kadewu1 23.11.05, 20:49 Witajcie, dziś po wizycie wiem, że moja cesarka odbędzie się między 20 a 27 lutego (więc sama nie wiem, co z forum . Rodzilabym 5/6 marca. Ale i tak będzie Rybka. Pozdrawiam, Kasia mama Jasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
espressoo Re: marzec na luty 23.11.05, 20:58 no to będziesz miała swojego malucha troszkę wczesniej) Pewnie ja w tym czasie będę marzyła o porodzie (mój termin jest 14.III). a tak z ciekawości, jakie masz wskazania do cesarki? sama chcesz czy już lekarz powiedział, że powinnaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: marzec na luty 23.11.05, 21:04 Jestem jednooczna (używam jednego oka do cytania, czyli pracy), a w drugim zaczęła się degeneracja siatkówki. Ginekolog nie sprzeciwia się temu wskazaniu oklulisty. Po porodzie proponuje mi się zabieg laserowy. Dodatkowo dziś okazało się, ze prawdopodobnie mam zbyt wąską miednicę i poród nie powiódłby się być może siłami natury (a nawiasem mowiąc, na oko jestem stworzona do rodzenia dzieci). Dla mnie to duża ulga i dobra informacja. Tyle, że musze skompletować wyprawkę wcześniej! Ale moja Rybka Jaś najważniejsza i na pewno zdążę. Pozdrawiam, Kasia mama Jasia Odpowiedz Link Zgłoś
espressoo Re: marzec na luty 23.11.05, 21:18 oj coś czuję, że jeszcze będę Ci zazdrościła tego wcześniejszego porodu) tymczasem trzymajcie się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: marzec na luty 23.11.05, 23:08 Dziękujemy! Ale nie martw się - dzieci z połowy marca są faaajne, to pisalam ja, urodzona 16 marca 1974! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b W taki razie zapraszamy tutaj: 23.11.05, 23:29 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29891 Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: W taki razie zapraszamy tutaj: 23.11.05, 23:37 Dziękuję! Kasia mama Jasia Odpowiedz Link Zgłoś