agatabg 06.03.06, 13:57 tak sobie czytam i czytam i troszkę się zasmuciłam ponieważ dziewczyny piszą,że w 20 tyg. przytyły tylko 2-4 kg, a ja już w 14 tygodniu +2 kg(druga ciąża) będę jak czołg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robin81 Re: 14 tydzień 06.03.06, 14:06 witam.wychodze z zalozenia ze nie ma co sie przejmowac i waze sie tylko na wizycie u lekarza(co 2-4 tyg).jestem obecnie w 16t.c. wazylam sie dwa tyg temu i bylam 1 kg na plusie.jutro ide do lekarza i zobaczymy.brzuszek powoli zaczyna byc widac wiec pewnie bede sporo do przodu.a wcale sie nie obzeram.jem tyle co przed ciaza.moje jedyne ciazowe zachcianki to kapusta kiszona i ogorkowa z ryzem))z przybrania na wadze nie robie tragedii bo wiem ze to nie jest ode mnie zalezne.mialabym do siebie pretensje gdybym sie objadala.moja mama w ciazy ze mna a potem z moim bratem przytyla po 23, 25 kg i tez sie nie objadala.wiec moze ze mna bedzie podobnie.tak czy siak obiecalam sobie ze po porodzie wroce do 52kg za wszelka cene.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: 14 tydzień 06.03.06, 14:09 Jesli nie chcesz przytyc za duzo, to spokojnie masz jeszcze czas ograniczyc jedzenie.Pamietaj, ze dziecku slodycze potzrebne nie sa, tylko witaminy i mineraly.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luciii hihihi ja prawie 15tc i jakieś 4kg więcej niż Ty 06.03.06, 14:09 też druga ciąża a normalnie to ja chudzina jestem Odpowiedz Link Zgłoś