aloha57 05.09.06, 21:13 No już nie wiem co mam zrobić żeby się tego ustrojstwa pozbyć. Macie jakieś sprawdzone sposoby? Domyślam się że po porodzie będzie tylko gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eps Re: Hemoroidy 05.09.06, 21:38 nie musi być gorzej ale raczej na 99,99% bedzie niestety Szczegóły pominę bo bez sensu straszyć skoro raczej cię nie ominie. Polecam gorąco czopki i maść "posterisan" czy jakos tak. Dosyć drogie ale bardzo skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jopol5 Re: Hemoroidy 05.09.06, 22:18 ja używam avenoc jes naprwdę dobra i nie droga a to maśc homeopatyczna powodzenia mnie przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
aloha57 Re: Hemoroidy 05.09.06, 22:34 A lepiej używać tego już teraz czy dopiero po porodzie? Termin mam za 10 dni Odpowiedz Link Zgłoś
kate.bu Re: Hemoroidy 06.09.06, 13:23 a jak będziesz rodzić?? czy hemoroidy są wskazaniem do cc?? Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Cudzik 06.09.06, 15:16 Miałam hemoroida na zewnątrz, stosowałam posterisan. wylazł mi w ogóle w 8tc! Potem pojechałam na tydzien nad morze - duuużo spacerów, regularne wypróżnianie, zupełnie o nim zapomniałam. Przyjechałam i zorientowałam, że ze nie mam. Tzn na zewnątrz nie mam, wewnątrz coś pewnie jest, bo czasem czuję. Nie wiem jak, ale cos te spacer chyba dały. Albo przypadek. A mój gin mi kazał psa kupić jak się po kapieli będę wycierała, to się nachylę, a pies mi cap i wyżre Śmiałam się z tego przez tydzień Jeśli mas zproblem z wypróznianiem kup suplement błonnika - mi pomaga, nie mam zaparc i nie wypieram hemoroidów na zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś