Dodaj do ulubionych

CC a pęcherz

22.03.06, 11:47
Hej! Czy miałyście jakieś problemy z pęcherzem po CC- jakie i jak długo sie
one utrzymywały a może trwają nadal?? Pozdro!
Obserwuj wątek
    • antosia.mama Re: CC a pęcherz 22.03.06, 11:56
      Jestem w tej chwili 6 tygodni po c.c. Nadal nie odczuwam parcia w momencie
      wypełnienia sie pęcherza. Być może lekko juz zaczynam coś odczuwać, ale do tej
      pory kompletnie nic. Nie chodzi o to, że miałam problemy z trzymaniem moczu,
      tylko zupełnie nie odczuwałam, ze chce mi się siusiu. A jak posłam do kibelka
      to za każdym razem pół litra smile No mam nadzieję, że to w końcu przejdzie, tak
      jak i może kiedyś zniknie nawissmile Pozdrawiam.
    • azja811 Re: CC a pęcherz 22.03.06, 11:59
      Ja mialam problem z pęcherzem do 2 tygodni po cc.Bolal mnie przy sikaniu.Teraz
      jest wszystki ok.
    • dorcia_70 Re: CC a pęcherz 22.03.06, 14:00
      mnie pęcherz (i cewka moczowa) bolały tylko przez kilka dni, ale przypuszczam,
      że to od cewnika... zdjęto mi go na drugi dzień po cięciu, minęły jeszcze ze 3
      dni i po bólu nie było już ani śladu :o) teraz (5,5 miesiąca po porodzie)
      problemów żadnych nie mam, "oponka" na brzuchu też zniknęła szybciutko (po
      miesiącu)
      pozdrawiam!
    • machiatta Re: CC a pęcherz 22.03.06, 17:04
      Pp pierwszej cesarce przez około 3 tygodnie miałam problemy - bolał po opróżnieniu. Teraz pewnie
      czeka mnie powtórka z rozrywki i już się "cieszę".
    • alicez Re: CC a pęcherz 22.03.06, 18:54
      A ja pierwsze słyszę o problemach z pęcherzem po cc. Ja nie miałam żadnych
      dolegliwości....
    • elza78 Re: CC a pęcherz 22.03.06, 20:11
      ja po cewnikowaniu bralam profilaktycznie antybiotyk, ale nic sie nie dzialo,
      jedynie po wyciagnieciu cewnika szczypanie ale to nie problem z pecherzem...
      • ragazzina81 Re: CC a pęcherz 22.03.06, 20:14
        ja na szczescie nie mialam zadnych problemow, tez pierwszy raz slysze o takich
        problemach
        • tebacha Re: CC a pęcherz 22.03.06, 20:50
          Ja jestem 2,5 roku po drugiej cc. Nie wiem czy to za sprawą cc czy ciąży, nie
          mogę się wysikać do końca. Mam wrażenie jakby pęcherz był zagięty i zawsze z
          toalety wychodzę z tym wrażeniem, że jeszcze mi się chce. Mam nadzieję, że się
          to nie skończy nietrzymaniem moczu na starość - jak mnie postraszył ginekolog
          gdy zgłosiłam problem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka