Dodaj do ulubionych

Tańczy mi po pęcherzu

24.08.06, 21:57
jestem w 22tc, młodzież się rusza i mam wrażenie jakby mi tańczył po pęcherzu, tylko -uhm- od strony cewki.
Stąd pytanie czy tak mogę ruchy odczuwać? Czy mogłyby być to skurcze jakies małe, których nie umiem rozpoznać?
Czyli - cieszyć się, że wierzga czy gnać do gina?
Obserwuj wątek
    • atra1 Re: Tańczy mi po pęcherzu 24.08.06, 22:01

A i jeszcze - w sumie te wierzgnięcia są bolesne lekko, a przynajmniej nieprzujemnie odczuwalne - rozumiem, że to norma?
      • patylda Re: Tańczy mi po pęcherzu 24.08.06, 22:03
        Może być ewentualnie zakażenie dróg moczowych, ale możesz mieć tak, że Twoja
        dzidzia poprostu lubi sobie potańczyć, a zmiany napięcia pęcherza odczuwasz
        jako parcie na cewkę.
        I tak do końca ciąży smile))
        • atra1 Re: Tańczy mi po pęcherzu 24.08.06, 22:07
          No to lawlismile i tak juz latam sikać jak dzikasmile
    • celt Re: Tańczy mi po pęcherzu 24.08.06, 22:10
      Ja tak mam ale u mnie to już 34 tydzień.
      To są ewidentnie ruchy dziecka, choć czasem przy skurczach też czuć pęchęrz.
      Powiedz o tym ginekologowi podczas kolejnej wizyty.

Pozdrawiam i oby tych tańców jak najmniejsmile
      • atra1 Re: Tańczy mi po pęcherzu 24.08.06, 22:15
        A niech sobie tańcuje do woli, bylebym tego tak nie odczuwałabig_grin
        A do gina za 3 tygodnie, widział mnie w dzień kiedy zaczęłam to odczuwać, ale zaaferowana odkryciem płci Młodego zupełnie zapomniałam zapytać.
    • wieleb Re: Tańczy mi po pęcherzu 24.08.06, 22:24
      mi tez . dziś tak zaczął. przedtem było po powłokach brzusznych a teraz się
      odwrócił. faktycznie czuc jakby na cewkę moczową. 26 tc
    • agnesa-72 Re: Tańczy mi po pęcherzu 26.08.06, 10:33
      ja mam tak od początku.Zapalenie pęcherza to nie jest,bo przecież badanie moczu
      by wykazało.Biegam co 40 min siusiać.W nocy tylko raz muszę wstać do ubikacji.
      • amate Re: Tańczy mi po pęcherzu 26.08.06, 10:39
        Nie martw się - mi też tak "tańczy" smile mam czasem wrażenie, że wręcz "tupie" mi
        po pęcherzu.
        Czasem biegnę do łazienki bo wydaję mi sie, że bardzo, bardzo a tu tyle co kot
        napłakał. O ile badania moczu są ok to chyba nie ma powodu do zmartwienia, ale
        dla pewności przy następnej wizycie zapytaj gina.
        Pozdrawiam
    • atra1 Re: Tańczy mi po pęcherzu 26.08.06, 13:31
      Uspokoiłyście mnie kobietkismile
      Faktycznie odczuwam to jak ból przy zapaleniu pęcherza, ale taki chwilowy. I sikam jak dzika (często, czasem dużo, czasem to nie wiem czy się siadać na kibelek opłacasmile)
      • mirabellka26 Re: Tańczy mi po pęcherzu 26.08.06, 14:39
        ja tez tak mam zwłaszcza wieczorem jak mam iść spać, brrr nie przyjemne to ale
        co trzeba wytrzymaćsmile
        • kasiol81 Re: Tańczy mi po pęcherzu 26.08.06, 14:53
          Tez tak czasami mam,nagle łącznie z kopniakiem czuję kłucie tak jakby w cewce
          moczowej, a czasem mam wrażenie że kopie mnie w kiszkę stolcową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka