Dodaj do ulubionych

kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)??

31.12.05, 20:39
ja nie mam wyjścia mąż w pracysad znajomi nie dojechali przez ten śnieg i nie
mam wyboru muszę siedzieć w domu mały śpi a ja oglądam tv i czytamsmile
Obserwuj wątek
    • aw271 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 20:41
      ja!Moja dwojka chora, jeszcze nie spiasmile) Maz w Iraku, ja wiecznie sama. Ale sie
      powtarzam.
      • ania800 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 20:46
        ja też hehehe chyba już wszędzie napisałam że sama siedzę ale co tam
        pocieszylaś mnie trochę bo już myślałam że wszyscy się bawią a siedze jak kura
        domowa w domu

nawet nie napiję się sampana drina bym sobie zrobiła ale boję się że mi
        potrzestawia z jajeczkowaniem znów się powtarzam niewiem czy to ma jakiś wpływ
        na pęknięcie pęcherzyka ale c o tam jak wypiję i znów nie zajdę to znów doły
        będe miała ze to może przez alkohol
      • myszka2250 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 20:46
        Ja tez sie dopiszę niestety ale pozdrawiam zdrówka zycze maluszkom.
        (Rok temu bylam chora a w tym roku umarła babcia meza i dzis byl pogzeb cos
        niedane mi abym sie pobawiła)
        • myszka2250 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 20:48
          moje gg 8724145
          ANITA gdansk
    • matylda.fm Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 20:49
      ja tez siedzę w domu. Mielismy iść na impreze do znajomych ale całą noc
      twardniał i pobolewał mnie brzuch. Dziś jest lepiej ale mąż zadecydował że nie
      bedziemy ryzykowac i damy brzuchowi odpocząć(16tc)
      • olabe2 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 20:51
        Ja tez w domciu.Troje dzieci,czwarte w styczniu,mąż w pracy do rana.Szkoda
        gadać!
        • aw271 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 20:54
          W tym roku i tak rewelacja, tylko angina. W ubieglym lezalam z synkiem na
          chirurgii, to dopiero przezycie. I o polnocy okazalo sie ze dzieciak bedzie
          zdrowy, ale byly toasty!!!
          • ania800 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 21:06
            ja rok temu też nigdzie nie byłam bo mały miał 3 miesiące ale byli u nas znajomi
            a w tym roku to kompletny niewypał
    • aw271 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 21:19
      Widzialam twojego malego, fajniusi. Moje maja 4 i 2 lata i jeszcze skubance nie
      spia!!! Czekaja na Nowy Rok, he he!!! Ciekawe kto pierwszy padnie.
      • tucik Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 21:27
        ja tez siedze razem z mężusiem w domku po raz 1 od 10 lat jestem "na białej
        sali"...mielismy isc do znajomych na impreze ale pogoda jest potworna a mezus
        dostał tempki i gardziołko go zaczeło bolec...wpadł do nas stary znajomy i
        siedzimy: gramy w karty, słuchamy muzyki, jemy lody, oni piją drinka ja nalałam
        sobie do lampki sok z grejpfruta i jest fajnie; w sumie to tez atrakcja 1 raz w
        domu na Sylwka, no to zdrówko dziewczyny!!!
    • eli77 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 21:22
      hej, my siedzimy w domu, ja mam ciążę zagrożoną i oglądamy sobie filmy z
      mężem smile
      • aw271 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 21:24
        Ja chyba jestem juz stara, bo wszystkie filmy jakie puszczaja w tv juz widzialamsad(
        • k.wita Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 21:26
          Ja tez!!!!!!!Teraz ogladam razem z moja Alunia i mezem.......teletubisie. I
          powoli wymiekam. Niech to dziecko idzie juz spac!!!!
          Troche mnie brzuch tez pobolewa, wiec zmierzla jestem.....
          pozdr
          • llilly Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 21:35
            Ja też za stara wink)) mąż w pracy, na alkohol szlaban, pogryzam paluszki i
            błądzę po sieci smile)) fajnie jest.
            • ania800 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 21:51
              mój śpi od 20 i takdziś długo sidział mało śpi w dnień i może dlatego
              Teletubbiesie wychodzą mi bokami jeszcze teraz jak jest zima to całymi dniami
              chce oglądać a jak wylaczę to moje oczy i uszy odpoczywają a Mati zczyna płakać
              hehehehe
              • ania800 aw271 31.12.05, 21:53
                teżchciałam taką różnicę 2 latka ale jak dobrze pójdzie to będzie 2 latka i
                miesiąc tylk oczasmi się martwię jak dam sobię rade ale musze daćwink
            • sylka23 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 21:51
              Eee kobietki, nie jestescie same...My tez razem z mezem siedzimy teraz w naszym
              przytulnym domku,dopiero wrocilismy od moich rodzicow, posiedzielismy troszke u
              nich,spedzilismy milo czas....a teraz my sami....W tv szykuje sie rewia muzyki
              i zabawy, wiec nie powinno byc zle, a poza tym to ja zaraz bede przygotowywala
              kurczaka w pieczarkach na jutro- przychodza do nas na obiadek rodzice.Takze
              wieczor zajety jak najbardziej....
        • maga202 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 01.01.06, 10:21
          To ja też chyba jestem już stara.
        • maga202 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 01.01.06, 10:23
          My nie wytrzymaliśmy. Mieliśmy siedzie w ale o 10 podjęliśmy szybką decyzję i poszliśmy do znajomych, wróciliśmy przed 1.00. A więc Sylwester zaliczony.
          Pozdrowienia w Nowym Roku. Magda
    • roksana216 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 22:36
      Mój synek śpi a ja na forum. Może ktoś chce pogadać na gg?
      • myszka2250 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 22:43
        ja bo jestem sama jak palec dzisiaj 8724145 anita
        • ania800 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 22:47
          ja chętnie pogadamsmile
          • roksana216 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 22:53
            ania800, jaki jest twój nr gg?
            • ania800 Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 31.12.05, 23:15
              22365046 smile
    • oliviaa Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 01.01.06, 00:15
      no to jesteśmy dosłownie w identycznej sytuacji crying
      • asia.mierzynska Re: kto spęza sylwestra na forum i przed tv:)?? 01.01.06, 00:22
        ja też siedze w domu przed tv, sama bo mąż gra własnie zabawe sylwestrowa i
        strasznie mi smutnosad((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka