Dodaj do ulubionych

Łóżeczka i komódki

IP: *.* 29.10.01, 21:39
Cześć,Czy ktoś może wie, gdzie w W-wie można zobaczyć "na żywo" łóżeczka firmy Klupś? Oraz jakieś ładne komódki, mniej więcej w typie Drewexu, ale jakieś inne?Magdzi
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Łóżeczka i komódki IP: *.* 29.10.01, 22:04
      Magdzi, ja mialam ostatnio ten sam problem, wiec napisałam do Klupsia e-maila i podali mi adresy hurtowni. Właśnie zamówiliśmy... Niestety nie jestem z Warszawy, ale gdyby nikt tu na liscie nie znał adresów, zawsze możesz spróbowac w ten sposób.Pozdrawiam!Ania
      • Gość: guest Re: Łóżeczka i komódki IP: *.* 30.10.01, 09:50
        Dzieki! A mogę zapytać z ciekawości, co sobie wybraliście?Magdzi
        • Gość: guest Re: Łóżeczka i komódki IP: *.* 30.10.01, 15:15
          Wybraliśmy sosnowo-niebieski zestaw mebli Rafał i łóżeczko-tapczanik z szufladą "Bartek" w tym samym kolorze.Szczerze mówiąc nie były to meble w których bym się zakochała, ale wyglądają nieźle (przede wszystkim nie mają tych wszechobecnych rustykalnych ozdobników, których nie znoszę) i mają naprawdę baaardzo przyzwoite ceny w porównaniu do innych firm. Niestety mebelki jeszcze nie przyjechały, a ja juz nie mogę się doczekać!
          • Gość: guest Re: Łóżeczka i komódki IP: *.* 30.10.01, 22:04
            Mnie też się podobają łóżeczka Bartek. Zastanawiam się tylko, czy kupować 140/70. Początkowo byłam na to zdecydowana, ale mamy bardzo mały pokoik dla dziecka, a w sumie to łózeczko nie jest aż takim wielkim wydatkiem, żeby nie można było za półtora roku kupić drugiego. Zresztą może i tak trzeba bedzie kiedyś kupić drugie? ;)Klupś ma też kikla bardzo fajnych łózeczek małych.Jedyne, co mnie niepokoi, to to, że nie mogę znależć żadnej fajnej komódki. Drewex robi takie, co to "mogą być", natomiast Klupsia raczej nie widziałam nigdzie, na ich stronie jest w ogóle bardzo mało tych mebelków, a w innych sklepach internetowych są tylko łóżeczka.Ale to dobry pomysł z mailem do nich - dzięki.Pozdrawiam,Magdzi
    • Gość: guest Re: Łóżeczka i komódki IP: *.* 30.10.01, 10:09
      A czy w internecie można gdzieś zobaczyć łóżeczka Klupsia?Nie znam tej firmy. Nastawiałam się wstępnie na Drewex.PozdrawiamEwa
      • Gość: guest Re: Łóżeczka i komódki IP: *.* 30.10.01, 15:22
        Podaję namiary na Klupsia w internecie:strona firmowa: www. klups-gostyn.plmebelki można tez obejrzeć i kupić w sklepie internetowym:www.tomi.com.plNiestety w internecie są zdjęcia jeszcze ze starego katalogu, i niektóre mebelki odrobinę się różnią.
      • Gość: guest Re: Łóżeczka i komódki IP: *.* 30.10.01, 21:57
        Łóżeczka można też zobaczyć (i kupić) w sklepie www.baby.com.pl. Na zdjęciach kilka bardzo mi się podoba, niestety nigdzie nie widziałam ich w rzeczywistości.Poza tym nigdzie nie udało mi się zobaczyć większego wyboru ich komódek, czyżby prawie ich nie produkowali?Pozdrowienia,Magdzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka