justasa 31.10.06, 11:06 dziewczyny czy ktoras z was ma na dzisiaj termin porodu? napiszcie co czujecie bedzie mi razniej ,wiedzac ze nie jestem sama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga10015 Re: termin na dzisiaj! 31.10.06, 12:01 Cześć. Ja mam termin na 1-szego. Mam tylko skurcze przepowiadające. Nic konkretnego. Dziecko wariuje w brzuchu, a ja nie mogę doczekać się końca. Rodzę na Inflanckiej w W-wie, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
nadii19 Re: termin na dzisiaj! 31.10.06, 12:35 Hej ja miałam termin na 29.10 i jeszcze nie urodziłąm Odpowiedz Link Zgłoś
esi_zosi Re: termin na dzisiaj! 31.10.06, 12:40 No to jesteśmy prawie przeterminowane Ja też mam termin na pierwszego listopada. Dzidzi najwidoczniej dobrze, raczej jest spokojna, nie tłucze po żebrach i daje mi spać. Gorzej z mamą, bardzo bolą mnie krzyże, bol promieniuje na nogę a to uniemożliwia mi chodzenie. Brzuszek też już zaczyna wyraźnie przeszkadza ć, często jest twardy i czasami pobolewa. Chyba trzeba uzbroić się w cierpliwość! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ania8010 Re: termin na dzisiaj! 31.10.06, 19:52 hej kobietki mi wczoraj minął termin i nadal nic... byłam na ktg i lekarz mi oznajmił że jak do 7.11. mój synio się nie pofatyguje na ten świat to mi go wypłoszą...)) Odpowiedz Link Zgłoś
olciablue Re: termin na dzisiaj! 31.10.06, 22:36 Buuuu jeszcze ja, jeszcze ja Termin na dzisiaj z usg, na 5 z miesiaczki. Bylam pewna, ze urodze przed czasem, a tu??? NIC. Mala sie wierci w brzuchu, ja sie ledwo tocze, i juz cierpliwosci mi nie starcza. Tak bardzo chcialabym uniknac wywolywania.... Pozdrawiam, no i - trzymajmy sie jakos, choc latwiej powiedziec niz zrobic... Ola Odpowiedz Link Zgłoś