Dodaj do ulubionych

dzis testowalam-blada kreseczka

17.04.06, 15:55
witamkochane kobietki dzis rano zatestowalam i jest bardzo bardzo jasna
kresecka a kontrolna bardzo czerwona-jak powinna zreszta byc.czy to 100%
ciąża? boje sie ze to sie zmieni.zatestuje za 3 dni i zobaczymy czy sie zmieni
.a czy ktoras z was miala taka blada i okazalo sie niestety ze to nie
dzidzia.dzis 36 dzien cyklu przy cyklach 32-34 dniowych,miesiaczki brak,bole
piersi jak na @ i czasem podbrzusza.co myslicie?? dajcie znac pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • isa2 Re: dzis testowalam-blada kreseczka 17.04.06, 16:02
      U nas pierwsza blada kreska ma juz prawie 20 m, a druga blada kreska juz jest
      calkiem mocna smile
      • fufcia26 Re: dzis testowalam-blada kreseczka 17.04.06, 16:33
        ja dopiero bede testowac za jakies dwa tygodnie, jak bedzie co testowac, chyba
        sie w woulacje poprzytulalam ale nie jestem tego pewna, takie mam wrazenie,bo
        wten dzien bylo mi okropnie mokro,a juz w nastepne nic mi nie bylo, wiec kto to
        wie, nawet nie wiem ktory mam dzien cyklu, musze sobie policzyc, ostatni cykl
        mialam 30 dniowy, co bedzie teraz??aha chyba mam 16 dzien cyklu, wiec jeszcze
        sobie poczekam pozdrawiam wszystkie starajace sie, i zycze wytrwalosci
        • mariolka55 Re: dzis testowalam-blada kreseczka 17.04.06, 16:42
          gratulacje!!!!! mozesz sie juz cieszyc,w ta strone sie testy nie myla,kreska
          jest zawsze blada na poczatku bo jest jeszcze małe stezenie hormonu,ale wazne
          ze jestsmile u mnie w 12 dpo była nie kreska a cien kreski widoczny pod swiatło i
          pod odpowiednim kontembig_grin a ja juz wiedziałam ze to jest tosmile w dniu @ juz była
          blada ,ale dostrzegalna,3 dni po @ juz miała intensywniejszy kolorsmile
          • zuzka78 Re: dzis testowalam-blada kreseczka 17.04.06, 20:20
            Ja zrobiłam 4 różne testy przez 4 ostatnie dni - na każdym wyszły prawie
            natychmiast dwie grube kreski i jak dotąd nie mogę w to uwierzyć (też przeszło
            mi przez myśl, że testy są wadliwe, że kłamią na pewno) - jestem w wielkim
            szoku. Starałam się przez 3 lata. W lutym przestałam się starać, bo miałam mieć
            operację na jelicie grubym (9 maja). 27 marca miałam owulację, współżyliśmy, bo
            byliśmy przeświadczeni o tym, że jak zwykle nie będzie z tego żadnych
            rezultatów (ja mam prolaktynę w górnej granicy normy, jeden jajnik, zrosty po
            operacji, nieregularne cykle, a nasienie męża też nie powala z nóg). Po
            owulacji leczyłam ząb na zastrzyk, wzięłam szczepionkę na WZW typu B, brałam
            dopochwowo antybiotyk na E coli, Lactovaginal i kilka panadoli, bo bolał mnie
            ząb, no i robiłam rentgen zęba mądrości (na piątek mam termin do chirurga do
            rwania, ale wygląda na to, że nieaktualny). Jestem zarazem szczęśliwa i
            załamana tym, co zafundowałam swojej fasolce. Zrobiłam test nie tyle dlatego,
            że spóźniał mi się okres (bo do tego przywykłam), ale dlatego, że jutro miałam
            mieć badanie jelita grubego z rentgenem i kontrastem. No i wyszło, że jestem w
            ciąży. Zmierzyłam temperaturę - 37,5 stopni. Ale uwierzę dopiero, jak zobaczę
            na USG pęcherzyk ciążowy.
            Pozdrawiam wszystkie ciężarówki.
        • benignusia Re: dzis testowalam-blada kreseczka 17.04.06, 20:51
          miałam dokładnie tak samo.i w 39 dniu cyklu zrobiłam test.słabiutka kreseczka
          ,ale przeczytałam na bobo tescie,że może być słaba.mimo wszystko powtórzyłam
          test za 2 dni.no nie umiałam w to uwierzyć...kupiłam specjalnie test innej
          firmy,i powiedziałam w aptece że chcę jak naj czulszy,żeby można było wykryć
          wczesną ciążę i...następne dwie kreseczkiwinkteraz jestem w 39 tc i czekam na
          narodziny córeczkiwinki coś mi się zdaje że za pare miesięcy będziesz przeżywać
          to co jawinkGratulacje i powodzenia!!!
      • kamelia102 Re: dzis testowalam-blada kreseczka 18.04.06, 00:24
        To przypomina mi moj pierwszy test po tygodniu braku okresu. Ogladalam ten test
        i gapilam sie w te kreski i w koncu stwierdzilam ze chyba mam przywidzenia.
        Faktycznie byla druga kreska ale jakas taka blada. Po paru dniach zrobilam
        znowu test innej firmy 2 krechy, kolejny test tez zdalam pozytywnie.
    • aborka Re: dzis testowalam-blada kreseczka 17.04.06, 20:34
      ja robiłam testy w dniu miesiączki ale nie rano i zawsze kreseczki były bardzo blade. A jak nie byłam to nie było kreseczki
    • ilon29 Re: dzis testowalam-blada kreseczka 17.04.06, 21:43
      Witam.Czytałam już kiedyś na tym watku ze jak już wyszła druga kreseczka nawet
      słaba to znaczy ze się już jest w ciąży ,tylko nie ma sie tyle HCG w moczu za
      pare dni bedzie widoczna mocniej. Mi w 27 dc przy cyklach 28-29 nic nie wyszło
      (chyba za wcześnie lub nic z tego w tym miesiącu niebędzie) sadPozdrawiam i
      trzymaj się cieplutko z fasolka smile
    • babilon8 Re: dzis testowalam-blada kreseczka 17.04.06, 22:16
      Moja blada kreseczka ma już 9 miesięcysmileśpi w łóżeczku oboksmile Odczekaj kilka
      dni, jak jesteś w ciąży to blada zrobi się wyraźniutka, tak było w moim
      przypadku!Życzę dwóch wyraźniutkich kreseczek i bladych wątpliwoścismile
    • julia246 Napewno ciąża. n/t 18.04.06, 06:57

• angela2628 Re: dzis testowalam-blada kreseczka 18.04.06, 07:38
      Ja tez testowalam w sobote i wyszla taka blada kreseczka ze musialam obudzic
      meza by spytac czy nie mam przywidzen hihi. W niedziele oczywiscie powtorzylam
      test, tylko innej firmy, kreseczna mocniejsza. Kurde ale i tak jakos to do mnie
      nie dociera.. ide dzis na badanie krwi, choc wedlug tego ze w ta strone test
      sie nie myli, uznalismy z mezem ze jest dzidzia smile) Ale jakos tak czlowiek
      skolowany big_grin Tobie gratuluje i zycze spokojnych 9 miesiecy!!! Powysylajmy
      dziewczynom fluidki
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      ~~~~
      • niuska231 Re: dzis testowalam-blada kreseczka 18.04.06, 09:13
        test powtorze w piatek, to dla glupiej pewnosci no ale chyba sie udalo zeby
        tylko teraz bylo wsztstko dobrze, bo piersi mam bardzo bolesne i jakby bpolesny
        skurcz w podbrzuszu raz na jakis czas ale mam nadzieje ze to nic zlego.plamien
        zadnych nie mam,od ostatniej miesiaczki to jakies 6 tyg od owulacvji 3 wiec
        jeszcze jakies 2 lub czy i pojde do lekarza na usg a powiedzcie czy warto isc
        wczesniej czy juz cos sprawdzi czy wszystko ok???
        • monikaj4 Re: dzis testowalam-blada kreseczka 18.04.06, 09:43
          cześć ja w czwartek przerabiałam to co tysmile dziś na 17 idę do gina i trochę się
          denerwuje, bo dzidzia nie deje oznak w postaći bólu brzucha,czy piersi. w ogóle
          grzeczne dziecko:0 mam nadzieję że nie za wcześnie się cieszę oby do tej 17
          • anka1888 Re: dzis testowalam-blada kreseczka 18.04.06, 15:19
            ja jutro robie test(okres mialam dostac 17 no ale nie ma i sie jak narazie nie
            zapowiada)dzisiaj bylam na becie i jutro mam przyjsc po wynik.Mnie tak jak
            ciebie bola strasznie piersi(okolice sutkow no i sutki)jajniki i od czasu do
            czasu zakluje w podbrzuszu.Daj znac co i jak ja tez sie jutro odezwesmile
            • niuska231 Re: dzis testowalam-blada kreseczka 18.04.06, 20:43
              to daj znac ja jeszcze dla mojej pewnosci robie test w czwartek,sutki mnie nioe
              bola ale cale piersi i bardziej po bokach,no i jajniki i czasem uklucie,i na
              dodatek przyplatal sie jakis stan zapalny,nie wiadomo skad-mam nadzieje ze to
              nie zaszkodzi dzidzi.koniecznie daj znac jutrio czekam
    • anka1888 Re: dzis testowalam-blada kreseczka 19.04.06, 06:37
      ja robilam dzisiaj i tak jak ty blada bardzo blada kreseczka a ta 2 bardzo
      czerwona no mi okres spoznia sie dwa dni noo ale zrobilamsmileWczoraj robilam bete
      to dzisiaj juz bede wiedziec wszytsko;dsmileco i jaksmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka