Dodaj do ulubionych

skad tyle jadu na tym forum ?

09.10.06, 13:27
witam serdecznie , czy wy tez natknelyscie sie na odpowiedzi ,,,,nie wime jak
je nazawac ...pelen jadu ??? ludzie tu piszacy oczekuja wsparcia opowiedzi na
pytanie a niektore tu osoby sa po prostu bez serce , bezczelne .....jak mozna
wypisywac takie glupoty? nic nie da sie z tym zrobic?/ natrafilam na
wypowiedzi jednej forumowiczki ktora od dawna wypisuje bzduzy na tutejszym
forum a wiecei co ? sama nawet nei jest w ciazy i nie zamieza!!! szkoda gadac
brak slow.....jak tak mozna??? ja nie rozumiem .....
Obserwuj wątek
    • mama_kotula Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 13:30
      Taki wątek już był i to niejeden.
      Regulamin zaleca przed założeniem wątku korzystanie z wyszukiwarki tongue_out
      • aguska25 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 13:31
        wlasnie zaleca nie nakazuje!!!!!
        • mama_kotula Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 13:33
          aguska25 napisała:

> wlasnie zaleca nie nakazuje!!!!!

Tak więc, jeśli chcesz tylko uzyskać odpowiedź na swoje pytanie, warto
          skorzystać z wyszukiwarki.
          Chyba, że chcesz wywołać jatkę... ale ty nie chcesz, jakbyś mogła, przecież w
          tobie jadu nie ma, prawda? big_grin
          • aguska25 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 13:36
            pozostawiam twoja odpowiedz bez komentarza .....stoimy po innej stronie
            barykady ze sie tak wyraze!
            • mama_kotula Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 13:39
              aguska25 napisała:

> pozostawiam twoja odpowiedz bez komentarza .....stoimy po innej stronie
              > barykady ze sie tak wyrazę

Ależ ja nie stoję po żadnej stronie barykady smile
              Zastanawia mnie tylko, po co zakładasz taki wątek na forum, skoro znasz
              odpowiedź na pytanie "skąd tyle jadu na forum". Zakładam, że owego zionięcia
              jadem znieść nie możesz, i zakładam również, że jesteś świadoma, iż w tym wątku
              odezwą się głównie te "jademplujące" - twoja niekonsekwencja? Po co ci to
              • aguska25 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 13:44
                to moja sprawa po co ...nie bede z toba dyskutowac to to nie ma sensu , nie
                piszesz na temat ...ja sie ciebie nie pytam po co zakladasz watki? nie musze
                sie tobie tlumaczyc...tyle wiecej nie bede odpowiadac na glupie pytania ...
                • aguska25 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 13:46
                  witam serdecznie , czy wy tez natknelyscie sie na odpowiedzi ,,,,nie wime jak
                  je nazawac ...pelen jadu ??? ludzie tu piszacy oczekuja wsparcia opowiedzi na
                  pytanie a niektore tu osoby sa po prostu bez serce , bezczelne .....jak mozna
                  wypisywac takie glupoty? nic nie da sie z tym zrobic?/ natrafilam na
                  wypowiedzi jednej forumowiczki ktora od dawna wypisuje bzduzy na tutejszym
                  forum a wiecei co ? sama nawet nei jest w ciazy i nie zamieza!!! szkoda gadac
                  brak slow.....jak tak mozna??? ja nie rozumiem .....

ponawiam watek smile
              • dorotka.k1 Aguska25 - daj sobie spokój 09.10.06, 13:48
                Tego forum już nie zmienisz, a taki post to tylko prowokacja dla tych
                zjadliwych. Takie jest to forum, więc pozostaje tylko przenieść się na inne,
                np. terminowe, albo nie zwracać uwagi. A na marginesie, ja też się irytuję, jak
                widzę co drugi dzień pytanie o duphaston, albo toksoplazmozę, albo o lekarzy
                czy szpitale (jest do tego oddzielne forum). Tyle, że ja na ogół opuszczam
                takie wątki.
                • mama_kotula Re: Aguska25 - daj sobie spokój 09.10.06, 13:52
                  dorotka.k1 napisała:

> Tego forum już nie zmienisz, a taki post to tylko prowokacja dla tych
                  > zjadliwych.
                  Amen, i to cały czas miałam na myśli. smile
                  • aguska25 Re: Aguska25 - daj sobie spokój 09.10.06, 13:57
                    mamo kotula daj sobie juz spokoj ....malo masz watkow? wlasnei chodzi mi tez o
                    takie osoby jak ty po co tu piszesz? bez sensu!!!! szzkoda w ogole cokolwiek
                    pisac
                    • mama_kotula Re: Aguska25 - daj sobie spokój 09.10.06, 13:59
                      aguska25 napisała:

> mamo kotula daj sobie juz spokoj ....malo masz watkow? wlasnei chodzi mi tez o
                      > takie osoby jak ty po co tu piszesz? bez sensu!!!! szzkoda w ogole cokolwiek
                      > pisac

Jak to po co piszę? A wybierz sobie:
                      a) bo lubię
                      b) bo jestem w ciąży i stąd moja obecność na forum tongue_out
                      c) bo to jest dla mnie forma relaksu
                      d) bo jestem podła, wredna i złośliwa, a moje dzieci zasługują na największe
                      współczucie
                    • eyes69 Agus 09.10.06, 14:00
                      Przecie po to zalozylas ten watek zeby ktos Ci na niego odpowiedzial.

Nie rozumiem Twojej niecheci do Mamy.
                      Ja w jej wypowiedziach "jadu" nie dostrzegam, za to w Twoich slowach
                      skierowanych do niej tak...

aguska25 napisała:

> mamo kotula daj sobie juz spokoj ....malo masz watkow? wlasnei chodzi mi tez
                      o
                      > takie osoby jak ty po co tu piszesz? bez sensu!!!! szzkoda w ogole cokolwiek
                      > pisac

Jesli nie chcesz, zeby ktos Ci odpisywal to watkow nie zakladaj.
                      Poza tym co to ma do ciazy?
                      Czy takie wypowiedz szkodza naszym dzieciakom? tongue_out

• aguska25 Re: Aguska25 - 09.10.06, 13:56
                  z tego co wiem to wiekszosc osob sprawdza dane w wyszukiwarce , ale pomimo tego
                  jeszcze chce zapytac osoby inneych aktualnie znajdujacych sie na tym forum .
                  chyba tak wolno prawda?/ a ja napissalam taki watek bo mam taka potrzebe ,
                  chcialabym zrozumiec dlaczego tak sie dzieje skad w ludziach tyle zlosliwosci
                  ale widze ze wam narazie nie pasuje ze poruszam ten temat , coz nic z tym nie
                  zrobie ze wam to przeszkadza , moze znajda sie osoby ktorym tez przeszkadza
                  obecnosc osob ziejacych jadem - dalej bede tak to okreslac- czekam na
                  odpowiedzi z sensemsmile
                  • dorotka.k1 Re: Aguska25 - 09.10.06, 14:02
                    Tak się składa, że ani mama kotula ani ja do tych zjadliwych nie należymy i
                    żadna z nas nie napisała, że ta zjadliwość nam odpowiada (czasem nawet się jej
                    sprzeciwiam narażając się na dalsze złośliwości). Próbujemy Ci tylko
                    uświadomić, że tego nie zmienisz , a takimi postami narażasz się tylko na ową
                    zjadliwość. To wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie.
                    • mama_kotula Re: Aguska25 - 09.10.06, 14:03
                      dorotka.k1 napisała:

> Tak się składa, że ani mama kotula ani ja do tych zjadliwych nie należymy

O wypraszam sobie, ja należę ;-DDD, mój facet wciąż mi to powtarza tongue_out
                      • dorotka.k1 Re: Aguska25 - 09.10.06, 14:07
                        Ależ ja też jestem złośiwa jak diabli, mój mi też to powtarza smile)) Tylko nie
                        ujawniam się z tym na forum. Do czasu smile)) Może po prostu jeszcze za krótko tu
                        jestem. Ale mam jeszcze ponad cztery miesiące, żeby rozwinąć skrzydła...
                      • ninaa5 AMEN 09.10.06, 14:07
                        święte słowa- za mało dosadnie określiłaś swoją postawę.
                        Pozdrawiam
                        • mama_kotula Re: AMEN 09.10.06, 14:11
                          ninaa5 napisała:

> święte słowa- za mało dosadnie określiłaś swoją postawę.
                          > Pozdrawiam

Ano właśnie, moja postawa jest w całości ujawniona tutaj:
                          tinyurl.com/jqhje
                    • niki_222 po co zakładac kolejne watki 09.10.06, 14:17
                      lepiej omijac pewne watki,a na posty niektórych NUDZACYCH SIE BAB (nie bede
                      wywoływac po nickach) nie zwracac po prostu uwagi.One sa juz tak uzaleznione od
                      netu i forum i chyba nie maja nic ciekawszego do roboty jak odpowiadanie w
                      kółko na pytania "czy mozna jesc sałate" wydaje mi sie ze z nudów same se te
                      watki zakładaja,albo sa tak GŁUPIE ze nie kapuja ze to kiepskie prowokacje,jak
                      widze tego typu "madre"watki i jeszcze "madrzejsze" szybkie reakcje znanych
                      troli to mi sie słabo robi,jak im sie to jeszcze nie nie znudziło??????

i ze jeszcze im sie chce na tym swoim wyrodnym forum zadawac trud i wklejac te
                      watki,po czy dyskutowac ponownie????

Ja robie tak,na C.I.P -ie uzywam wyszukiwarki(na swoje watpliwosci znajduje
                      zawsze tysiac odpowiedzi)na troli staram sie nie zwracac uwagi a tak pozaty
                      pisuje na forum zamknietym z dziewczynami majacymi w tym samym miesiacu
                      termin ,gdzie jest miła atmosfera i o wszystkim mozna porozmawiac.
                      • aguska25 Re: po co zakładac kolejne watki 09.10.06, 14:21
                        po co zakladac kolejne watki? to wiadomo zeby sie czegos dowiedziec ale po co
                        bez sensu odpowiadac ?? ciekawe komu sie tu nudzi????
                  • demarta Re: Aguska25 - 09.10.06, 15:51
                    przy odrobinie inteligencji człowieka stać na użycie synonimów a nie
                    powtarzanie w kółko "ziejące jadem, ziejące jadem", poz atym to z twojej strony
                    też zaporzyczenie czyjegoś określenia, bo takie pojawiało się tu na forum
                    tysiąc razy. agusko odrobina oryginalnosci pliiiiizzzzzz, zmuś się, wytęż umysł
                    i wymyśl coś nowego, ciekawego.
            • paulinanastolatka :/ 09.10.06, 15:33
              niestety nie jesteś sama.moze to o mnie chodzi?????o kogo chodzi?????ale
              Mama_Kotula ma troche racji...
    • mama_kotula Aguska :) 09.10.06, 14:09
      Mam odpowiedź na twoje pytanie zawarte w tytule wątku:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=34389783&a=34389783
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=48441500&a=48441500
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=47347257&a=47347257
      smile wyszukiwarka nie gryzie smile
      • ninaa5 Re: Aguska :) 09.10.06, 14:27
        > smile wyszukiwarka nie gryzie smile
        wyszukiwarka nie- Ty za to bardzo- wytrzyj kąciki ust bo Ci jad na klawiaturę
        kapie i głupoty wypisujesz
        • mama_kotula Re: Aguska :) 09.10.06, 14:28
          ninaa5 napisała:

> > smile wyszukiwarka nie gryzie smile
          > wyszukiwarka nie- Ty za to bardzo- wytrzyj kąciki ust bo Ci jad na klawiaturę
          > kapie i głupoty wypisujesz

Łał, jestem pod wrażeniem <rotfl>, staracie się coraz bardziej, coraz rzadziej
          widzę wyświechtane frazesy w stylu "jesteś żałosna", a pojawiają się nowe
          wyszukane epitety - tak trzymać, tak trzymać, kochana.
          Chyba będę mieć nową sygnaturkę dzięki tobie smile))
          • ninaa5 Re: Aguska :) 09.10.06, 14:30
            a nie musisz już przypadkiem iść po dzieci do przedszkola- jak je
            nazywasz "bachory"?
            • eyes69 Na gole klaty!!! 09.10.06, 14:31
              Jak ja to nazywam...

I po co zaczepiasz??? tongue_out

Jad, jadem zwalczasz?
              No ladnie...
              • mama_kotula Re: Na gole klaty!!! 09.10.06, 14:32
                eyes69 napisała:

> Jak ja to nazywam...
                >
                > I po co zaczepiasz??? tongue_out
                >
                > Jad, jadem zwalczasz?
                > No ladnie...

Eyes, cały wic w tym, że ja, w przeciwieństwie do Niny i Aguski się nieźle w tym
                wątku bawię... big_grinDDDDDD i nerwy mi nie puszczają big_grinDDD
                • eyes69 Re: Na gole klaty!!! 09.10.06, 14:35
                  Ale zobacze gole klaty??? wink

• mama_kotula Re: Na gole klaty!!! 09.10.06, 14:36
                    eyes69 napisała:

> Ale zobacze gole klaty??? wink

Nie wiem jak Ninaa, ale ja ci mogę na priv wysłać ;-P
                    • eyes69 Chociaz tyle... ;) n/t 09.10.06, 14:37
                    • ninaa5 Re: Na gole klaty!!! 09.10.06, 14:41
                      ja również!!
                • ninaa5 Re: Na gole klaty!!! 09.10.06, 14:40
                  ja też się super bawię!!
                  • eyes69 A gola klate pokazesz? ;) n/t 09.10.06, 14:41
                    • ninaa5 Re: A gola klate pokazesz? ;) n/t 09.10.06, 14:44
                      jasne- i gołą d... też!!
                      • eyes69 Jak to woli... 09.10.06, 14:48
                        Ja wole cycki. tongue_out
    • aguska25 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 14:10
      nie bede sie powtarzac ze z wyszukiwarki korzystam i celowo zamiescilam ten
      watek ....tyle
      • abneptis ojejku jejku jaka jestem madra i złośliwa hehe 09.10.06, 14:22
        ja rozumiem ze celewo ale po co skora takich celow jak ty dziennie jest pare??
        idź zjedz makrele zagryź sałata i bedzie ok smile)

P.S. tez mi sie juz znudzil ten watek.
        • aguska25 bez komentarza... 09.10.06, 14:25
          bez komentarza.....
    • dorotka.k1 Już mi się znudził ten wątek 09.10.06, 14:14
    • aguska25 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 14:29
      szkoda czasu......
      • mama_kotula Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 14:31
        aguska25 napisała:

> szkoda czasu......
        Ależ, Aguska, o co ci chodzi?
        Czy spodziewałaś się wyłącznie poklasku od innych osób, które mają podobne
        odczucia? I jesteś rozczarowana, że tego poklasku jednak nie ma (bo może panie
        mądrze uznały, że nie warto się wypowiadać w prowokacyjnym wątku)?
        • niki_222 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 14:35
          mama_kotula napisała:

> aguska25 napisała:
          >
          > > szkoda czasu......
          > Ależ, Aguska, o co ci chodzi?
          > Czy spodziewałaś się wyłącznie poklasku od innych osób, które mają podobne
          > odczucia? I jesteś rozczarowana, że tego poklasku jednak nie ma (bo może panie
          > mądrze uznały, że nie warto się wypowiadać w prowokacyjnym wątku)?
          >

wziełabys kotula przykład i tez przestała wypisywac głupoty ,bo myslałam ze
          jestes madrzejsza
          • niki_222 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 14:37
            dziwie sie kotula ze wam takim madrym i wyrodnym (tobie i eyes69) nie znudziło
            sie jeszcze pisanie w kólko jednego i tego samego?????
            • niki_222 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 14:38
              kurde jeszcze antyka sie pojawiłasmile popisac sie swoja "inteligencja"
              • antyka Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 17:26
                alez jestem, jestem calym sercem!!!
            • eyes69 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 14:38
              Gdzie sie powtarzam tu?
              No gdzie???

Jak nie czytasz tego co pisze to mnie nie wymieniaj. tongue_out
              <plask w czolo>

Bo ja glupio nie zaczepiam Cie.
              Jak mnie lubisz to mi to powiedz, a nie mi tu podchody robisz. wink
              • niki_222 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 14:41
                eyes69 napisała:

> Gdzie sie powtarzam tu?
                > No gdzie???
                >
                > Jak nie czytasz tego co pisze to mnie nie wymieniaj. tongue_out
                > <plask w czolo>
                >
                > Bo ja glupio nie zaczepiam Cie.
                > Jak mnie lubisz to mi to powiedz, a nie mi tu podchody robisz. wink

tu sie moze nie powtarzasz,ale twoja ulobiona rozrywka jest odpisywanie
                na "sałatowe watki"big_grinDD
                • eyes69 Salata bylo OK :P 09.10.06, 14:42
                  Nie czepiaj sie.
                  Fajny watek. smile
                  • aguska25 Re: 09.10.06, 14:44
                    nie dalam sobie spokoju poporstu na razie szkoda mi czasu i tak za duzo go
                    poswiecilam smile powinnyscie zalozc swoje forum o ile juz nie macie...
                    • eyes69 No Ci.. mamy ;) n/t 09.10.06, 14:49
                    • doral2 Re: 09.10.06, 14:52
                      chciałam zapytać skąd w aguska25 tyle jadu????? święta się znalazła, no!
                      • eyes69 Re: 09.10.06, 14:53
                        Jakie swieta?
                        Tych zamrlych czy bozonarodzeniowe? wink

Mam fajny humor, bo jem. smile))
                        • doral2 Re: 09.10.06, 14:57
                          teraz to raczej halołinowe big_grinDDDD
                          • eyes69 Halołonowe moze? ;) n/t 09.10.06, 14:58
                    • niki_222 Re: 09.10.06, 15:35
                      aguska25 napisała:

> nie dalam sobie spokoju poporstu na razie szkoda mi czasu i tak za duzo go
                      > poswiecilam smile powinnyscie zalozc swoje forum o ile juz nie macie...

maja maja,nazywaja sie wygodne,wyrodne i cos tamsmile a jak maja jakies "głupie
                      pytanie,to zeby sie nie zbłazniac nawzajem przed soba pisza "pytanie w stylu
                      C.I.P" załosne,wogule sa sztuczne (nie wszystkie oczywiscie,bo sa tam tez fajne
                      dziewczyny i nie wiem czemu tam pisuja?)) i prostackie,no i musi im sie
                      strasznie nudzic ze codziennie przesiaduja na znienawidzonym cipie.

• aguska25 Re: 09.10.06, 15:38
                        haha
                      • kraxa niki 222- zal siedzenie sciska co??? 09.10.06, 17:38
                        maja maja,nazywaja sie wygodne,wyrodne i cos tamsmile a jak maja jakies "głupie
                        > pytanie,to zeby sie nie zbłazniac nawzajem przed soba pisza "pytanie w stylu
                        > C.I.P" załosne,wogule sa sztuczne (nie wszystkie oczywiscie,bo sa tam tez
                        fajne
                        >
                        > dziewczyny i nie wiem czemu tam pisuja?)) i prostackie

A Ciebie tam nie ma i musisz z partyzanta podczytywac- widac, ze robisz to
                        regularnie ;-DDD Tylko Antyka bron boze nie wpuszczac pozniej
                        zadnej "przechrzty"- bo tak naprawde to by chcialy, tylko sie boja- moze
                        slusznie- bo z celnymi ripostami nietego....
          • mama_kotula Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 14:38
            niki_222 napisała:

Ja się bawię. Absurdalnym humorem.
            A Aguska jest zła i zdenerwowana, że wątek nie rozwinął się po jej myśli,
            zamiast nabrać odrobiny dystansu do siebie i reszty świata, złości się, a to
            piękności szkodzi.
            Pożartowałaby z nami, no smile))
        • abneptis mama_kotula podziwiam upór w szerzeniu 09.10.06, 14:35
          wiedzy bo mi sie juz dawno z takimi trollami odechcialo pogawedeksmile
      • dorotka.k1 A nie mówiłam, żebyś sobie dała spokój??? 09.10.06, 14:41
    • aguska25 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 14:31
      ja ??? bachory ?/to do mnei czy do kogo bo sie gubie....
      • mama_kotula Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 14:33
        aguska25 napisała:

> ja ??? bachory ?/to do mnei czy do kogo bo sie gubie....

To do mnie, nie martw się smile
        • aguska25 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 14:39
          uciekam obowiazki wzywaja , widze, ze i tak nie ma sensu narazie dalej tu
          pisac! zajrze poznij moze ktos do mnei dolaczybig_grinbig_grinbig_grin
      • antyka Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 14:36
        Kotula
        miej litosc, ja po cc jestem - przeciez wiesz,
        nie moge sie tak smiac,
        bo mnie brzuch napieprza no!!!!!!!!!!

wez babo daj na wstrzymanie no!!!!!!!!!!
        w przyszlym tygodniu sobie odbije, co?
        a teraz to mnie nie wolaj na CiP-a, bo mi "szewek" peknie....
    • eyes69 Zglodniamam od czytania... 09.10.06, 14:36
      Ktora zrobi mi jesc??? wink
      • abneptis ja ci moge zrobic bo mi sie nudzi 09.10.06, 14:41
        co bedziemy wcinały?
        • eyes69 Re: ja ci moge zrobic bo mi sie nudzi 09.10.06, 14:43
          Cokolwiek.
          Aczkolwiek ostatnio ciagle jem mortadele...
          Tyle, ze nie wiem czy jest zdrowa, bo tania jakas. wink
          • abneptis o fuj od miesa mnie ostatnio odrzuca 09.10.06, 14:57
            ja proponuje pomidor z bazylia i serem PLEŚNIOWYM bo nie mam mocarelli.
            Ser plesniowy tez nie jest zdrowy bo czytalam ostatnio ze dziecko pleśniawki w
            buzi dostaje ale moze nas to akurat ominie hehe smile)
            • eyes69 Za pozno... 09.10.06, 14:59
              Juz zjadlam...
              Ale i tak jestem gloda wiec nie pogardze Twoim zestawem. tongue_out
              Tylko ta plesniawe feta bym zastapila. smile
          • anneczka78 Re: ja ci moge zrobic bo mi sie nudzi 09.10.06, 14:58
            Jest bardzo niezdrowa i na pewno zaszkodzi Tobie i Twojej dzidzi ;-P
            • abneptis a najbardziej zaszkodzi CiP :))) n/t 09.10.06, 14:59

• anneczka78 Re: a najbardziej zaszkodzi CiP :))) n/t 09.10.06, 15:04
                Zwłaszcza ten jad na CIP ma bardzo niekorzystne działanie big_grin
                • eyes69 Nie chce sie wtracac, ale... ;) 09.10.06, 15:05
                  Ja nie wiem co Wy tam macie na tych Ci..ch (jakies jady czy co), ale czy od
                  mortadeli tez sie cos takiego robi? wink
                  • abneptis od mortadeli tylko rodza sie dzieci z piegami 09.10.06, 17:23
                    no i czasem zajady w ustach sie tez robia ale to z braku "witaminiusiek"
                    w mortadelismile))
                    • eyes69 Hehehe! 09.10.06, 17:24
                      To po moim dziecku... wink
    • badalala DO AGUSKA25 09.10.06, 15:08
      rzeczywiście, rozlazła się tu taka ironiczna i wszechmądra i wszechświetna
      wzajemnie się liżąca grupa pod wezwaniem.. nie chcą założyć własnej
      superświetnej i superpopularnej strony, na którą nie wchodziłby nikt inny poza
      nimi - trudno. niech już tu się wałęsają, skoro muszą. ale chyba należy je
      ignorować, kompletnie nie odpowiadając na ich jakże dowcipne i jakże wiele
      wnoszące posty wink szkoda tylko tych dziewczyn, które nieopatrznie wejdą tu w
      poszukiwaniu informacji lub choćby dobrego słowa, bo mogą się od samego progu
      natknąć na chamówę i brak wyczucia i brak wyobraźni i inne tego typu wykwintne
      smaczki. pozdrawiam.
      • aguska25 Re: DO AGUSKA25 09.10.06, 15:11
        racjasmile
      • salinas Re: DO AGUSKA25 09.10.06, 15:13
        Popieram ...... niestety!

Czy mi się wydaje , że takie forum już istnieje , a może jest ich już dwa, albo
        więcej ....... ???? Hmmmmmmmmm.
        • badalala do salinas 09.10.06, 15:29
          widocznie to za mało smile próżność bywa (bez)denna wink a hollywood daleko i nie po
          drodze.... hehe
    • mniemanologia Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 15:32
      Oczywiście, że się natknęłam na takie odpowiedzi. W końcu to forum jest i na
      różne rzeczy sie człowiek natyka smile
      Nie sądzę jednak, by miało to coś wspólnego z brakiem serca, po prostu niektóre
      pytania zadawane tutaj są powalające. Mnie na przykład dziwi bardzo, że można
      zadać jakieś naprawdę głupie pytanie, na które odpowiedź można znaleźć chyba w
      każdym BravoGirlu, na ulotce dołączonej do leku czy testu - lub też w
      podręczniku biologii. Prawdę mówiąc - ja bym się wstydziła. A jak sie wstydzę -
      to staram sie sama dotrzeć do informacji, zamiast wykazywać publicznie swoją
      ignorancję - do tego służy wyszukiwarka.
      Na innych forach też jest masa tego typu wypowiedzi, nie jest to specyfika tego
      jedynego forum. Niestety normalne jest, że ludzie zadają durne pytania. I
      normalne jest, że inni ludzie się z tego śmieją. I normalne jest, że znajdą się
      ludzie, którzy wytkną błędy ortograficzne, i tacy, którzy napiszą w odpowiedzi,
      że są dyslektykami.
      I normalne jest, że co jakiś czas ktoś zakłada taki wątek jak ten smile
      Gdybyś miała codziennie odpowiadac na wątek "kochałam sie bez zabezpieczenia
      tydzień temu, teraz mnie boli brzuch, czy jestem w ciąży?", to też byś po
      jakimś czasie była co najmniej zniecierpliwiona.
      • niki_222 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 15:43
        mniemanologia napisała:

> Oczywiście, że się natknęłam na takie odpowiedzi. W końcu to forum jest i na
        > różne rzeczy sie człowiek natyka smile
        > Nie sądzę jednak, by miało to coś wspólnego z brakiem serca, po prostu
        niektóre
        >
        > pytania zadawane tutaj są powalające. Mnie na przykład dziwi bardzo, że można
        > zadać jakieś naprawdę głupie pytanie, na które odpowiedź można znaleźć chyba
        w
        > każdym BravoGirlu, na ulotce dołączonej do leku czy testu - lub też w
        > podręczniku biologii. Prawdę mówiąc - ja bym się wstydziła. A jak sie
        wstydzę -
        >
        > to staram sie sama dotrzeć do informacji, zamiast wykazywać publicznie swoją
        > ignorancję - do tego służy wyszukiwarka.
        > Na innych forach też jest masa tego typu wypowiedzi, nie jest to specyfika
        tego
        >
        > jedynego forum. Niestety normalne jest, że ludzie zadają durne pytania. I
        > normalne jest, że inni ludzie się z tego śmieją. I normalne jest, że znajdą
        się
        >
        > ludzie, którzy wytkną błędy ortograficzne, i tacy, którzy napiszą w
        odpowiedzi,
        >
        > że są dyslektykami.
        > I normalne jest, że co jakiś czas ktoś zakłada taki wątek jak ten smile
        > Gdybyś miała codziennie odpowiadac na wątek "kochałam sie bez zabezpieczenia
        > tydzień temu, teraz mnie boli brzuch, czy jestem w ciąży?", to też byś po
        > jakimś czasie była co najmniej zniecierpliwiona.
        >
        zgadzam sie w 100% tylko ja jak jestem zniecierpliwiona to taki watek omijam a
        nie jak kotula,eyes i antyka ciagle kazdy watek wałkuja,przez co widac ze nie
        sa madrzejsze od załozycielki setnego watku o sałacie,no bo ile mozna sie smiac
        z sałaty? no ludzie i jeszcze im sie chce te durne watki wklejac na swoim forum
        i ponownie dyskutowac.
        skorzystałybyscie lepiej z ostatnich dni pieknej pogody,po sie hemoroidów
        nabawicie od tego kompa.
        • eyes69 A mi sie nudzi... 09.10.06, 15:46
          To nie omijam.

Poza tym zajebista beka przy tym jest.
          • niki_222 Re: A mi sie nudzi... 09.10.06, 15:51
            to ze wam sie nudzi to nic,tylko dziwi mnie wasze kiepskie poczucie humoru,bo
            ile mozna sie bimbac z tego samego?
            no i fakt ze nie łapiecie podstawowej rzeczy-ze wiekszosc tych watków jest
            pisanych dla jaj!!! zeby takie "nudziary" rozbawicsmile
            • eyes69 Re: A mi sie nudzi... 09.10.06, 15:57
              Ja tam nie pisalam na temat w tym temacie. smile
              Dlatego w kolko z tego samego sie nie smieje. smile

Uwazam za bezsensowne watki tego typu dlatego obracam to wszystko w zart.

Poza tym wiadomo o co chodzi (tak jak juz zauwazylas).
              Ktos zaklada taki watek, zeby "mala burze" sprowadzic na forum (bo sie takiej
              osobie nudzi pewnie). wink
              Dlatego odbieganie od takiego tematu jest swietna riposta na zaczepke. wink
        • mniemanologia Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 15:57
          No właśnie, niekórym się nudzi smile
          Ja też się czasem powstrzymać nie mogę i kombinuję, jak by tu jakiejś mało
          kumatej autorce głupiego wątku dopiec smile
          O, i na przykład przyznam, że tu zazdroszczę, ze sama na to nie wpadłam:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=49921182&a=49923680
          Wspaniały wpis!

Nie mogę korzystac z pogody, bo w pracy jestem smile
          • aguska25 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 16:03
            Watek napisalam nie z nudow nie nudzi mi sie . Nie moge czytac glupich
            odpowiedzi tyle..... jestem zbulwersowana jak mozna byc takim nieuprzejmym i
            wypisywac rozne kasliwosc ...ranic ludzi - ale dzieki wam juz wiem - dla
            zabawy !!! To bawcie sie dalej ....szkoda czasu
            • eyes69 Jak czujesz sie zraniona to moze... 09.10.06, 16:07
              ...z kims o tym pogadaj???
              • aguska25 Re: Jak czujesz sie zraniona to moze... 09.10.06, 16:08
                napewno nie z wami smile a zebyscie wiedzialy ze wiele osob ranicie ...ale po co
                pisac takie osoby jak wy tego nie zrozumieja...
                • eyes69 Re: Jak czujesz sie zraniona to moze... 09.10.06, 16:10
                  Szcegolnie jak sie pisze, ze pieczarki na gnoju sie choduje...
                  Albo co innego podobnego.

Masz racje - rani jak cholera.

Albo jak sie czlowiek za glowe lapie, ze sa na swiecie takie nieuswiadomione
                  istoty, ktore uwazaja, ze np. od stosunku analnego mozna zajsc w ciaze.
                  Blagam!!!
          • niki_222 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 16:03
            mniemanologia napisała:

> No właśnie, niekórym się nudzi smile
            > Ja też się czasem powstrzymać nie mogę i kombinuję, jak by tu jakiejś mało
            > kumatej autorce głupiego wątku dopiec smile
            > O, i na przykład przyznam, że tu zazdroszczę, ze sama na to nie wpadłam:
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=49921182&a=49923680
            > Wspaniały wpis!
            >
            > Nie mogę korzystac z pogody, bo w pracy jestem smile
            >
            to fajnie pracujeszsmile
            • mniemanologia Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 16:14
              Wiedziałam, że ktoś to napisze, wiedziałam, tralala smile
              W końcu to takie forum - dopieprzamy się, do kogo się da, prawda big_grin

Już tutaj pisałam:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=49389212&a=49408855
              Sama sobie organizuję czas w pracy, praca jest "projektowa" - po prostu robota
              musi być zrobiona i tyle.
              Teraz możesz się "poczepiać" np. mojej pisowni. Czasem faktycznie "nie
              wciskają" mi się czasem polskie czcionki wink
              • mniemanologia Ojej! 09.10.06, 16:28
                Dwa razy napisałam "czasem" w jednym zdaniu!
                Ale jestem ciapa, nie? big_grin
                • badalala Re: Ojej! 09.10.06, 16:32
                  noooo ba! wink
            • dorotka.k1 Też jestem w pracy 09.10.06, 16:18
              Ja też jestem w pracy i co z tego? Robię wszystko co do mnie należy, a nawet
              więcej. W biurze siedzę zupełnie sama, bo firma malutka. I mam jeszcze czas,
              żeby posiedzieć na forum. Jak jest sezon to zasuwam za trzy osoby, a teraz się
              nudzę. To jest możliwe, więc zupełnie niepotrzebne są przytyki o tym jak kto
              pracuje (a już się parę takich zdarzyło), bo innym nic do tego.
              • mniemanologia Re: Też jestem w pracy 09.10.06, 16:20
                Ja myślę jednak, ze to żaden przytyk, Koleżanka Niki_222, jak widać po
                emotikonku, życzliwie cieszy się, że nam się tak fajnie pracuje.
                smile
                A my ją tak pochopnie posądzamy o złe myśli...
                • dorotka.k1 Re: Też jestem w pracy 09.10.06, 16:34
                  A może zazdrości, a emotikonek tylko dla niepoznaki? U mnie nie ma czego
                  zazdrościć. Prawie nie mam się do kogo odezwać. A internet na stałe mam w pracy
                  dopiero od paru miesięcy, wcześniej na telefonicznym to nie za bardzo chciałam
                  siedzieć. No ale pracę teraz - po sezonie mam spokojną, więc mogę sobie
                  pracować, a nie siedzieć na zwolnieniu (miesiąc i tak siedziałam).
                  • niki_222 Re: Też jestem w pracy 09.10.06, 16:41
                    a co wy sie tak tłumaczycie he?

smile))))))))
                    • mniemanologia Re: Też jestem w pracy 09.10.06, 16:44
                      A co Ty uważasz, że się tłumaczymy, hę? Porozmawiać normalnie nie można, bo
                      zaraz jakaś taka na tym forum czepialska się pojawi i wymyśli sobie, że się
                      tłumaczymy.
                      Niki, innymi słowy - po raz kolejny przyganiasz garnkom.
                      • niki_222 Re: Też jestem w pracy 09.10.06, 16:51
                        oki,mysl sobie co chcesz,zegnam bo szkodza czasu na durne dyskusjesad
                      • dorotka.k1 Re: Też jestem w pracy 09.10.06, 16:52
                        Spadajmy na nasze forumsmile)) Tam się nikt nie przyczepi. Ja to właściwie już się
                        dziś narobiłam w pracy: odebrałam parę telefonów, wysłałam dostawę, zrobiłam
                        parę zestawień, dziesiątki razy wchodziłam na różne fora, pograłam na
                        komputerze, pogadałam z mężem przez telefon, myślisz, że mogę już spadać do
                        domu? Do jutra
                        • aguska25 Re: Też jestem w pracy 09.10.06, 17:19
                          idzcie na swoje forum idzcie smile a w pracy rzeczywiscie sie
                          napracowalas .....kurcze tez bym chciala tak ciezko pracowac!!!!!
            • niki_222 Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 16:25
              o pogodzie pisałam do "nudzacych sie stałych bywalczyn"

a co do pracy,to sie nie czepiam,bo nic mi do tego...
            • badalala niki, cholernie słuszna uwaga.. 09.10.06, 16:26
              ..a propos pracy niektórych z nas hehe wink uwaga krótka, celna i dowcipna. i taka
              w ogóle nieraniąca smile ooooossssstra jest! :p
      • badalala Re: skad tyle jadu na tym forum ? 09.10.06, 16:14
        słuchajcie, ale to jakiś nonsens jest smile nie musimy, utwierdzone w swej
        mądrości, intuicji tudzież w swoim doświadczeniu, odpowiadać na żadne tzw.
        głupie pytanie (choć wieść gminna głosi, że tylko odpowiedzi bywają głupie wink.
        jeśli ktoś, według nas, nie jest godny tego forum i powinien spadać na łamy
        bravo girl, to po prostu nie odpowiadajmy na takie pytania, zamiast się
        podniecać faktem jakie to one są głupie, a my jakie jesteśmy mądre, bo potrafimy
        (albo chce nam się) korzystać z wyszukiwarki. to jest forum, a nie ośrodek
        wychowawczy dla ignorantek, tak? forum - jak tu wiele razy zostało napisane -
        jest dla wszystkich, dla ignorantów też (a może zwłaszcza dla nich? może dzięki
        temu forum ignorancja ma szansę nieco stopnieć smile poza tym - umówmy się - wcale
        nie chodzi o pytania typu: "kochałam sie bez zabezpieczenia
        > tydzień temu, teraz mnie boli brzuch, czy jestem w ciąży?". chodzi już w tej
        chwili o prawie każde zapytanie niemal w każdym temacie i natychmiast wyskakuje
        jakieś cholerne targowisko próżności. beznadzieja. niczemu to nie służy. chyba
        że poprawie samopoczucia zakompleksionych, które chcą się wyżyć na słabszym.
        gratulacje. mnie się wydaje, że to po prostu potrzeba "wykazania się",
        oznajmienia wszystkim i sobie, że jestem taka zajebiście lepsza od wszystkich
        tych głupich pytających, bo a nuż jeszcze ktoś na tym forum tego nie wie smile nie
        daj bóg! wszyscy muszą wiedzieć! niektóre pytania, faktycznie, bywają naiwne,
        dziwne albo śmieszą - ale - będąc w ciąży czasem wyolbrzymiamy pewne proste
        sprawy, jak np. zjedzenie zbyt dużej ilości ciasta z zakalcem, i to jest
        NORMALNE i nie ma sensu z tym walczyć, bo to często nie jest objaw ignorancji
        czy lenistwa, ale zwyczajnie - obaw, które wynikają z nieokiełznanej miłości do
        nienarodzonego dziecka. niektóre z nas głupieją, inne pozostają wszechmądre,
        wstrząśnięte, ale nie mieszane. i dobra. i niech się tylko nie wpierniczają tym
        zmieszanym w ich głupie pytania, jeśli nie mogą im nijak pomóc. niech swą
        mądrością epatują na inne mądre i mądrzejsze, bo w wysokich progach ich miejsce,
        przecież szkoda schodzić do poziomu "głupich" wink i szkoda czasu na przejmowanie
        się czyjąś ignorancją i na nawracanie (skoro już z założenia informować nie
        chcemy, jedynie dowalić i się popisać smile, czyż nie? a może mamy do czynienia z
        jakąś nieziemsko wyjątkową wrażliwością i mickiewiczowskim rozdarciem
        wewnętrznym? a może to metoda pt. zimny chów - dowalić ignorantce z grubej rury,
        to zmądrzeje szybciej. albo metoda pt. "wyrwać chwasta"? huk wie.. i tak
        naprawdę huk mnie to obchodzi. ale wkurza mnie niedelikatność i brak elegancji,
        więc zdecydowanie jestem za opcją, żeby dać se siana. i się nie niecierpliwić
        postami, bo złość piękności szkodzi. a i nasze dzidziolki czkają znudzone, że
        nie mamy nic bardziej kreatywnego do roboty. pozdrawiam smile
    • marypoppins Re: skad tyle jadu na tym forum ? 10.10.06, 17:03
      aguska25 napisała:

> witam serdecznie , czy wy tez natknelyscie sie na odpowiedzi ,,,,nie wime jak
      > je nazawac ...pelen jadu ??? ludzie tu piszacy oczekuja wsparcia opowiedzi na
      > pytanie a niektore tu osoby sa po prostu bez serce , bezczelne .....jak mozna
      > wypisywac takie glupoty? nic nie da sie z tym zrobic?/ natrafilam na
      > wypowiedzi jednej forumowiczki ktora od dawna wypisuje bzduzy na tutejszym
      > forum a wiecei co ? sama nawet nei jest w ciazy i nie zamieza!!! szkoda gadac
      > brak slow.....jak tak mozna??? ja nie rozumiem .....

Aguska wysłałam Ci odpowiedź na gazetowego maila. Podałam Ci linka na fajne
      forum, ale aż nie chcę go podawać publicznie co by takie mamykotule się nie
      przeniosływink

Pozdrawiam!
    • kokolores Re: skad tyle jadu na tym forum ? 10.10.06, 17:17
      Te co sa w ciazy maja najlepsza wymowke - Homrony !
      A te co nie i sa wredne pewnie juz przekwitaja i .................znowu maja
      wymowke - Hormony!
      Wydaje mi sie ,ze forum to ma byc zabawa ,a nie wzajemne obrzucanie sie blotem.
      Widocznie coponiektore myla forum z realem.
      Pa,pozdrawiam.
      :o)
      Koko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka