owianka Re: CHCIAŁAM SIE POCHWALIĆ 13.02.06, 11:59 Wielkie gratulacje! Okropne przejścia - ale najważniejsze jest szczęśliwe zakończenie!!! Zadzroszczę Ci, że masz już swoje maleństwo )) Odpowiedz Link Zgłoś
elza1977 Re: CHCIAŁAM SIE POCHWALIĆ 16.02.06, 11:20 serdeczne dzięki. muszę przyznać że jak ma sie już taki Skarb przy sobie to naprawde nie liczą się trudy porodu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elza1977 Re: GRATULACJIE I WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!! 16.02.06, 11:21 wielkie dzieki ..powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
beata197112 Re: CHCIAŁAM SIE POCHWALIĆ 13.02.06, 12:21 Gratulacje i powodzenia.Zawsze miło słyszeć że mimo trudności urodziło się piękne zdrowe dziecko.To dodaje wiary i siły nam wszystkim oczekującym. Jeszcze raz pozdrawiam i życzę dużo powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
adad05 Re: CHCIAŁAM SIE POCHWALIĆ 13.02.06, 12:54 Ja rownież gratuluję z całego serca!!! Tymbardziej,że twój maluszek urodził się w tym samym dniu co ja i ma podobne imię do mojego!!! Wszystkiego dobrego!!! Pozdrawiam (mama majówka) Adriana! Odpowiedz Link Zgłoś
elza1977 Re: CHCIAŁAM SIE POCHWALIĆ 16.02.06, 11:25 dzieki i wszystkiego najlepszeko z okazji urodzin. Rozumiem że Ty jeszczez tych oczekujacych - rozwiazanie w maju??? Odpowiedz Link Zgłoś
elza1977 Re: CHCIAŁAM SIE POCHWALIĆ 16.02.06, 11:23 ti co się mowi o porodzie to nie są banały kiedy matka juz ma swoje dziecko zapomina o wszystkich trudach , no może nie zapomona ale przestaja się liczyć Ja tylko żałuję że nie moglam usłyseć jego pierwszego krzyku i zobaczyć go tuz po narodzinach ... tak długo na to czekałam Odpowiedz Link Zgłoś
adad05 Re: CHCIAŁAM SIE POCHWALIĆ 16.02.06, 12:13 Najważniejsze,że mały jest z już z tobą cały i zdrowy. Nie kazdej mamie jest dane zobaczyć swojego malucha tuz po narodzinach. Pozdrawiam was serdecznie!!! Jeszcze oczekująca (mama majówka) Odpowiedz Link Zgłoś