asiolik 27.12.05, 22:50 Znalazłam sliczną plisowaną sukienkę ze złotej satyny, taka w stylu Marilyn Monroe. Po prostu miodzio!!! na rogu Wilczej i Mokotowkiej w wawie. Aśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaaasia3 Re: Ciążowa suknia SYLWESTROWA 28.12.05, 12:05 ooo... ja bylam przed swietami i jeszcze nie bylo takich sukienek. Kupilam tunike i spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Ciążowa suknia SYLWESTROWA 28.12.05, 12:18 A ja mam zamiar wystąpić w takiej jeszcze sprzed ciąży. Jest z elastycznego materiału i jest suuuuper. Udanego sylwestra, Ciężaróweczki! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
dina.p Re: Ciążowa suknia SYLWESTROWA 28.12.05, 19:52 Rzeczywiscie sukienka jes super. Ja wybralam turkusowa, mam doniej turkusowo- brazowy jedwabny szal. w 7 mcu na balu bede baaaardzo sexy ) Odpowiedz Link Zgłoś
sarotka1 Re: Ciążowa suknia SYLWESTROWA 29.12.05, 15:55 Dziewczyny,, czy w tym sklkepie rog wilczej i mokotowskiej sa jakies ladneBRAZOWE sukienki? Odpowiedz Link Zgłoś
asiolik Re: Ciążowa suknia SYLWESTROWA 29.12.05, 18:17 Taka sukienka, jaką ja kupilam byla tez w brązowym koloeze. Wedlug mnie jest sliczna. Cala plisowana, dol trochę jak solejka, gora tez plisowana, wiązama na szyi, odkryte plecy. bardzo kobieca. Uszyta z lekko blyszczącej satyny. Pozdrawiam ciężaróweczki SYLWESTROWO !!! Aśka Odpowiedz Link Zgłoś