emila29 24.11.05, 08:56 Dziewczy czy po podaniu ZZO czuje się ból? Kiedy ono przestaje działać? Czy może być aż do zakończenia nawet bardzo długiego porodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiula771 Re: ZZO 24.11.05, 09:15 Jak ZZO przestaje działać dostrzykują nową dawke ...nie ma sie czym przejmować.W pierwszej ciąży miałam i polecam wszystkim.....zero stresu....zero bólu nawet gazete udało mi sie poczytać .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
s79 Re: ZZO 24.11.05, 10:17 Wpisz w wyszukiwarkę w tytule zzo - jes mnóstwo wątków, które powinny rozwiać Twoje wątpliwości. Ja już zdecydowałam ) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pyrtek3 Re: ZZO 24.11.05, 10:22 Witaj,bardzo polecam znieczulenie,mam porownanie bo pierwsze dziecko rodzilam z zoo,a drugie(2 miesiace temu)niestety bez bo nie zdazyli mi podac,i powiem szczeze ze sam porod da sie przezyc bez zoo,ale szycie mnie bolalo, Odpowiedz Link Zgłoś
ares1976 Re: ZZO 24.11.05, 10:31 Czy za ZOO się płaci i ile? Znam szpital w którym jest bezpłatne ale to chyba wyjątek i niestety nie bedę tam rodzić - a szkoda. Czy NFZ refunduje to znieczulenie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś