02.03.06, 11:28
Jutro zaczynam 32 tc. i mogłabym spać na okrągło.... Moze przesadziłam, ze na
okrągło ale brakuje mi snu. Jestem totalnym śpiochem...
Noc też przesypiam całą...
I czy Wy też jesteście śpiochami jak ja, czy odwrotnie?
Pozdrawiam
Iza
Nawet teraz prawie śpie....
Obserwuj wątek
    • lusia79 Re: Spać 02.03.06, 11:32
      No to ja Ci powiem, że póki co w ciąży nie jestem, a powieki same mi opadają. W
      ciąży miałam przewalony cały 1 trymestr - potem wróciłam do życia. Nie wiem czy
      to przesilenie zimowe tak wpływa na nas, czy wychodzi niedospanie - bo snu też
      mi przez ostatnie półtora roku brakowało niestety sad
    • syja75 Re: Spać 02.03.06, 11:32
      hej
      ja jestem w 20tc i wręcz odwrotnie nie mogę spać.w nocy się męczę,przewracam z boku na bok.to jest gorsze wierz mi wolałabym spać tak jak ty.
      pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania
      • demarta Re: Spać 02.03.06, 11:40
        a ja i niewyspana chodzę i spać w nocy nie mogę, budzę się codziennie miedzy 2
        a 3 i za cholerę nie mogę ponownie zasnąć, łażę po łazience, wcinam jogurty,
        leżę patrząc w sufit i zazdroszczę mężowi, że chrapie jak najęty
    • martitka.martitka Re: Spać 02.03.06, 11:45
      Ja 32 tydz. zaczynam pojutrze w sobote i tez ciagle chce mi sie spaaaac wink
      I ja mysle, ze to nie tylko z powodu ciazy, ale tez przez ta pogode, bo z kim
      bym nie gadala to kazdy narzeka na sennosc. A jakby sie zrobilo cieplutko i
      wiecej sloneczka, to od razu zachcialoby sie zyc i mialybysmy wiecej energii...
      Ja jeszcze mam problem tego typu, ze nie moge spac w nocy, budze sie ok. 3 czy
      4 i kilka godz. skacze po lozku zanim zasne i to mnie bardzo meczy.
    • michamon1 Re: Spać 02.03.06, 12:23
      Trochę ci zazdroszczę. Dziś obudziłam się około 2.00 i zasnęłam o 7.00. Chyba
      stresuje sie porodem.
    • bastet7 Re: Spać 02.03.06, 12:55
      Ja jestem w 8 tc. w wieczorami chodzę spać 20-21, a kiedyś duużo późniejwink W
      weekendy sypiam po 12 godzin i to wcale nie jest za dużowink)
    • joana.mz Re: Spać 02.03.06, 14:27
      Taki okres na spanie to ja miałam w 1 trymestrze (jakoś ponad miesiąc) i w 3
      trymestrze (być może tak jak Ty coś koło 32tc). Teraz wróciłam do normalności.
      pozdr
    • karolcia86 Re: Spać 02.03.06, 14:32
      Też mogłabym spać na okrągło. Bez drzemki w ciąga dnia nie ledwo dotrzymuje do
      wieczora.
    • alcarin Re: Spać 02.03.06, 15:09
      To spij ile sie da smile Jestem w trakcie 35tc i od jakiegos tygodnia noce sa dla
      mnie koszmarem. Nie chodzi o to, ze sa bezsenne. Spac chce mi sie jak
      najbardziej, ale trudno mi sie ulozyc - brzuch gigant utrudnia mi zycie jak
      tylko sie da smile Jak juz sie uloze i zasne, to budze sie przy kazdym przekrecaniu
      (maz twierdzi, ze kiedy zmieniam ulozenie to jecze smile ). A nawet jesli dobrze mi
      sie lezy na danym boku (bo pozycja na wznak nie wchodzi juz w gre - dusze sie),
      to po jakims czasie zaczynaja mnie bolec biodra sad Dlatego spij ile wlezie, poki
      mozesz. Mam nadzieje, ze Ciebie omina te przyjemnosci, ale podobno i tak zadna
      matka nie spi juz tak dobrze, jak przed urodzeniem pierwszego dziecka smile - wiec
      to ostatnie chwile na beztroski, gleboki sen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka