów. Jak zadzwonisz na infolinię Danone to dowiesz się że ich czołowy produkt dla dzieci Danonki jest od 3 roku życia - chyba że (dodają taką formułkę) lekarz zaleci inaczej. A lekarz który ma pojęcie o ich sładzie nigdy nie pozwoli ich podawać dziecku bo to głównie chemia i cukier. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
onion75 Re: danone activia 08.11.05, 10:41 ja tego tez nie jadam i nie jadalam, nawet nie bedac w ciazy. Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: danone activia 08.11.05, 11:44 No pewnie, że można. Activia jest dobra na zaparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: danone activia 08.11.05, 11:46 wez zwykly jogurt, musli i troche suszonych sliwek - wyjdzie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś