wiolab2 02.12.05, 12:55 Czy należy zrobić badanie prenatalne jak po stosunku wzięto postinor i jest sie w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariola314 Re: Postinor 02.12.05, 12:59 To widzę,że ten Postinor to rzeczywiście jest bardzo "skuteczny".My z mężem planujemy rozpocząć starania o dzidzisia tak od lutego.Ostatnio jednak współżyliśmy w czasie owulacji.Po fakcie tak się zastanowiłam i jednak doszliśmy do wniosku,że poczekamy i zaczniemy starania zgodnie z planem /przeraża mnie chodzenie w ostatnich miesiącach ciąży podczas upałów/.Wziełam więć Postinor w ciągu mniej więcej godziny od stosunku,ale jak widzę mogę liczyć na to,że mogło się udać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola314 Re: Postinor 02.12.05, 13:01 Aha ja czytałam,że jeśli zajdzie się w ciążę to nie powinno się nic stać dziecku,ale lepiej się upewnij. Odpowiedz Link Zgłoś
izaskun Re: Postinor 02.12.05, 13:28 znam bliźniaki (jeszcze w brzuch wprawdzie) po pigółkach i postinorze Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Postinor 02.12.05, 13:30 Raczej bym napisala zazalenie do producenta Postinoru. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Postinor 02.12.05, 13:33 Tam na ulotce pisze, że nie zawsze działa Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Postinor 02.12.05, 13:48 w sumie racja pare razy bralam i w sumie nie wiem czy zadzialalo czy nie bo nie wiem czy bylo potrzebne raczej dla spokojnosci sumienia bralam Odpowiedz Link Zgłoś