gosiunia333 13.02.06, 13:00 Czy ktos po badaniach mial niski cukier, nizszy niz norma ? czy zagraza tro dziecku ? co jest tego przyczyna, prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajla1 Re: NISKI CUKIER 13.02.06, 13:51 Witam!! Ja robiłam badanie cukru w 10t i miałam 59, ponoć to mało. Przyczyny mogą być różne ale głównie mówi się o odchudzaniu, głodówkach, torsjach. Dziecku to nie zagraża, należy zawsze mieć przy sobie coś słodkiego w razie gdy cukier spada- po prostu więcej słodyczy!!!!!!!!-Serdecznie pozdrawiam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiunia333 Re: NISKI CUKIER 13.02.06, 14:07 przy pierwszym badaniu mialam 44 a teraz mam 51, zaznacze ze sie nie ghlodze ani nie odchudzam Odpowiedz Link Zgłoś
hellusia Re: NISKI CUKIER 13.02.06, 15:20 A umnie znowoz, na czczo cukier ponizej normy a mam nietolerancje glikozy i nie powinnam jesc produktow bogatych w cukier (staram sie tego nie robic). Gdzie tu sens i logika ? Glodowac sie nie gloduje, ale uwazam na to co jem. Jak ja mam interpretowac te wyniki ??? Pzdr src="bd.lilypie.com/nCXbp1.png" alt="Lilypie Baby Ticker" border="0" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
kukii81 Re: NISKI CUKIER 13.02.06, 15:50 Dzis zaczynam 8 tydzien ciazy a w piatek odebralam wyniki badan.Podobno norma cukru jest od 70 a ja mialam 59.Troche sie przestraszylam, ale juz nha drugo dzien poszlam do swojej lekarki zapytac bo bardzo mnie to stresowalo.Lekarka powiedziala ze w ciazy obnizenie poziomu cukru jest rzecza czesto spotykana i nie jest to grozne.Gorzej gdyby bylo za duzo cukru.Pozdrawiam i zycze zdrowka Odpowiedz Link Zgłoś