mmalicka21 04.01.06, 15:43 kurcze strasznie zaczęło ciągnąć mnie dziśaj w lewej pachwinie.......co to znaczy magda 10tc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamasia666 Re: ból w pachwinie 04.01.06, 16:10 mnie tez tak czasem.. ale to chyba normalne.. tez zaczelo sie od okolo 10 t.c.. teraz 19.. Jestes szczupla? Ja mialam potem straszny problem z bolocymi kosciami biodrowymi.. ale to tez ponoc normalne.. moze jakis ucis na nerw..no jak sie bedzie przedluzac to koniecznie idz do lekarza.. ale.. moja ginka mowi ze jesli jest w granicach wytrzymalosci jakis bol to ok - to jest normalne i sie zdarza.. nie panikuj Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: ból w pachwinie 04.01.06, 16:52 ujjj ja nie szczupła też nie gruba ale do szczupłości mi daleko ale skoro mówisz że ból jest ok to jestem spokojna: ) Odpowiedz Link Zgłoś
olamortel Re: ból w pachwinie 04.01.06, 16:53 to rozciaga sie krocze.ten bol powienien niedlugo zaniknac a pojawi sie pod koniec ciazy kiedy dziecko bedzie juz głowka do dolu i bedzie naciskac. Odpowiedz Link Zgłoś