26.09.06, 14:23
A przy ciąży zagrożonej nie można pozwolić sobie na orgazm ale bez stosunku?
Dzieje się cos z dzieckiem?
Obserwuj wątek
    • lucerka Re: orgazm 26.09.06, 14:25
      Podczas orgazmu dochodzi do skorczow macicy, ktore to moga wplynac na
      przyspieszenie akcji porodwej. Tyle wiem na ten temat.
    • dorotka.k1 Re: orgazm 26.09.06, 14:33
      To może nieco krępujace, ale powinnaś zapytać lekarza. Pewnie zależy jakie
      zagrożenie. Czasem pozwalają na seks bez orgazmu, czasem na orgazm bez seksu.
      Czasem 100% abstynencji. Ja miałam plamienia (mam nadzieję, że to już czas
      przeszły) spowodowane tylko i wyłącznie skurczami i wolę na razie odstawić
      całkiem seks niż ryzykować.
    • madziorek27 Re: orgazm 26.09.06, 16:15
      Ja miałam ciąże zagrożoną i kategorycznie nie wolno mi było się kochać przez
      całą ciąże !Jeśli Twoja ciąża też należy do grupy wysokiego ryzyka to dałabym
      sobie spokój z sexem na 9 m-cy.Ja osobiście miałam problemy z zajściem i
      wiedziałam że jak już zobacze dwie kreski na tescie to mam dać sobie spokój z
      sexem (i tak było wytrzymalismy całą ciąże-nie było innego wyjścia).Na wszelki
      wypadek radzę Ci spytaj się swojego gina .Pozdrawiam !
    • miska77 Re: orgazm 26.09.06, 17:19
      moja ginka w 30tc zabronila nam sie kochac ale nic nie mowila o orgaznie ...
      W pierwszej ciazy mialam taka chcice na mojego TZa, ze nie mogl sie ode mnie
      opedzic a w tej mi sie nie chce... no czasami mam ochote ale nie ryzykujemy za
      czesto, bardziej petting i jego orgazm, ja sie oszczedzam ale kilka razy nie
      moglam sie oprzec i mialam orgazm, bylo super choc po wszystkim musialam lezec,
      zreszta jak caly czas...
      Podobno podczas orgazmu dziecko czuje sie jak w jacuzzi wink

Ewa
    • malgosiek2 Re: Nie n/t 26.09.06, 18:50

Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka