simonkapl 12.05.06, 15:46 Jestem 5 tygodni po cc i wciaz utrzymuje mi sie lekki "nawis" nad blizna po cc.Brzuch mam plaski, a ta lekka opuchlizna sie utrymuje.Czy wy tez tak mialyscie i czy to samo zniknelo i po jakim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mfka Re: do mam po cc 12.05.06, 17:27 Jutro będzie 5 tyg po cc i blizna bardzo ładnie się zagoiła, brzuch jeszcze nie jest taki jak przed ciążą, ale jest płaski, a nad blizną nie ma żadnego nawisu. Masowałaś tą ranę gąbką z szarym mydłem? Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: do mam po cc 12.05.06, 17:33 Niczym nie masowalam.Bede miala 10 seansow u terapeurty, ktory ma mi masowac blizne, poniewaz jest nieco twarda.Czy tez mialas ciecie tak zwane "bikini"(tuz nad wzgorkiem lonowym?) Odpowiedz Link Zgłoś
mooonia2 Re: do mam po cc 12.05.06, 17:49 ja mialam cc w poprzedniej ciazy i z tego co pamietam to ta opuchlizna jakis czas byla zreszta podejrzewam ze to od skory zalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: do mam po cc 12.05.06, 18:13 jestem 8 miesiecy po, nawis zostal, le maly co jakis czas sie troche zmiejsza. duzo cwicze.ale wiadomo, po cc brzuch nie bedzie idealny Odpowiedz Link Zgłoś
mamamareczka Re: do mam po cc 12.05.06, 22:15 ja jestem po cc 2 lata i 2 miesiace i nawis nadal jest i cięko sie go pozbyć choć blizna po cięciu jest super wygojona Odpowiedz Link Zgłoś
babilon8 Re: do mam po cc 12.05.06, 21:45 ta fałdka już mnie wkurza dziesiąty miesiąc, choć nie jest duża Odpowiedz Link Zgłoś
pasjanna Re: do mam po cc 12.05.06, 23:25 to i ja dodam cos od siebie..... ponad 5 lat po cc i nawis niestety nadal sie utrzymuje;-( Odpowiedz Link Zgłoś
cathy1976 Re: do mam po cc 13.05.06, 08:00 Dziewczyny, a jakie maialyscie wczesniej brzuchy? takie plaskie, czy bardziej okraglutkie? nie chce miec nawisu.. Odpowiedz Link Zgłoś
pasjanna Re: do mam po cc 16.05.06, 22:24 plaski nawet bardzo zawsze nosilam rozmiar 36 moim zdaniem, to nie jest kwestia wielkosci czy ksztaltu brzuszka, tylko cięcia... Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: do mam po cc 16.05.06, 23:03 az wstalam sprawdzic, nawisu nie mam, brzuch moze nie jest super plaski jak usiade, ale nic nie wisi nad sama blizna...nie cwicze, ale od 6 tyg. po porodzie codziennie smaruje i masuje blizne. Odpowiedz Link Zgłoś