Dodaj do ulubionych

wzdecia a poczeki ciazy... Kto mial takie objawy?

21.01.06, 22:02
Mam pytanko, od czasu przytulanki z mezem (bylo jedno w trakcie cyklu) - tak
po kilku dniach zaczelam odczuwac, ze moj brzuch jest jakby inny... Lekko
napiety, czasami czuje motylki w brzuchu... A od okolo tygodnia, i tu
wybaczcie, puszczam baki jak wsciekla (tak, kobiety tez tak maja). Nie jadlam
niczego, ale to absolutnie niczego, co mogloby sie do tego przyczynic, nie
zmienilam diety, wiec wszystko powinno byc ok. To 27 dc - zrobilam drugi
test - po ok. 10 minutach pojawila sie baladorozowa druga kreska (widziana
tylko pod swiatlem). Co wy na to (tempka przez ostatnie dni byla wysoka 36,9-
37,1, ale dzisiaj nie mierzylam, bo mam lekki katar).

Obserwuj wątek
    • ewakarau Re: wzdecia a poczeki ciazy... Kto mial takie obj 21.01.06, 22:26
      Ja miałam zaraz brzuch mi urusł strasznie. Lekarz kazał brać Lakcid. Pomogło
      • mmalicka21 Re: wzdecia a poczeki ciazy... Kto mial takie obj 21.01.06, 22:51
        mnie też wydyma ale może już brzuch też rośnie bo to 14 tc się zacznie w
        poniedziałek
        • antyka Re: wzdecia a poczeki ciazy... Kto mial takie obj 21.01.06, 22:54
          ale czy Was tak wydymalo na poczatku? Bo jesli jestem w ciazy - to bylby to
          koniec czwartego tygodnia...
    • dorianne.gray Re: wzdecia a poczeki ciazy... Kto mial takie obj 21.01.06, 22:58
      Mnie nic nie wydymało ani nie miałam wściekłych bąków wink
      Nie wiem, jaki test robiłaś, ale zdaje się, że na każdym teście jest napisane,
      że daje wynik po 1-3 minutach (zależy od testu), a potem trzeba go wyrzucić i
      sobie nim głowy nie zawracać. Po coś to jest napisane.
      A dzieci się nie biorą z przytulania smile
      • antyka Re: wzdecia a poczeki ciazy... Kto mial takie obj 21.01.06, 23:00
        Madralinka smile nie wiesz, ze tonacy brzytwy sie chwyta?
      • mmalicka21 Re: wzdecia a poczeki ciazy... Kto mial takie obj 21.01.06, 23:00
        słuchajcie mi 2 krechy pojawiły się po 10 sekundach: )
        a nie doczytałam ty czekałaś 10 minut?
        • antyka Re: wzdecia a poczeki ciazy... Kto mial takie obj 21.01.06, 23:02
          doczytalam, doczytalam, po 3 minutach sprawdzilam, potem polazlam na forum i
          przeczytalam, ze ktos mial bledziuchna kreske, wiec sie zdzwiwilam - dla mnie
          byla jedna kreska, no wiec test po lampe i dojrzalam te bledziuchna kreske -
          nie mam zielonego pojecia, czy tam wczesniej byla.
          • dorianne.gray Re: wzdecia a poczeki ciazy... Kto mial takie obj 21.01.06, 23:06
            No to nic z tego, kochana!
            Mi też po 10-15 sekundach wink
            • antyka Re: wzdecia a poczeki ciazy... Kto mial takie obj 21.01.06, 23:07
              jestem kilka dni przed okresem, wiec moze test nie wykryl...
              • dorianne.gray Re: wzdecia a poczeki ciazy... Kto mial takie obj 21.01.06, 23:28
                Może...
                • mmalicka21 Re: wzdecia a poczeki ciazy... Kto mial takie obj 21.01.06, 23:37
                  e ja myśle że by wykrył
                  jak kobitak w ciązy to ten test reaguje ciach ciach.....]
                  a jak za 4 dni okres to jak byś byłą to już by był jakiś 2 tydzien po
                  zapłodnieniu to by wykrył
                  • antyka a jednak w ciazy :) :) :) 24.01.06, 07:57
                    a jednak jestem w ciazy, dzisiaj rano test pokazal dwie krechy jak nic!!!
                    Brzuch mi pracuje od kilku dni, jakby cosik w nm roslo...

Ciesze sie, ze sie pomylilyscie smile

pozdrawiam cieplutko w zimny poranek
                    • malinka255 wzdęcia 24.01.06, 08:03
                      Ja też mam wzdęcia, miałam tak w pierwszej ciązy i teraz też mam; to straszne,
                      bo zjem cos nawet małego i odrazu wzdęcie, jakbym zjadła nie wiadomo co i ile;
                      ale gazów to nie mam z tym;
                      malinka
                    • kasiak123 Re: a jednak w ciazy :) :) :) 24.01.06, 08:05
                      gratulacje i powodzenia!!!
                      • ewelina730 Re: a jednak w ciazy :) :) :) 24.01.06, 09:58
                        Ciesze sie bardzo, że Ci sie udało.Ja również od jakiś kilku dni mam wzdęty
                        brzuch i gazy też mnie nękają. Czasami taki mam wzdęty, że aż boli jakby
                        pękał.Robiłam test 2 dni przed spodziewanym 2 ale wyszedł negatywny.Po 3
                        minutach wyrzuciłam go w śmieci i nie zaprzątałam sobie nim głowy.Ale wczoraj
                        powinnam dostać ! a do teraz nie przyszła, chociaż mam takie wrażenie, że
                        przyjdzie bo dziwnie mnie mdli i boli w krzyzu.Kiedyś się bardzo nastawiłam i
                        potem ciężko przezywałam porażkę. Tym razem podeszłam z większym luzem.Czas
                        pokaże.Trzymam kciuki za Ciebie i za Twojego maluszka smile
    • aklepa Re: wzdecia a poczeki ciazy... Kto mial takie obj 24.01.06, 10:30
      ja mam wzdęcia od kilku dni,a to chyba 6 tydz. niemiłe to...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka