Dodaj do ulubionych

Jesteśmy już w domku!

08.04.06, 17:18
Urodziłam!!! 4 kwietnia o 10,25 przyszedł na świat mój Jeremi. Facet ma 3.700
i 57cm. Jest zdrowiutki i kochany. Pozdrawiamy!
Obserwuj wątek
    • agular Re: Jesteśmy już w domku! 08.04.06, 17:24
      GRATULUJE !!!!!!!!! niech sie zdrowo chowa maluszek i da czasem pospac mamusi smile
    • agular Re: Jesteśmy już w domku! 08.04.06, 17:25
      a napisz jeszcze gdzie rodzilas i jak bylo smile
      • sja75 Re: Jesteśmy już w domku! 08.04.06, 17:33
        Gratulacje i cudownie!zdrówka i wszytskiego co najlepsze dla Was
        • dasia_p Re: Jesteśmy już w domku! 08.04.06, 17:49
          Gratuluję pięknego Synusia i życzę dużo zdrówka!!!
          • cynamonka6 Re: Jesteśmy już w domku! 08.04.06, 18:10
            Dzięki serdeczne za życzenia! Rodziłam w Sulechowie - to takia niewielka
            miejscowość niedaleko Zielonej Góry w której mieszkam. Wybrałam ten szpital bo
            ma bardzo dobrą opinie wśród rodzących, dostał nawet nagrodę fundacji rodzić po
            ludzku. Ok 2 w nocy poczułam, ze mam bolesne skórcze, więc wstałam dopakowałam
            torbę,mała toaleta(bo przecież trzeba dziecko przywitać jak należy). O 4.30
            byliśmy w szpitalu. Na miejscu okazało się że jest jakiś wysyp rodzących i nie
            ma wolnych salek porodowych. Bałam się że urodzę na izbie przyjęć. Ale babki
            jechały z koksem jedna za drugą i w końcu o 7.30 trafiłam na salkę. Tam
            poinforowałam wszystkich że nie chcę znieczulenia, oksytocyny, cięcia krocza i
            podobnych przyjemności. Personel super, powiedzieli, że wszystko będą ze mną
            konsultować i nie dadzą mi nic bez mojej wiedzy. No i tak sobie stękałam i
            łaziłam po pokoju do 9.30. Zbadali mnie i okazało się że rozwarcie prawie
            pełne. Koleś przebił pęcherz i po kilku chwilach przyszły bóle parte. Po 4
            parciach Młody wyskoczył jak z procy. Tatuś przeciął pępowinkę, Młody zgarną
            10pkt i już. Teraz jesteśmy w domku i próbujemy jakoś sobie ułożyć życie
            (hehehe). Mam nadzieję, że wszystkie z Was urodzą swoje skarbiątka tak
            szczęśliwie jak ja . Życzę am tego z całego serducha!
            • cynamonka6 Re: Jesteśmy już w domku! 08.04.06, 18:21
              Walnęłam byka w słowie Skurczesmile- to z emocji!
              • netmarta cynamonka!!!! 09.04.06, 00:55
                gratulacje!!!!! czemu nie zagladasz na forum mamy kwietniowe (2006
                oczywiscie)???? my tam wszystkie czekamy po kolei na nasze porody i trzymamy
                kciuki za kazda po kolei.
                gratulacje raz jeszcze!!!!!!
    • ba_warka Re: Jesteśmy już w domku! 08.04.06, 22:02
      Dzielna mamusia i maleństwo!!Gratulacje.
      Pozdrawiam
    • katrint Re: Jesteśmy już w domku! 08.04.06, 22:58
      o kurcze ale fajnie to wszystko brzmi....znów się rozmarzyłam

gratulacje!!!
    • tasiunia2 Re: Jesteśmy już w domku! 08.04.06, 23:37
      Gratuluję. Ciesze sie bardzo. Życzę Wam wszystkiego naj. Mam nadzieję, ze za 3
      miesiace też będę taka szczesliwa. Poza tym fajne imię - Jeremi. Niech się
      zdrowiutko chowa. Pozdrawiamy.
      Kasia,Agatka(7lat) i Dzidzia w brzuszku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka