minddy 04.08.06, 05:29 podobno jak "przed" to dziewczynka a jak pozniej to chlopczyk? czy u Was sie to sprawdzilo? pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janeausten Re: chlopczyk czy dziewczynka?... 04.08.06, 07:08 I znowu o tym samym. Ja nie wiem, czy przed czy po, po prostu robiliśmy dziecko. Mam nadzieję, że dowiem się za 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
megala Re: chlopczyk czy dziewczynka?... 04.08.06, 12:15 Nie sprawdzilo sie. Dwa razy "przed" i jest dwoch chlopakow. Co nie znaczy, ze tak jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś
minddy Re: chlopczyk czy dziewczynka?... 04.08.06, 14:46 Pytalam tylko z ciekawosci, sama spodziewam sie dziecka i jest mi obojetne co bedzie, a kiedy to sie stalo, to ja tak naprawde nie wiem. Pytam, bo mam juz synka i wszyscy zycza mi teraz dziewczynki i wciaz pytaja kiedy to robilismy pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
m125 Re: chlopczyk czy dziewczynka?... 04.08.06, 17:34 a ja wiem, bo akurat wtedy podrozowalam i malo bylam w domu, do tego pamietam, ze stalo sie to w dzien owulacji, co czulam w trakcie.. i bedzie chlopiec. Odpowiedz Link Zgłoś
czarocha Re: chlopczyk czy dziewczynka?... 04.08.06, 18:29 podobno zawsze jest 50% szansy Odpowiedz Link Zgłoś
minddy Re: chlopczyk czy dziewczynka?... 04.08.06, 21:04 A moze jeszcze ktos napisze swoje doswiadczenie z " przed" i "po" Oczywiscie wszystko na wesolo, ale naprawde jeszcze dzisiaj w pracy rozmawialam z kolezankami i One swiecie wierza, ze mozna zaplanowac plec. Ja nigdy wczesniej sie z tak powaznym traktowaniem tego obliczania nie spotkalam, ludzie powaznie w to wierza? Dlatego moze jak Wy Kobietki napiszecie cos wiecej to uwierze moze taki maly ranking, ( prosze nie gniewajcie sie na mnie!) pozdrawiam i zycze milego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
ada600 Re: chlopczyk czy dziewczynka?... 05.08.06, 11:35 Nie zawsze po tak tłumaczył mi lekarz i sie sprawdziło dni płodne miała 10 marca a w ciąże zaszłam 12 marca i jest dziewczynka w drodze tak mówił lekarz jak byliśmy z mężem na USG . Na chłopca w szczycie dni płodnych Na dziwczynke na następny dzień Powodzenia i trzymam kciuki < 24 tydzień ciąży> Dziewczynka Weronika Pozdrawiam ada600 Odpowiedz Link Zgłoś
elek75 Re: chlopczyk czy dziewczynka?... 05.08.06, 11:57 mi się chyba nie sprawdziło... bo seks był w piątek a owu miałam napewno w poniedziałek.. myśleliśmy, że będzie dziewczynka... ale wg lekarza chyba będzie chłopak, USG 3D było robione w 12 tyg. stwierdził, że nie jest pewny, ale powiedział na moje usilne nalegania... liczę po cichu, że się pomylił... z drugiej strony u męża w rodzinie 90% to chłopcy... Odpowiedz Link Zgłoś
ada600 Re: chlopczyk czy dziewczynka?... 05.08.06, 12:46 U mojego męża w domu same chłopaki ma 2 braci ja skolei mam 3 siostry i jednego braciszka lekarz twierdzi ze dziewczynka bardzo by chciał hehe ale obojętnie oby zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
kasia161069 Re: chlopczyk czy dziewczynka?... 05.08.06, 19:18 pierwszy syn - sprawdzilo sie ! Po i syn a teraz to nie wiem - chyba tez po i ma byc cOrcia / zobaczymy / Odpowiedz Link Zgłoś
monia1996 Re: chlopczyk czy dziewczynka?... 05.08.06, 19:17 Wszystkie tego typu wyliczenia, nawet jeśli zawierają ziarno prawdy, nie uwzględniają jednego faktu, którego nawet lekarze nie sa w stanie wytłumaczyć: otóż niekiedy komórka jajowa "wybiera" sobie plemniki i nie dopuszcza męskich lub żeńskich. Tak więc - mimo wszystko - ruletka. I to jest właśnie piękne. Odpowiedz Link Zgłoś