doorciaa1 12.07.06, 15:57 przed chwilka ufarbowalam sobie wlosy.Mialam dosyc patrzenia na odrosty jakos zle sie sie czulam taka zaniedbana!! a teraz czuje sie dobrze lepiej mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mynia0 Re: przed chwila farbowalam wlosy 12.07.06, 16:08 brawo! tak ma być . mama ma być zadowolona)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.p Re: przed chwila farbowalam wlosy 12.07.06, 17:24 zadnego poczucia winy! ja farbowalam w ciazy wlosy 3 razy - w brazach, kremem koloryzujacym! trzeba o siebie dbac! a informacje o szkodliwosci farb sa grubo przesadzone i nie potwierdzone ... co najwyzej ze wzgledu na zmiane hormonalna , twoje wlosy moga zle zareagowac na kolor. pzodrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ankar11 Re: przed chwila farbowalam wlosy 12.07.06, 18:09 Ja też farbuję włoski bez żadnych oporów , chociąż moja teściowa ma spore wątpliwości co do bezpieczeństwa farb. Moim zdaniem farby które można kupić obecnie w drogeriach nie szkodzą naszym dzieciom. Nie wyobrażam sobie nie ufarbowac włosów przez 9 miesięcy (mimo że mam 24 to pełno siwych włosów na głowie, które wyglądają tragicznie). Tylko przy każdym farbowaniu zastanawiam sie jaki kolor wyjdzie tym razem dwa razy farbowałam na czekoladowy brąz- wyszła śliwka. Ostatnio spróbowałam czerni mając nadzieję, że nie wyjdzie zbyt czarno - no ale tym razem wyszło czarno.Ciągle jakieś niespodzianki z tymi kolorami Odpowiedz Link Zgłoś
martala3 Re: przed chwila farbowalam wlosy 12.07.06, 20:33 ja też zastanawiam sie nad pofarbowaniem włosów. Już nawet miesiąc temu zakupiłam farby, ale gin poradził aby poczekać do 16 tyg. (teraz 14 tydz), aż wykształcą się raczki i nóżki... więc postanowiłam poczekać dla świetego spokoju. Wszystkie znajome ciężarówki jednak farbują. Nigdy też nie słyszałam ze z tego powodu coś sie stało dzidziusiowi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: przed chwila farbowalam wlosy 12.07.06, 20:37 Czyżby Twój gin obawiał się, że rączki i nóżki będą w kolorze farby?... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: przed chwila farbowalam wlosy 12.07.06, 20:57 raczki i nozki to widzialam u swojego Malego jak mial 9 tygodni.A wlosy farbowalam,farbuje i bede farbowac bo nie zamierzam wygladac jak Franka-Prywaciara z odrostami na pol glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: przed chwila farbowalam wlosy 12.07.06, 20:34 na pewno ładnie wyglądasz DD Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka26 Re: przed chwila farbowalam wlosy 12.07.06, 21:28 a ja też farbuję!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hekate_mw Re: przed chwila farbowalam wlosy 12.07.06, 21:55 Ja nawet na parę dni przed terminem mam wizytę u fryzjera na farbowanie umówioną ) Chciałabym ładnie wyglądać na porodówce )) Ciekawe czy tym razem wyjdzie mi kolorek czy znów będzie hormonowa niespodzianka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skalunia79 Re: przed chwila farbowalam wlosy 12.07.06, 22:14 no i dobrze....zresztą tylko chemii jest dookoła i nie szkodzi...nie bądźmy aż takimi niewolniczkami... Odpowiedz Link Zgłoś
agnesa-72 Re: przed chwila farbowalam wlosy 13.07.06, 11:46 przed ciążą rozjasniałam włosy b.silnymi farbami.Rozjaśniacze to chyba najsilniejsza kompozycja trujących związków.Sama nie wiem co mam zrobić,a odrosty spędzają mi sen z oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: agnesa-72 13.07.06, 11:50 sprobuj garniera cos z superrozjasniajacych blondow(tylko nie popielaty!).Dobrze rozjasnia bezowy blond i platynowy blond(te superrozjasniajce maja niebieski kwadracik na pudelku).Zycze udanych prob Odpowiedz Link Zgłoś