Dodaj do ulubionych

Kolka w ciąży

11.03.06, 11:30
czy moze zaszkodzić dzidzi? Wy też czasem je macie?
Obserwuj wątek
    • wisienka89 Re: Kolka w ciąży 11.03.06, 11:42
      Przyczyna kolki w czasie ciazy jest wypicie duzej ilosci gazowanych napojow ( a
      tego nie powinno sie pic) lub po prostu zjadlas cos ciezkostrawnego.. trzeba
      uwazac na dietkesmile Ja tez sie nieraz pokusze o cos gazowanego i mam potem takie
      wlasnie tego skutki jakie opisujesz..a czy zaszkodzi to dzidzi? zaszkodzic nie
      zaszkodzi, ale tez biedactwo bedzie sie męczylo... moze miec czkawki..u mnie to
      sie zdaza bardzo czesto..niestetysad POZDRAWIAM
      • maga233 Re: Kolka w ciąży 11.03.06, 12:57
        dziekuje za odpowiedz. moja kolka nie byla spowodowana przez rzadna z tych
        rzeczy ktore opisujesz. Tak po prostu, mialam gosci, zamieszanie. Niewiem moze
        przez to. Zreszta niewazne -najwazniejsze ze nie to nie szkodzi dzidzi. Bo
        troche sie zmartwilam czy taki kilkuminutowy "skurcz" moze mu cos zrobic.
        Pozdrawiamy -ja i moj 19 -tygodniowy chlopczyk smile
    • katrint Re: Kolka w ciąży 11.03.06, 15:55
      nie no bez przesady.Ja nie pijąc gazowanych napojów, bo takowych nie lubię,
      miewam kolkę ilekroć maszeruję nieco szybszym krokiem,dziecko pewnie słodko śpi
      i nawet o tym nie wiesmile))A powiązanie kolki u matki z czkawką u dziecka??Nie
      rozumiem....
    • lenka_style Re: Kolka w ciąży 11.03.06, 17:15
      ja miałam często kolki od marszu, bardzo często
      zwyczajnie wtedy zwalniałam kroku
      na pewno to nie szkodzi dzidziusiowi, jeśli już komuś, to mamie (dyskomfort)
      pozdrawiamy!
    • agasasin1 Re: Kolka w ciąży 11.03.06, 17:44
      kolka dzidzi napewno nie zaszkodzi,ja tez mialam i urodzilam zdrowa
      coreczkie.Poprostu sie nie przemeczaj.Nie prawdza ze to jest od napoji
      gazowanych,poniewaz ja pilam tylko wode niegazowana i kolki mialam.Oszczedzaj
      sie i nic poza tym.zdrowia zycze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka